Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE PEDRO CAPO - BUENA SUERTE

Beyonce a dat lovitura cu „Cowboy Carter”. Albumul country, în fruntea topurilor de vânzari americane

Beyonce sur les réseaux sociaux
Beyonce. Profimedia

Cel mai recent album al lui Beyonce, "Cowboy Carter", a urcat în fruntea "Billboard 200" din SUA şi în topul clasamentului pentru genul country, o premieră pentru o artistă de culoare, relatează AFP.

Potrivit site-ului Billboard, care urmează să-şi publice clasamentul detaliat luni, acesta este al optulea album din cariera lui Beyonce care ajunge pe primul loc în vânzări.

Cu echivalentul a 407.000 de exemplare vândute în săptămâna care s-a încheiat pe 4 aprilie, "Cowboy Carter" realizează cea mai bună performanţă din 2024 şi cea mai bună de la lansarea "1989 (Taylor's Version)" al unui alt mega star, Taylor Swift, cu 1,6 milioane albume vândute începând cu 11 noiembrie 2023.

Galerie foto

Anunţată pe 11 februarie în plin Super Bowl, finala campionatului american de fotbal, "Cowboy Carter" este un puternic omagiu adus starului mondial al muzicii pop şi R&B cu rădăcini afro-americane în ţară.

În 27 de piese, albumul, al doilea act al trilogiei sale muzicale "Renaissance", pune accentul pe dance, soul şi hip-hop şi a fost foarte apreciat de critici.

Beyonce reia, printre altele clasicul "Jolene" al starului absolut al muzicii country Dolly Parton, precum şi "Blackbird" al formaţiei Beatles, o melodie compusă de Paul McCartney în anii 1960 despre nouă adolescenţi de culoare care au devenit simboluri ale mişcării drepturilor civile.

Starul Beatles a salutat pe site-ul său preluarea, numind-o "o versiune splendidă care întăreşte mesajul privind drepturile civice care m-a inspirat să scriu acest cântec", transmite Agerpres.

Top citite
01 Beyonce și Jay-Z/ Foto: Instagram
Beyonce și Jay-Z, ca doi oameni obișnuiți în Japonia. S-au îmbrăcat elegant și au vizitat obiectivele turistice cu trenul
02 Jay-Z, la premiile Grammy 2024
Jay-Z le-a reproşat reprezentanţilor Grammy Awards că nu i-au acordat niciodată lui Beyoncé cel mai prestigios premiu: „Nu are sens!”
03 beyonce (6)
Beyonce, ca o Barbie modernă și senzuală, într-o rochie foarte scurtă, dar și tare strânsă pe corp. Excelează la capitolul seducție
04 beyonce
Beyonce, în cei mai scurți pantaloni din garderobă și o bluză transparentă, la petrecerea soțului ei. Imagini de 3 milioane de like-uri
05 Beyonce
Beyonce, de nerecunoscut în cele mai recente poze. Fanii, revoltați: „Parcă e Kim Kardashian, de ce e așa albă?”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Madonna on social media
Cum se simte Madonna după ce a fost la un pas de moarte. Artista și-a luat trei dintre copii și a mers la concertul lui Beyonce 

Madonna s-a recuperat extrem de repede după ce a fost la un pas de moarte. Celebra cântăreața, care a ajuns în stare gravă la spital din cauza unei infecții bacterie, a fost surprinsă recent la concertul lui Beyonce, unde a fost însoțită de trei dintre copiii ei.

beyoncemain2
Beyonce, acuzată că nu și-a cunoscut niciodată fratele vitreg, deși locuiește la câțiva kilometri de el: Întreabă de ce nu-l iubește!

Fratele vitreg al lui Beyonce, Nixon, a întrebat de ce sora sa mai mare nu îl iubește, declară mama lui într-un interviu emoționant. Adolescentul în vârstă de 13 ani a venit pe lume în urma unei aventuri dintre Matthew Knowles, tatăl lui Beyonce și actrița de origine canadiană Alexsandra Wright.

Beyonce și Blue Ivy. Foto: beyonce.com
Ce mare s-a făcut fiica lui Beyonce! Blue Ivy a atras toate privirile când a urcat pe scenă alături de celebra sa mamă

Blue Ivy calcă pe urmele mamei sale. Puștoaica de doar 11 ani a făcut furori la concertul lui Beyonce, atunci când a urcat pe scenă în timpul spectacolului, purtând o ținută asortată cu mama sa.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”
Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”

Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”

FILM NOW Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit
Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
DIGI SPORT ”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului
”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului
DIGI FM Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”
Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”