Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER SACO - GOTTA GIVE ME

Anna Lesko, într-o salopetă cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii, reacție inedită: „Tu nu îmbătrânești niciodată?”

anna lesko
Anna Lesko

Anna Lesko surprinde de fiecare dată cu fotografiile pe care și le pune pe contul de Instagram. Artista este urmărită de aproape 500 de mii de oameni. 

Recent, Anna Lesko a postat o nouă fotografie care a atras atenția fanilor săi. Aceasta s-a pozat într-o rochie decoltată si vaporoasă, de un albastru marin, având câteva lebede imprimate pe ea. Cântăreața a accesorizat totul cu o pereche de cercei mari, iar coafura acesteia a completat imaginea într-o notă spectaculoasă.

Aceasta și-a întrebat fanii în descriere cum aleg să petreacă weekendul: „Tu ce faci? Cum îți petreci weekendul?”, iar look-ul artistei i-a uimit pe fani, care s-au grăbit să lase o mulțime de comentarii.

Citește și: A pozat doar într-un pulover rupt și cizme peste genunchi, dar a atras și cu mesajul. Anna Lesko, senzuală și inspirațională

„Ce frumoase sunt păpușile Matrioska din decor și totuși tu le întreci pe toate!”/ „Ești superbă, Anna!”/ „Ești superbă. Un weekend fără tine e un weekend pierdut”/ „Tu nu îmbătrânești niciodată?”/ „Ești foarte frumoasă și atrăgătoare”/ „Cu așa poză incitantă o să fie un weekend agitat”/ „Parcă a intrat magia în tine”, sunt doar câteva din comentariile pe care artista le-a primit. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cum reușește Anna Lesko să arate atât de bine la 42 de ani

Anna Lesko emană senzualitate prin toți porii, iar fiecare imagine postată pe rețelele sociale stârnește reacții din partea fanilor, mulți dintre aceștia fiind impresionați de felul în care arată artista la vârsta de 42 de ani. Aceasta reușește să facă furori cu aparițiile sexy, însă ea susține că nu este adepta dietelor drastice. Din când în când, însă, ea urmează o dietă de detoxifiere. De asemenea, a renunțat la pâine, dulciuri și la alimentele prăjite.

Citește și: Anna Lesko, într-un body din dantelă, la 42 de ani. Detaliul inedit pe care nu l-a observat nimeni

„Pâine nu mănânc de foarte mulți ani.(…) Mănânc aproape orice, dar încerc să nu amestec. Mănânc tot ce e verde: brocoli, sparanghel, fenicul. Mănânc foarte multe chestii bogate în toate cele și multe ciorbe. Mai puțin prăjeală și foarte mult pește. Acesta nu se numește regim, e un mod de viață sănătos. Dulciurile nu prea-mi plac și ăsta cred ca este un plus pentru mine. Mănânc și fasole verde, mazăre, năut, linte”, declara Anna Lesko în cadrul unui interviu.

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

Galerie foto

Top citite
01 Cristina Ștefania/ Foto: Instagram
Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”
02 bebe
Bebe Rexha, fabuloasă într-un corset cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii au reacționat: „Arăți atât de bine!”
03 Delia/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Delia a anulat concertul din Miami. Fanii au răbufnit după ce s-au trezit cu ușile închise: „Sunteți de toată jena”
04 Mădălina Ghenea/ Foto: Instagram
Mădălina Ghenea, surprinsă în timp ce făcea duș în largul mării, pe o ambarcațiune: „Acum știm cum fac duș zeițele!”
05 Lady Gaga
Vestea pe care o așteptau toți fanii. Ce spune Lady Gaga despre lansarea unui nou album: „Lucrez să-l termin cât mai repede!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Anna Lesko e singură la 45 de ani
Anna Lesko, dezvăluiri despre viața sentimentală. Artista e singură la 45 de ani: „M-am săturat să adun din tranșee răniții!”

Cinci ani au trecut de când Anna Lesko s-a despărțit de DJ Vinnie, tatăl fiului ei, însă acum, ajunsă la 45 de ani, în viața ei nu există niciun bărbat. Ea recunoaște că își dorește un partener, dar nu îl caută cu ardoare.

delia
Cum ar arăta Delia dacă ar fi bărbat. Artista s-a jucat cu inteligența artificială și a creat isterie în online: „Ai înnebunit de tot”

Când fanii credeau că le-au văzut pe toate, Delia a reușit să-i surprindă din nou. De data aceasta nu și-a etalat ținutele extravagante, ci s-a jucat cu inteligența artificială, transformându-și chipul cu trăsături superbe într-un chip de bărbat. 

hailey bieber
Hailey Bieber, forțată să-și șteargă un videoclip promoțional. Reacțiile negative ale fanilor s-au viralizat: „Este atât de narcisistă”

Hailey Bieber se află în centrul unor controverse după ce un clip promoțional realizat pentru brandul ei de cosmetice a fost aspru criticat de fani. Reclama o avea ca protagonistă pe soția lui Justin Bieber, care a fost surprinsă turnându-și lapte pe întregul corp, în timp ce purta doar lenjerie intimă.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ileana Lazariuc, răsfățată cu pupici și îmbrățișări de fiii ei. Băiatul cel mare e leit tatăl și bunicul, mezinul a moștenit ochii ei
Ileana Lazariuc, răsfățată cu pupici și îmbrățișări de fiii ei. Băiatul cel mare e leit tatăl și bunicul, mezinul a moștenit ochii ei

Ileana Lazariuc, răsfățată cu pupici și îmbrățișări de fiii ei. Băiatul cel mare e leit tatăl și bunicul, mezinul a moștenit ochii ei

FILM NOW Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”
Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
DIGI SPORT Transformarea Serenei Williams, la 18 luni de la retragere. A anunțat că vrea să intre în alt sport
Transformarea Serenei Williams, la 18 luni de la retragere. A anunțat că vrea să intre în alt sport
DIGI FM Codin Maticiuc oferă 3000 de euro pentru prinderea hoțului care a furat telefonul prietenului său
Codin Maticiuc oferă 3000 de euro pentru prinderea hoțului care a furat telefonul prietenului său