Bucuresti | 102,8FM KYGO - WHATEVER

Arsenie Todiraș, despre succesul cunoscut după destrămarea trupei O-Zone: "Acum câștig mult mai bine"

arsenie todiraș
Arsenie Todiraș cântă sub numele de scenă Arsenium. / Foto: Instagram

La începutul anilor 2000, trupa O-Zone devenea rapid un fenomen internațional. Cei trei băieți, Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș, au dat lovitura cu piesa "Dragostea din tei", care a ajuns în topurile din toată lumea. Formula care i-a consacrat nu a ținut mult, iar fiecare dintre băieți a luat-o pe un drum separat. Nu s-a despărțit niciunul de marea lui dragoste, muzica, iar astăzi, la 17 ani de la destrămarea trupei, fiecare poate spune că are succes.

Dan Bălan este implicat mai mult în producția muzicală și stă mai mult în străinătate, însă mai scoate și piese pe cont propriu. Arsenie și-a luat numele de scenă Arsenium și este foarte apreciat în Rusia, iar Radu se ocupă și el în continuare de muzică, dar se mândrește și cu o familie superbă.

Citește și: Dan Bălan, blocat în Kiev din cauza războiului! Fostul membru al trupei O-Zone trebuia să prezinte finala Eurovision România 2022

Arsenie și-a pierdut mama când O-Zone a semnat primul contract

trupa-o-zone

Trupa O-Zone a ajuns, la începutul anilor 2000, în topurile muzicale din toată lumea. / Foto: arhivă

În momentul în care începea să guste din succes, Arsenie trece printr-un moment dramatic: mama lui se stingea. "În ziua în care O-Zone semna primul contract, mama mea a decedat. Nu știu dacă e bine sau rău, dar eu nu am putut să conștientizez bine asta. Peste o perioadă scurtă de timp am început să avem foarte multe concerte și m-am luat cu chestia asta. Pe de o parte, parcă simt că era incorect, poate trebuia să trăiesc durerea un pic și apoi să revin în muzică, dar pe de altă parte, dacă nu era asta, nu știu ce avea să se întâmple cu mine. Am mers mai departe. Pentru sora mea a fost mult mai greu, dar nu mi-a spus. Am aflat acum, în ultimii ani", a povestit, cu ochii în lacrimi, Arsenie, într-o emisiune tv.

Citește și: Îl mai știți pe Radu Sîrbu de la O-Zone? Artistul are o viață de familie împlinită: e căsătorit de 20 de ani și are trei copii superbi

O-Zone s-a destrămat în plină glorie

Pentru mulți a părut straniu că O-Zone s-a destrămat chiar când lua avânt mai tare ca trupă, dar băieții s-au certat, aveau opinii diferite, iar asta s-a întâmplat chiar înainte de a semna contracte pentru turnee de milioane de euro. 

"În primii ani nu înțelegeam că s-a stins trupa. Făceam lucrurile din inerție, mai ales că eram și tânăr. Până la ultimele concerte din Japonia, noi știam că nu o să mai fim împreună. Au fost și niște probleme din cauza tinereții, dar au fost și niște chestii financiare. Poate câteodată trebuia să mai las de la mine. Cum voia Dan, așa trebuia să fie, așa e el, dar o trupă e o familie. Asta e problema, că nu ne simțeam inferiori lui. Ar fi trebuit să fim mai așa, el să fie liderul. Noi îl vedeam pe Dan liderul. El hotăra, dar erau momente în care se simțea jignit. Dacă aș da timpul înapoi, poate aș fi fost mai ascultător. Se puteau face multe lucruri mai departe dacă eram un pic mai uniți și mai înțelegători. Dan nu era un bun diplomat, era mai închis. Radu e super. Și acum e super, el întotdeauna s-a adaptat. Unde nu eram de acord el, nu era nici el", a mai mărturisit Arsenie Todiraș.

Citește și: Arsenie Todiraș, adevărul despre relația cu foștii colegi din O-Zone. Cum l-a descris pe Dan Bălan

Arsenium câștigă mai bine de când cântă solo

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În 2017, cei trei au urcat din nou pe scenă împreună, în Piața Universității, de Ziua Europei. Ultima lor întâlnire a fost cu scântei, pentru că Dan nu era de acord să stea toți trei în aceeași cabină, a mai povestit Arsenium în emisiune.

La capitolul financiar, artistul a mărturisit cu sinceritate că acum face mai mulți bani decât în perioada O-Zone: "Câștig mai bine din concerte decât în perioada O-Zone. Sigur".

De curând, Arsenium și-a lansat o piesă nouă, intitulată "Maracuya". "Am scos-o în mai multe țări. În Rusia, în Ucraina, uite că suntem difuzați la Radio acum. Mi-am schimbat look-ul, sunt mai blond un pic, am revenit la fosta culoare de blond acum. M-am mutat în Italia. Pentru că pe perioada pandemiei m-am săturat să stau în Moscova și am zis că vreau undeva la cald.

Citește și: A făcut furori printre fane în perioada O-Zone! Uite cum arată acum Dan Bălan

Și, dacă toată lumea e închisă în casă, măcar eu să fiu închis pe plajă. Să nu-mi dea voie să ies de pe plajă. Nu m-am însurat, dar sunt aproape, la anul probabil voi face pasul cel mare", a povestit solistul care a trecut recent prin România.

Galerie foto

Foto: Instagram, Facebook, Pro FM

Top citite
01 dragosteadintei
La 19 ani de la lansare, Radu Sîrbu prezintă primul remix cu clip al hitului internațional „Dragostea din Tei"
02 Dan Bălan
Dan Bălan, blocat în Kiev din cauza războiului! Fostul membru al trupei O-Zone trebuia să prezinte finala Eurovision România 2022
03 O-Zone-2017
Arsenie Todiraș, adevărul despre relația cu foștii colegi din O-Zone. Cum l-a descris pe Dan Bălan
04 trupa-o-zone
Îl mai știți pe Radu Sîrbu de la O-Zone? Artistul are o viață de familie împlinită: e căsătorit de 20 de ani și are trei copii superbi
05 o-zone-tinerete
A făcut furori printre fane în perioada O-Zone! Uite cum arată acum Dan Bălan
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
dan-balan-o-zone
O celebră trupă românească se reuneşte!

A fost una dintre cele mai de succes trupe româneşti din anii 2000. Mai mult, unul din hiturile lor a cucerit toată lumea, chiar dacă mulţi îi poceau refrenul.

arsenie-lanseaza-in-premiera-piesa-ldquo-i-rsquo-m-giving-up-rdquo-diseara-la-profm
Arsenie lanseaza in PREMIERA piesa “I’m Giving Up”, diseara, la ProFM!

Arsenie revine pe piata muzicala din Romania cu o noua piesa ce promite sa atinga cele mai inalte pozitii ale clasamentelor internationale: “I’m Giving Up”.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj
Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală