Bucuresti | 102,8FM JASON DERULO - SPICY MARGARITA (NEW PW)

Anna Lesko, cea mai spectaculoasă apariție din acest an. Artista a îmbrăcat o ținută noncoformistă, iar fanii au fost încântați

anna leskomain
Anna Lesko / Foto: Instagram

Anna Lesko este recunoscută pentru aparițiile seducătoare și nu ratează nicio ocazie pentru a fi în centrul atenției. Sigură pe ea, artista în vârstă de 42 de ani îmbrăcă ținute nonconformiste, ce-i pun în valoare trupul perfect.

Mereu o apariție demnă de invidiat, Anna Lesko nu ratează nicio ocazie de a fi în centrul atenției, iar în cea mai recentă imagine de pe rețelelele sociale, cântăreața a pozat într-o ipostază spectaculoasă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Celebra artistă s-a fotografiat îmbrăcată într-un corset de inspirație retro, cu mâneci bufante și decolteu adânc, pe care l-a asortat cu o centură și cu mănuși din piele. De asemenea, cântăreața a ales să-și completeze ținuta cu un machiaj discret, iar părul și l-a strâns la spate.

Anna Lesko mizează pe cartea seducției și câștigă. Îmbrăcată într-un body cu transparențe, solista și-a impresionat din nou fanii

”Bărbații creează prin imaginație, însă femeile creează prin iubire.”, a scris ea în dreptul fotografiei inedite, ce i-a adus numeroase comentarii din partea fanilor: ”Ce frumoasă ești!”, ”Superbă!”, ”Cea mai frumoasă femeie!”.

Cum reușește Anna Lesko să arate atât de bine la 42 de ani

anna lesko

Anna Lesko / Foto: Instagram

Anna Lesko reușește să facă furori cu aparițiile sexy, însă ea susține că nu este adepta dietelor drastice. Din când în când, însă, ea urmează o dietă de detoxifiere. De asemenea, a renunțat la pâine, dulciuri și la alimentele prăjite.

„Pâine nu mănânc de foarte mulți ani.(…) Mănânc aproape orice, dar încerc să nu amestec. Mănânc tot ce e verde: brocoli, sparanghel, fenicul. Mănânc foarte multe chestii bogate în toate cele și multe ciorbe. Mai puțin prăjeală și foarte mult pește. Acesta nu se numește regim, e un mod de viață sănătos. Dulciurile nu prea-mi plac și ăsta cred ca este un plus pentru mine. Mănânc și fasole verde, mazăre, năut, linte”, declara Anna Lesko în cadrul unui interviu.

Citește și: Anna Lesko, într-o rochie albă, în vacanță, în Milano. Imaginea inedită i-a cucerit pe fani: ”Doamne, cât de bine poți să arăți!”

Galerie foto

Top citite
01 Anna Lesko e singură la 45 de ani
Anna Lesko, dezvăluiri despre viața sentimentală. Artista e singură la 45 de ani: „M-am săturat să adun din tranșee răniții!”
02 Anna Lesko
Anna Lesko, as în seducție. Rochia decoltată, cu crăpătură până la șold, a ajutat-o să joace senzualitatea ca nimeni alta
03 anna lesko
Anna Lesko joacă senzualitatea și când răsfoiește o revistă. Ținuta și atitudinea i-au făcut pe fani să spună: "De vis ca întotdeauna"
04 Anna Lesko/ Foto: Instagram
Tradițiile de Crăciun de la care Anna Lesko nu se abate niciodată: „Mă pregătesc temeinic, chiar nu dorm noaptea”
05 anna lesko
Anna Lesko, în colanți și bustieră cu două luni înainte de a împlini 45 de ani. Cântăreața și-a dat „gata” fanii: „Arăți atât de bine!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
anna lesko
Anna Lesko, dans pe marginea piscinei, acoperită parțial doar de o eșarfă de plajă. Nu face niciun efort pentru a fi cuceritoare

Vara s-a terminat calendaristic de două luni, dar vremea frumoasă a ținut cu cei dornici să petreacă zile nesfârșite la plajă. Anna Lesko a avut șansa să plece în mai multe vacanțe. S-a bronzat, s-a relaxat și și-a bucurat sufletul. Prin intermediul postărilor făcute pe Instagram, și fanii s-au bucurat să o vadă în ipostaze pline de senzualitate.

Anna Lesko
Anna Lesko, imaginea senzualității la 44 de ani. Rochia purtată de artistă a stârnit reacții printre fani

Anna Lesko este cunoscută pentru faptul că iubește să se afișeze în ipostaze provocatoare, purtând ținute care mai de care mai îndrăznețe. Cu toate acestea, nu există dată să nu-și surprindă fanii cu aparițiile sale.

Anna Lesko / Foto: Instagram
Anna Lesko, provocatoare în orice ipostază. Artista a pozat senzual în mijlocul câmpului: „Doar tu puteai să arăți bine aici”

Anna Lesko știe cum să-și pună în valoare atuurile. Artista are 44 de ani, dar arată ca o puștoaică atunci când se îmbracă în ținute sumare.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj
Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală