Bucuresti | 102,8FM The Official 40 cu VENGER UNKLFNKL - OFF40 - 6 FEET DEEP

8 pericole care-ți pot ruina vacanța dacă nu ești precaut

shutterstock_276871823

Așa că mai bine te batem la cap, decât să te alegi cu clipe de coșmar prin locuri rupte din paradis, nu?

1. Arsurile solare

Puțini sunt cei care se întorc din concedii fără să se fi pricopsit cu așa ceva, prin urmare, îți vom ține și noi această teorie: Nu uita acasă crema cu protecție solară ridicată ( și când spunem ridicată, da, ne referim la aia de la 40 în sus) și, eventual, nu uita să te dai cu ea. Este preferabil să faci acest lucru cu 20-30 minute înainte să te expui la soare și să nu stai la plajă între orele 11-16.

2. Furturile

În orice locație te-ai afla, nu vei fi niciodată ferit 100% de furturi, iar acesta este motivul pentru care banii pe care îi ai la tine ar trebui ținuți în mai multe locuri sau pe card. Ai grijă de bunurile tale, nu purta bijuterii prețioase în locuri extrem de aglomerate și fii atent/ă la geantă atunci când te afli în piețe sau alte locuri publice.

3. Țânțari și alte insecte

Nu uita spray-ul care te protejează împotriva insectelor. Mai ales în țările exotice, o simplă înțepătură de insectă poate veni la pachet cu transmiterea unor boli grave.

4. Curenții din apă

Chiar dacă ești înotător profesionist, nu te aventura în valurile mării atunci când steagurile arborate pe plajă îți interzic acest lucru. Ca să nu mai vorbim de situația în care nu prea le ai cu sportul acesta.

5. Maimuțele

Pentru cei care vizitează tărâmuri exotice, aceste animale reprezintă o atracție turistică, însă nu puțini sunt cei care au fost lăsați fără telefoane în timp ce se fotografiau cu micile vietăți, fie fără cumpărături, pălării sau alte accesorii. Asta în cazurile vesele, în care nu au fost zgâriați sau mușcați. Așa că fii precaut atunci când vrei să-ți faci un selfie cu maimuțele :)

6. Meduze, corali, pești otrăvitori, arici de mare

Interesează-te care sunt pericolele din apele țărilor pe care urmează să le vizitezi și încearcă să eviți contactul cu acestea. Pentru arici de mare, poartă încălțări speciale din cauciuc, nu pune mâna pe corali și nu te apropia de specii de pești sau alte vietăți care nu îți sunt cunoscute. Există tipuri de pești al căror venin este mortal.

7. Mâncarea de pe stradă

Cunoscută din ce în ce mai des după denumirea de "street food", mâncarea de pe gheretele stradale este, uneori, periculoasă. În special în ceea ce privește continentul asiatic, chiar dacă mâncarea în sine este gustoasă și nu prezintă niciun pericol deosebit, faptul că este gătită cu diverse condimente picante îți poate face stomacul să o ia razna.

8. Apa pe care o bem

Este bine cunoscut faptul că apa de la robinet nu este sigură pentru consum în anumite părți ale lumii, însă, cu toate acestea, mulți turiști își asumă acest risc. Cel mai bine este să consumi apă îmbuteliată, al cărei sigiliu să îl rupi chiar tu. Nu uita totodată și faptul că gheața servită în baruri este, de cele mai multe ori, făcută din apa de la robinet.

Top citite
01 alina eremia
Alina Eremia, în poze în costum de baie, care i-au lăsat pe fani cu gura căscată: „Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place”
02 taylor swift si travis kelce
Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari
03 Camilla Cabello și Drake (1)
Camila Cabello, declarații după zvonurile că ar avea o relație cu Drake: „Eu i-am scris!” Cum a justificat vacanța cu rapperul
04 misha
Misha, într-un costum de baie cu decupaje, într-o piscină din Thailanda. Ea adoră vacanțele exotice, fanii sunt generoși cu like-urile
05 andreea banica (1)
Andreea Bănică, relaxare totală în costum de baie, pe plajele din Thailanda: "Într-o altă viață am trăit pe o insulă pustie"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Andreea Bălan/ Foto: Instagram
Cum și-a petrecut Andreea Bălan ultima zi în Rio de Janeiro. Artista a profitat din plin de soare: „Swipe ca să vedeți pătrățele”

Victor Cornea a fost prezent la Rio de Janeiro, unde a participat la un turneu de tenis la dublu, însoțit de frumoasa sa iubită, cântăreața Andreea Bălan. Artista nu a ratat ocazia și a realizat câteva fotografii spectaculoase în ultima sa zi petrecută în Brazilia, purtând un costum de baie îndrăzneț. 

inna1
Inna, fotografiată de Deliric pe o plajă în mijlocul nopții. Artista arată spectaculos într-o rochie transparentă

Inna este cunoscută pentru aparițiile sale provocatoare, în care poartă ținute îndrăznețe, însă de data aceasta s-a întrecut chiar și pe ea. Recent, cântăreața a fost protagonista unei ședințe foto impresionante, realizate pe plajă la miezul nopții, chiar de iubitul ei, Deliric.

Alina Eremia/ Foto: Instagram
Alina Eremia, într-un top minuscul, a reușit o apariție care i-a zăpăcit pe fani: „Zeița mării ești!”

Alina Eremia și-a zăpăcit fanii de pe contul de Instagram, după ce a postat câteva fotografii realizate în cea mai recentă vacanța a sa. Artista și-a etalat fără rețineri silueta de invidiat, având un top minuscul care i-a pus în evidență atât bustul, cât și abdomenul plat.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Au aflat că sunt verișori după 10 ani de căsnicie și trei copii împreună. Ce decizie au luat când au văzut rezultatele testului ADN
Au aflat că sunt verișori după 10 ani de căsnicie și trei copii împreună. Ce decizie au luat când au văzut rezultatele testului ADN

Au aflat că sunt verișori după 10 ani de căsnicie și trei copii împreună. Ce decizie au luat când au văzut rezultatele testului ADN

FILM NOW Clint Eastwood, în pragul vârstei de 94 de ani. Fragil, dar senin și zâmbitor, a mers la un eveniment în California pentru a fi alături de buna sa prietenă, Jane Goodall
Clint Eastwood, în pragul vârstei de 94 de ani. Fragil, dar senin și zâmbitor, a mers la un eveniment în California pentru a fi alături de buna sa prietenă, Jane Goodall

Clint Eastwood, în pragul vârstei de 94 de ani. Fragil, dar senin și zâmbitor, a mers la un eveniment în California pentru a fi alături de buna sa prietenă, Jane Goodall

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
DIGI SPORT Ce surpriză! Despărțiți de mai bine de 16 ani, cei doi au apărut din nou împreună:
Ce surpriză! Despărțiți de mai bine de 16 ani, cei doi au apărut din nou împreună: "Am primit multe telefoane!"
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală