Bucuresti | 102,8FM PROFM by night cu VENGER MATTEO - A MEA (NEW PW)

Anna Lesko, topită de declarația fiului ei: "Mami, promite-mi că vei rămâne sănătoasă și frumoasă mereu"

anna lesko si fiul ei
Anna Lesko și Adam, unicul ei copil / Foto: Instagram

Anna Lesko își crește băiețelul de opt ani cu multă grijă și dragoste. Zilele trecute, solista a avut parte de o surpriză plăcută din partea lui Adam. Copilul ei i-a făcut o declarație pe care cu greu o va uita.

De mai bine de trei ani, de la despărțirea de tatăl fiului ei, Anna nu s-a mai afișat la brațul niciunui bărbat. Cântăreața se concentrează pe carieră și pe creșterea băiețelului care-i înseninează zilele. Cei doi au o relație cu adevărat specială, lucru care se vede cu ochiul liber în pozele pe care Lesko le postează pe rețelele sociale.

Citește și: Cum stă cu dragostea Anna Lesko, după despărțirea de tatăl fiului ei: “Vreau implicare, vreau să știu că sunt prioritate”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"'Mami, am 8 ani deja și am realizat că timpul trece repede și se vor întâmpla multe. Promite-mi că vei rămâne sănătoasă și frumoasă mereu, te iubesc mult'. Asta mi-a spus Adam în dimineața asta, în tocul ușii, pregătit să iasă spre școală. Cât de matur s-a exprimat", a scris artista de peste Prut, de-a dreptul impresionată, în dreptul unor imagini care surprind relația frumoasă dintre mamă și fiul ei.

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Anna Lesko în prima zi de școală a fiului ei. Artista a atras toate privirile

Anna Lesko s-a despărțit în 2019 de tatăl fiului ei

Anna Lesko și Dj Vinnie, pe numele real, Adrian Neniță, s-au despărțit după opt ani de relație. Cei doi au împreună un fiu care a venit pe lume în 2014. Cântăreața este o persoană rezervată în ce privește viața intimă, dar recent și-a deschis sufletul și a vorbit despre despărțirea de tatăl copilului ei.

Citește și: Anna Lesko, mesaj de impact și mostră de senzualitate: “Iubește-i pe toți, încrede-te în câțiva”. A pozat într-un body transparent

“Nu mai priveam în aceeaşi direcţie. Mergeam aşa frumos, dar nu-mi mai place. Eu sunt o femeie care trăieşte. Nu zic că Adrian nu, dar nu a fost el pregătit pentru chestia asta. El nu a avut nimic de reproşat, nici eu nu am ce să-i reproşez, dar problema am semnalat-o eu, eu am simţit-o. Şi eu nu vreau să treacă nicio zi pe lângă mine aşa... pur şi simplu, să treacă. Eu vreau să simt, eu vreau să trăiesc, îmi place mult emoţia, îmi place să fiu efervescentă, îmi place să dau enorm din partea mea, nu să fiu cumva la jumătate de măsură. (...) Ne-am apropiat foarte tare, am împărţit scena împreună, drumurile le făceam împreună, casa împreună, problemele împreună, totul împreună. El DJ, eu cântăreaţa. Nu merge, se macină foarte mult, se uzează enorm. Ne-am înţeles foarte bine, am avut o poveste de dragoste foarte frumoasă, dar s-a dus”, a spus Anna Lesko la Digi 24, în 2021, când a fost invitată la emisiunea "La cină".

Galerie foto

Foto: Instagram

Top citite
01 Anna Lesko e singură la 45 de ani
Anna Lesko, dezvăluiri despre viața sentimentală. Artista e singură la 45 de ani: „M-am săturat să adun din tranșee răniții!”
02 Anna Lesko
Anna Lesko, as în seducție. Rochia decoltată, cu crăpătură până la șold, a ajutat-o să joace senzualitatea ca nimeni alta
03 anna lesko
Anna Lesko joacă senzualitatea și când răsfoiește o revistă. Ținuta și atitudinea i-au făcut pe fani să spună: "De vis ca întotdeauna"
04 Anna Lesko/ Foto: Instagram
Tradițiile de Crăciun de la care Anna Lesko nu se abate niciodată: „Mă pregătesc temeinic, chiar nu dorm noaptea”
05 anna lesko
Anna Lesko, în colanți și bustieră cu două luni înainte de a împlini 45 de ani. Cântăreața și-a dat „gata” fanii: „Arăți atât de bine!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
anna lesko
Anna Lesko, dans pe marginea piscinei, acoperită parțial doar de o eșarfă de plajă. Nu face niciun efort pentru a fi cuceritoare

Vara s-a terminat calendaristic de două luni, dar vremea frumoasă a ținut cu cei dornici să petreacă zile nesfârșite la plajă. Anna Lesko a avut șansa să plece în mai multe vacanțe. S-a bronzat, s-a relaxat și și-a bucurat sufletul. Prin intermediul postărilor făcute pe Instagram, și fanii s-au bucurat să o vadă în ipostaze pline de senzualitate.

Anna Lesko
Anna Lesko, imaginea senzualității la 44 de ani. Rochia purtată de artistă a stârnit reacții printre fani

Anna Lesko este cunoscută pentru faptul că iubește să se afișeze în ipostaze provocatoare, purtând ținute care mai de care mai îndrăznețe. Cu toate acestea, nu există dată să nu-și surprindă fanii cu aparițiile sale.

Anna Lesko / Foto: Instagram
Anna Lesko, provocatoare în orice ipostază. Artista a pozat senzual în mijlocul câmpului: „Doar tu puteai să arăți bine aici”

Anna Lesko știe cum să-și pună în valoare atuurile. Artista are 44 de ani, dar arată ca o puștoaică atunci când se îmbracă în ținute sumare.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”
Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

FILM NOW Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”
Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT FOTO Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
FOTO Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
DIGI FM Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită:
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta"