Bucuresti | 102,8FM MALUMA - SEGUN QUIEN (NEW PW)

Ariana Grande, criticată dur după apariția de la premiile Oscar 2024: „Cea mai urâtă rochie pe care am văzut-o!”

Ariana Grande
Ariana Grande / Profimedia Images

Ariana Grande s-a numărat printre vedetele prezente la ceremonia de decernare a premiilor Oscar 2024, însă rochia aleasă de celebra cântăreață a stârnit numeroase reacții acide din partea fanilor.

Imaginile cu Ariana Grande pe covorul roșu de la gala Oscar au făcut înconjurul lumii. Artista a pășit pe covorul roșu îmbrăcată într-o rochie roz, semnată de creatorul de modă Giambattista Valli, care s-a făcut remarcată prin volanele supradimensionate din jurul taliei.

Ariana Grande, la premiile Oscar 2024

Ariana Grande, la premiile Oscar 2024 / Profimedia Images

Citește și: Noul iubit al Arianei Grande, acuzat că și-a ascuns relația: „I-a spus soției sale cu câteva zile înainte. Nu se aștepta la așa ceva”

Prin ținuta ei, vedeta și-a dorit să îi aducă un omagiu personajului său, Glinda, din filmul fantasy muzical „Wicked”, însă fanii nu au fost deloc încântanți de alegerea ei.

Ariana Grande, la premiile Oscar 2024

Ariana Grande, la premiile Oscar 2024 / Profimedia Images

„Parcă e îmbrăcată într-o plapumă?”, „Ce e asta? Parcă trage după ea așternuturile de pe pat!”, „Arată de parcă ar fi încercat să împacheteze un cearșaf și nu a reușit!”, „Încerc să-mi dau seama unde își ține mâinile. O rochie foarte ciudată!”, „Cum merge la baie dacă e îmbrăcată așa?”, „Arată de parcă ar căra hainele la mașina de spălat”, „Îi e imposibil să meargă, arată ridicol!”, „Cea mai urâtă rochie pe care am văzut-o!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Citește și: Ariana Grande surprinde cu o nouă transformare spectaculoasă de look. Și-a vopsit părul blond: „Ești uimitoare”

Artista și-a asortat rochia voluminoasă cu un set de bijuterii prețioase, precum și cu un machiaj discret și luminos. În ceea ce privește coafura, ea a ales să-și prindă părul într-un coc stilizat.

Ariana Grande a trecut printr-un divorț

Ariana Grande a divorțat rapid de Dalton Gomez, bărbatul cu care a fost căsătorită doi ani. Tinerii au ajuns la un acord comun.

Acest acord implică o mulțime de bani pentru el, cu condiția ca Dalton să nu se apuce să scrie vreo carte explozivă sau să facă publice poze nemaivăzute din perioada în care se iubea cu Ariana. 

Despărțiți din luna februarie, cei doi au depus actele de divorț luna trecută, iar separarea a fost deja pecetluită legal. Dalton a acceptat să nu facă publice niciun fel de înregistrări din timpul mariajului.

Citește și: Ariana Grande, în vacanță la Disney, alături de noul partener. Ea și Ethan Slater se înțeleg de minune: „Toți prietenii ei îl iubesc”

Potrivit documentelor obținute de The Blast, fostul cuplu nu va lăsa la lumină niciun fel de detalii despre lucrurile care au dus la destrămarea mariajului. Ambii au semnat că sunt de acord să nu facă publice "niciun fel de fotografii, înregistrări, filmulețe". Mai mult, lui Gomez i s-a interzis să scrie vreo carte cu dezvăluiri din căsnicie sau să dea vreun interviu pe seama acestui subiect. Și Grande a fost de acord cu termenii de confidențialitate.

Ariana și Dalton au reușit să tranșeze rapid termenii divorțului, întrucât aveau un contract prenupțial puternic. Mai mult, cântăreața i-a tăiat fostului soț un cec de 1,25 milioane de dolari. Vor împărți și banii pe care-i vor lua după vânzarea casei în care au trăit împreună. 

"Există dragoste și respect reciproc între Ariana și Dalton. Au vrut să se asigure că totul s-a încheiat bine pentru amândoi", a transmis un apropiat al celor doi. Atât solista, cât și tânărul care lucrează ca agent imobiliar și-au făcut deja alte relații.

Citește și: Ariana Grande, dezvăluiri neașteptate despre intervențiile estetice: „Am avut tone de fillere și de Botox!”

Galerie foto

Top citite
01 Ariana Grande releases her music video '34+35'
Câți bani trebuie să-i plătească Ariana Grande fostului soț. Cântăreața a divorțat oficial și deja s-a mutat cu noul iubit
02 andrea bocelli si matteo bocelli (6)
VIDEO Andrea Bocelli și fiul lui cel mic, moment emoționant pe scena galei Oscar 2024, în memoria Tinei Turner și a lui Matthew Perry
03 Ariana Grande releases her 'yes, and?' music video
Când va fi lansat noul album al Arianei Grande, „Eternal Sunshine”, primul din ultimii patru ani
04 ariana
Ariana Grande, aproape de nerecunoscut după transformările de look de anul acesta. Artista, în fustă mini, la cină cu iubitul ei
05 ariana-grande-break-up-with-your-girlfriend-im-bored
Ariana Grande, apariție inedită în noaptea de Halloween. Cântăreața a mers costumată să-și vadă iubitul într-un spectacol pe Broadway
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Celebrity Selfies
Ariana Grande a divorțat rapid de Dalton Gomez. Ce termeni i-a impus cântăreața și câți bani îi dă fostului soț ca să țină totul secret

First look at Ariana Grande in the iconic red chair as she joins The Voice as the latest coach
Ariana Grande, în vacanță la Disney, alături de noul partener. Ea și Ethan Slater se înțeleg de minune: „Toți prietenii ei îl iubesc”

Ariana Grande a divorțat de Dalton Gomez, însă nu pierde timpul. Are o relație cu Ethan Slater, iar de curând cei doi s-au bucurat de o vacanță la Disney, alături de alți câțiva prieteni.

Ariana Grande releases her music video '34+35'
Ariana Grande, dezvăluiri neașteptate despre intervențiile estetice: „Am avut tone de fillere și de Botox!”

După ani de speculații, Ariana Grande a rupt tăcerea, în sfârșit, recunoscând că a apelat la „tone de proceduri estetice” de-a lungul anilor.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa
Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa

Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa

FILM NOW Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni.
Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni. "De ce arată de parcă are 35 de ani?" - au reacționat imediat fanii

Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni. "De ce arată de parcă are 35 de ani?" - au reacționat imediat fanii

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
DIGI SPORT ”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”
”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”
DIGI FM Cum ar vota bucureștenii dacă săptămâna viitoare și-ar alege primarul general. Cetățenii par deciși
Cum ar vota bucureștenii dacă săptămâna viitoare și-ar alege primarul general. Cetățenii par deciși