Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM RAY DALTON - ALL WE GOT

Au mai ramas doi concurenti in competitia pentru ProFM Dance Official Party Car!

au-mai-ramas-doi-concurenti-in-competitia-pentru-profm-dance-official-party-car

Lupta pentru ProFM Dance Official Party Car a intrat pe ultima suta de metri si asta pentru ca in masina au mai ramas doar doi concurenti: Anca si Matei.

Madalin Grigorie a parasit competitia joi, 7 decembrie, dupa ce a rezistat mai bine de o luna. "Facultatea este principalul motiv pentru care am decis sa ies din masina. Urmeaza sesiunea si vreau sa ma pregatesc pentru examene. In plus, mi-am dat seama ca ceilalti doi concurenti sunt foarte puternici, cred ca mult mai puternici decat mine. Oricum, a fost o experienta deosebit de interesanta de care o sa-mi aduc mereu aminte", povesteste Madalin.

Leivi Anca Lenora si Chirila Cristian Matei au intrat in concursul ProFM Dance Official Party Car pe 8 decembrie, iar cel care va rezista cel mai mult va pleca acasa cu un superb Opel Corsa.

Ascultatorii pot afla noutati despre concurenti daca stau cu urechile pe ProFM Dance, pe 89.5 fm, in Bucuresti, iar imagini live cu cei trei pot fi urmarite non-stop pe www.profmdance.ro.

CLICK AICI PENTRU LIVE!

Top citite
01 dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!
02 adda
Adda, imaginea care a stârnit reacții printre fani: „Să vezi acum ce hate îți iei!” Ce realizare a bifat cântăreața
03 Dorian Popa/ Foto: Facebook
Dorian Popa, cel mai mare regret după ce a fost prins drogat la volan: „Prostia costă. Mă uit și plâng...”
04 Selly și-a cumpărat mașina visurilor sale/ Foto: Instagram
Selly și-a cumpărat mașina visurilor sale. Câți bani a dat vloggerul pe bolidul de lux
05 mira
Mira, accident în Capitală cu mașina ei de lux: "Mă încearcă Dumnezeu ceva de speriat"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Cover site TEASE (FARA text)
Toată vara ascultăm PROFM și vizităm! #FOLLOWPROFM se întoarce

PROFM te duce la cele mai tari evenimente, festivaluri și concerte din Europa.

Cristina Ștefania și părinții ei/ Foto: Instagram
Ce cadou i-a făcut Cristina Ștefania tatălui ei de ziua de naștere. Reacția acestuia i-a făcut pe fani să plângă: „Sunteți nebuni”

Cristina Ștefania a reușit să-și îndeplinească unul din cele mai mari visuri, acela de a-i face tatălui ei un cadou uriaș de ziua de naștere. Logodnica lui Speak are o relație specială cu părinții săi, iar acum, după ce și-a format o carieră de succes, a vrut să le arate recunoștința pentru tot ce au făcut pentru ea. 

Iuliana Beregoi / Foto: TikTok
Iuliana Beregoi și-a modificat bolidul de 90.000 de euro. Este singura mașină din Europa care are culoarea aceasta

Iuliana Beregoi este una dintre cele mai cunoscute cântărețe, atât din Republica Moldova, cât și din România. Tânăra de doar 18 ani are un succes colosal în industria muzicală, fiind urmărită de milioane de fani pe rețelele de socializare. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale
O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

FILM NOW A fascinat cu rolul din “Iisus din Nazaret”. Cum arată acum actorul Robert Powell și cum l-a marcat filmul biblic
A fascinat cu rolul din “Iisus din Nazaret”. Cum arată acum actorul Robert Powell și cum l-a marcat filmul biblic

Desi multi au incercat sa-l egaleze, de departe cel mai cunoscut dintre actori ramane Robert Powell din mini-seria "Jesus of Nazareth" a lui Franco Zefirelli.

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva în spațiu? Nu-i nimic, reparăm cu sârmă
Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva în spațiu? Nu-i nimic, reparăm cu sârmă
DIGI SPORT Ce surpriză! Despărțiți de mai bine de 16 ani, cei doi au apărut din nou împreună:
Ce surpriză! Despărțiți de mai bine de 16 ani, cei doi au apărut din nou împreună: "Am primit multe telefoane!"
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală