Bucuresti | 102,8FM SMILEY - CULOAREA TA

Billie Eilish, o nouă schimbare de look. Cum au reacționat fanii când au văzut că s-a tuns scurt

Billie Eilish
Billie Eilish / Profimedia Images

Billie Eilish, cântăreața recunoscută pentru piesa ”Happier than ever”, a surprins pe toată lumea atunci când a ales să-și vopsească părul într-o nuanță de blond, iar acum a optat pentru o nouă schimbare de look.

Billie Eilish, în vârstă de doar 19 ani, și-a tuns părul și a făcut publice mai multe imagini pe Insta Story, acolo unde și-a etalat noul look.

Citește și: Billie Eilish, la un pas de a fi dusă de părinți la terapie din cauza obsesiei pentru acest artist celebru

În imaginile respective, actrița pare să fi optat pentru o tunsoare bob, dar nu a renunțat la breton.

Schimbarea de look adoptată de artistă a stârnit numeroase comentarii printre fanii ei, unii dintre ei criticând-o.

”Billie Eilish își tunde părul așa cum renunță la foștii iubiți.”, a scris un internaut, în timp ce un altul n-a ezitat să o complimenteze: ”Coafura asta ți se potrivește atât de mult!”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ba mai mult, artista a dezvăluit că cea care i-a fost sursă de inspirație a fost chiar mama ei. În tinerețe, aceasta purta o tunsoare asemănătoare, după cum arată imaginile făăcute publice de Billie pe rețelele sociale. 

”La fel ca mama!”, a scris ea în dreptul unei fotografii în care apare mama ei. 

Billie Eilish

                                                            Billie Eilish a optat pentru o tunsoare pe care o purta mama ei în tinerețe / Instagram

Billie Eilish a trecut de la părul brunet cu șuvițe verde neon, la blond

În luna martie a acestui an, Billie Eilish a trecut de la părul brunet cu șuvițe verde neon, la blond. Schimbarea a fost făcută treptat, pentru că artista nu a dorit să-și distrugă părul și a purtat luni de zile perucă.

Fanii au fost uimiți și încântați, în același timp, de noua imagine a artistei câștigătoare de șapte premii Grammy, care a optat pentru o nuanță de blond a la Marilyn Monroe, iar fotografia făcută publică pe rețelele sociale a adunat rapid mai bine de un milion de aprecieri, doborând astfel un record.

Citește și: Billie Eilish și-a schimbat total imaginea. Fotografia intră în top 10 cele mai apreciate pe Instagram, cu aproape 20 de milioane de like-uri

Billie, al cărei nume întreg este Billie Eilish Pirate Baird O'Connell, și-a lansat primul single, „Ocean Eyes”, în 2016, apoi anul următor un EP. A câștigat șapte discuri de aur si două de platină, acordate de Recording Industry Association of America.

Anul acesta a obținut două premii Grammy: Record of the Year pentru „Everything I Wanted” și Song Written for Visual Media pentru „No Time To Die”.

Galerie foto

Top citite
01 Lora/ Foto: Instagram
Lora, schimbare radicală look. Artista a renunțat complet la părul blond: „Ești o altă persoană”
02 Capture d'écran des célébrités sur les réseaux sociaux
Billie Eilish îşi va lansa noul album utilizând vinil reciclat pentru a minimiza impactul asupra mediului înconjurător
03 96th Oscars, Academy Awards
Billie Eilish, cea mai tânără persoană care a câștigat două premii Oscar: „Mă simt atât de norocoasă!”
04 Taylor Swift
Câștigători premiile Grammy 2024. Taylor Swift a doborât recorduri, Miley Cyrus, premiată pentru prima dată
05 Fendi : Outside Arrivals - Paris Fashion Week - Haute Couture Fall/Winter 2023/2024.
Camila Cabello a renunțat la părul brunet pentru blond platinat, iar fanii sunt în delir: „Semeni cu Christina Aguilera”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
billie (1)
Cel mai bun cântec al anului 2023, potrivit revistei Variety

Piesa lui Billie Eilish, „What Was I Made For?”, de pe coloana sonoră a filmului „Barbie”, a fost desemnată „cel mai bun cântec al anului 2023” de către revista Variety.

'Barbie' film premiere, Los Angeles, California, USA - 09 Jul 2023
Billie Eilish a renunțat la hainele largi. Cântăreața, fabuloasă într-o ținută inedită, cu un decolteu imposibil de ignorat

Billie Eilish, celebra cântăreață în vârstă de 21 de ani, a fost în centrul atenției pe covorul roșu, la cea de-a treia gală organizată de Muzeul Academiei, ce a avut loc duminică seară.

billie eilish
Billie Eilish, despre motivul pentru care își ascundea mereu corpul sub haine lungi și largi. "Nu m-am simțit niciodată feminină"

Ani buni, Billie Eilish a apărut în public numai în haine foarte largi. Indiferent că era pe scenă, la emisiuni sau ieșea în oraș cu familia și prietenii, populara solistă era doar în tricouri, pantaloni și hanorace lungi și largi.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...