Bucuresti | 102,8FM ALINA EREMIA - NU TE MAI ASTEPT (V2)

Bebe Rexha, într-o rochie mini și mulată, la cina de după Miami Grand Prix 2022. Artista a făcut furori în ținuta decoltată

Bebe Rexha stuns in a denim outfit in Miami
Bebe Rexha. Formula1 Miami GP. Profimedia

Bebe Rexha și-a încântat fanii cu aparițiile de la evenimentul de Formula 1, 2022 Miami Grand Prix. Artista, care în trecut s-a luptat cu problemele legate de imaginea ei și s-a plâns că designerii nu se înghesuie să-i creeze ținute din cauza formelor voluptoase, a impresionat cu două look-uri cool, în denim și într-o rochie mini, într-o nuanță vibrantă.

Bebe Rexha a profitat la maximum de călătoria ei în Florida. După ce a văzut cursele de mașini de la Marele Premiu din Miami, a mers la cină la popularul restaurant italiano-american, Carbone.

*EXCLUSIVE* Bebe Rexha arrives at Carbone for dinner

Bebe Rexha, în Miami Beach, Florida. Profimedia

Tânăra de 32 de ani a surprins la începutul zilei într-o ținută denim, cu jeans și jachetă, maiou negru, șapcă de baseball asortată. Și-a completat aspectul sportiv cu o pereche de ochelari de soare negri.

La evenimentul de Formula 1, Bebe a fost fotografiată în compania celebrilor DJ Andrew Taggart, Maluma, Pharrell și DJ Khaled. 

Seara, autoarea hitului Me, Myself & I a făcut o schimbare de stil și a ales o rochie scurtă, violet, cu decolteu adânc, look completat cu o jachetă neagră și tocuri galbene deschise.

Galerie foto

În ultimul an, Rexha a vorbit curajos despre lupta pe care o duce cu problemele legate de imaginea corpului.

Bebe Rexha, în lacrimi pe internet: "Mă simt dezgustătoare în propriul meu corp".

În trecut, Bebe a declarat că îi e rușine cu corpul ei. Acum mai încrezătoare ca oricând. A pozat în costum de baie minuscul.

 

 

Top citite
01 bebe
Bebe Rexha, fabuloasă într-un corset cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii au reacționat: „Arăți atât de bine!”
02 Bebe Rexha
Bebe Rexha, într-o rochie din piele cu decolteu abisal, la un eveniment. S-a asigurat că toate privirile sunt pe ea
03 Bebe Rexha
Bebe Rexha, într-o rochie foarte decoltată și strâmtă, care i-a evidențiat silueta clepsidră: N-am putut să respir, dar am arătat bine
04 bebe
Bebe Rexha, în rochie generos decupată, în fața bradului. Artista s-a lăsat filmată în timp ce-și etala talentul de model
05 Bebe Rexha/ Profimedia
Bebe Rexha și-a expus formele voluptoase, în ciuda comentariilor răutăcioase. Sute de mii de like-uri la pozele în costum de baie
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Bebe Rexha
Bebe Rexha, selfie "curajos", cu decolteul în prim-plan. Ținuta generos decupată a furat toate privirile

Bebe Rexha e în plin turneu în Asia, dar rămâne activă și pe rețelele sociale. Zilele trecute, solista le-a spus fanilor că s-a pus pe slăbit încet, dar sigur, și a postat și câteva imagini din Seul.

Bebe Rexha/ Profimedia
Bebe Rexha, radiantă într-o rochie din piele cu decupaje. Artista a fost în centrul atenție la MTV Video Music Awards 2023

Bebe Rexha a uimit cu apariția sa la MTV Video Music Awards 2023, după ce a fost la un pas să nu se prezinte la eveniment din cauza criticilor primite în legătură cu greutatea sa.

Bebe Rexha
Bebe Rexha și-a dat de gol iubitul, după ce acesta a atenționat-o că s-a îngrășat 15 kg: "Ai prefera să te mint?"

Bebe Rexha a postat pe rețelele sociale un SMS primit de la iubitul ei, Keyan Safyari, în care acesta o atenționează că a pus pe ea peste 15 kilograme.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”
Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
DIGI SPORT FOTO Ilie Năstase a apărut de mână cu ”cea mai frumoasă femeie din lume”: ”I-a luat trei ani”
FOTO Ilie Năstase a apărut de mână cu ”cea mai frumoasă femeie din lume”: ”I-a luat trei ani”
DIGI FM
"Aveam urme că m-a strâns de gât. Eu nu îl recunosc, nu de el m-am îndrăgostit". Cristina Cioran, despre calvarul pe care l-a trăit cu fostul iubit