Bucuresti | 102,8FM LSD - THUNDERCLOUDS

Asculta IN PREMIERA singleul de debut al lui Kim Kardashian!

asculta-in-premiera-singleul-de-debut-al-lui-kim-kardashian

Kim Kardashian ne-a "amenintat" de ceva timp ca se va lansa si in cariera muzicala.

Nu stim inca daca e un lucru bun sau rau ca s-a apucat de muzica. Avem exemplu lui Paris Hilton, care dupa ce s-a facut remarcata ca o pustoaica plina de bani si de fite, a incercat sa intre si in muzica, moment in care stim cu totii ce s-a intamplat.

Inregistrarea de mai jos a fost facuta la petrecerea de Revelion la care Kim a fost prezenta si nu are o calitate a sunetului foarte buna, dar suficienta cat sa ne dam seama cam la ce sa ne asteptam.

Pe langa premiera acestei piese, Kim a postat pe contul ei de Twitter si primele doua imagini din videoclipul pe care l-a filmat luna trecuta alaturi de Kanye West, fotografii pe care le poti vedea pe MTV.RO!


Top citite
01 Paris Jackson
Paris, fiica lui Michael Jackson, gata să-și spună povestea prin muzică. De ce spune că piesele ei ar putea fi greu de ascultat
02 *PREMIUM-EXCLUSIVE* Fur Real? Kanye West and Bianca Censori bundle up and brave rain to go shopping in Santa Barbara!
Bianca Censori, acuzată că o copiază pe Kim Kardashian. Cum a apărut îmbrăcată la petrecerea unui cântăreț
03 kim, bianca
Imaginile la care fanii nu s-au așteptat: Kim Kardashian, alături de Bianca Censori. Unde au fost filmate împreună
04 PREMIUM EXCLUSIVE Jennifer Lopez Gives Wedding Day Vibes By Rocking Gorgeous White Dress To Visit Ben On Set [NO SIPA]
Ce părere au gemenii lui Jennifer Lopez despre muzica mamei lor: „M-a durut când mi-au spus”
05 Lana Del Rey
Lana Del Rey, muza lui Kim Kardashian. A pozat în lenjerie, cu o atitudine jucăușă și senzuală, pentru colecția miliardarei
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Britney Spears/  Profimedia
Britney Spears, declarații după ce s-a spus că ar urma să înregistreze un nou album: „Nu mă voi întoarce în industria muzicală!”

Reprezentanți din industria muzicală depun eforturi susținute pentru a o convinge pe Britney Spears să revină în studio pentru a înregistra un nou album, susține o sursă apropiată artistei, potrivit Daily Mail.

trupa angels
Monica, fosta membră a trupei „Angels”, mărturisiri după ce s-a reprofilat profesional: „Am așteptat mult momentul ăsta!”

Vremurile în care Monica Ene cucerea inimile românilor cu piese precum „Așa-s băieții”, „Zăpăcește-mă” și „Toate fetițele, mâinile sus”, au apus. Fosta membră a trupei „Angeles” a renunțat la muzică, iar acum își dedică timpul unei meserii noi.

Daddy Yankee
Daddy Yankee a anunțat că se retrage din muzică ca să-și dedice viața creștinismului: „Cineva a reușit să umple acel gol!”

Daddy Yankee, pe numele lui real Ramón Luis Ayala Rodríguez, a anunțat că se retrage din muzică pentru a-și dedica viața creștinismului.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în
De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
DIGI SPORT A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
DIGI FM Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu
Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu