Bucuresti | 102,8FM ANDIA - DE LA DELA (ID PROFM)

Bebe Rexha și-a expus formele voluptoase, în ciuda comentariilor răutăcioase. Sute de mii de like-uri la pozele în costum de baie

Bebe Rexha/ Profimedia
Bebe Rexha/ Profimedia

Bebe Rexha a luat o pauză înainte de concertul din Singapore și s-a bucurat de o zi la piscină. Cântăreața și-a etalat silueta într-un costum de baie provocator, în ciuda comentariilor răutăcioase primite pe internet.

În ultima perioadă, artista în vârstă de 34 de ani a fost criticată de urmăritorii săi pentru faptul că a pus câteva kilograme în plus. Cu toate acestea, Bebe încearcă să nu pună la suflet toate cuvintele urâte și se distrează așa cum știe ea mai bine. 

Citește și: Bebe Rexha, selfie "curajos", cu decolteul în prim-plan. Ținuta generos decupată a furat toate privirile

Recent, artista a postat pe pagina sa de Instagram mai multe fotografii în timp ce se relaxa la piscina hotelului din Singapore, acolo unde urmează să susțină unul dintre concertele sale. Cântăreața a purtat un costum de baie negru, format dintr-o singură piesă, care i-a pus în evidență formele voluptoase. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Imaginile provocatoare au strâns aproape jumătate de milion de aprecieri și mii de comentarii. Fanii au complimentat-o pe Bebe Rexha și au încurajat-o să posteze mai des astfel de fotografii: „Ești superbă”/ „Arăți foarte bine, nu băga în seamă gurile rele”/ „Ești favorita mea”. 

Bebe Rexha, afectată de comentariile dureroase la adresa ei din cauza fluctuațiilor de greutate

Cântăreața în vârstă de 34 de ani a dezvăluit că s-a îngrășat 14 kilograme și a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor să citească numeroasele comentarii la unul dintre clipurile sale recente de pe TikTok, acestea afectând-o puternic.

„Știu că prin meseria mea sunt în ochii publicului, știam că se va întâmpla”, a declarat artista. „Eram mult mai slabă și m-am îngrășat. Nu sunt supărată, pentru că este adevărat, dar când vezi astfel de reacții, e dureros”.

Citește și: Bebe Rexha, radiantă într-o rochie din piele cu decupaje. Artista a fost în centrul atenție la MTV Video Music Awards 2023

„Nu știi prin ce trece cineva, cu ce se confruntă în viața lui, așa că e greu. Suntem în 2023 și consider că nu ar trebui să mai vorbim despre greutatea oamenilor”, a adăugat ea.

Cântăreața născută în Brooklyn a mărturisit că nu a rezistat să nu citească numeroasele comentarii când a văzut că topicul „Bebe Rexha ia în greutate” este în tendințe pe TikTok.

„Este atât de supărător. Da, m-am îngrășat. Le mulțumesc oamenilor care mă iubesc indiferent de ce se întâmplă cu corpul meu”, a scris ea pe Twitter. „Întotdeauna m-am luptat cu greutatea mea. Lucrez la asta în fiecare zi. Doar că acum toate acestea m-au descurajat puțin”, a mai declarat ea. 

Galerie foto

Top citite
01 roxana nemes (2)
Roxana Nemeș, răsfăț în Mykonos. S-a pozat într-un costum de baie alb, în piscina cu vedere la mare
02 selena gomez si benny blanco
Selena Gomez, nemachiată, într-un costum de baie galben, tolănită lângă iubitul ei, pe puntea unui iaht. Strălucește de când iubește
03 Ellie Goulding/ Profimedia
Ellie Goulding, seducătoare într-un costum de baie întreg. Artista a fost surprinsă la bordul unui iaht de lux
04 Rita Ora/ Profimedia
Rita Ora a dat tot din casă! Artista mărturisește că l-a „forțat” pe Taika Waititi să-i pună inelul pe deget
05 Bebe Rexha/ Profimedia
Bebe Rexha, surprinsă în timpul unei escapade în Mykonos. Artista și-a etalat formele voluptoase fără rețineri
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
misha
Misha și-a arătat tatuajul colorat de pe coapsă, pe o plajă din Thailanda. A făcut o adevărată ședință foto în costum de baie 

Deși nu a mai scos piese de ceva vreme, Misha rămâne activă pe rețelele sociale, iar fanii o răsplătesc cu like-uri și comentarii la fiecare postare. De când a devenit mamă, fosta soție a lui Connect-R s-a concentrat mai puțin pe carieră și mai mult pe creșterea fiicei ei. Cu toate acestea, de pe Instagramul ei nu lipsesc pozele pline de senzualitate, făcute în zone frumoase ale lumii, cum ar fi Bali sau Thailanda.

Selena Gomez și Benny Blanco/ Profimedia
Benny Blanco, mesaj emoționant de ziua Selenei Gomez. Artista a împlinit 32 de ani: „Am ajuns să fiu ursulețul tău de pluș”

Selena Gomez a sărbătorit cea de-a 32-a aniversare alături de iubitul său, Benny Blanco, care i-a transmis un mesaj emoționant și plin de dragoste. Artista a împărtășit momentele speciale pe rețelele de socializare, iar fanii au fost încântați să vadă cuplul fericit.

mira
Mira, vacanță de vis cu iubitul, în Grecia. S-a relaxat și și-a bucurat fanii cu poze îndrăznețe în costum de baie

Mira a ales o destinație superbă pentru o scurtă vacanță la mijlocul verii. Solista și iubitul ei, Levi, au mers în Santorini. Frumoși, tineri și îndrăgostiți, cei doi se distrează oriunde sunt împreună.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere