Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER HARRY STYLES - AS IT WAS

Aniversarea de 31 de ani se apropie! Prima dată, PROFM!

Articol SITE LA MULTI ANI PROFM CARTON GENERAL

Luni, 15 aprilie, se împlinesc 31 de ani de la înființarea PROFM. On-air, de dimineață până seara, PROFM sărbătorește în stil mare cele trei decenii pline cu povești, muzică și amintiri, alături de cei mai tari invitați și de întrega echipă PROFM.

Anul acesta sărbătorim în cinstea tuturor momentelor în care PROFM a fost primul: „Prima dată, PROFM!". Și momentele nu sunt puține. Chiar și când nu știam ce ne așteaptă, am avut curajul să facem lucruri pentru prima dată și să scriem istorie. De la primul concert pe Casa Poporului, până la concerte în metrou și LIVE-uri de peste 30 de ore pe TikTok, toate ne-au adus mai aproape de voi.

De ziua noastră invitații speciali sunt Alina Eremia, Ami, Adrian Sînă, Radu Sîrbu, 3 Sud Est, David Deejay, Dony, Cristina Spătar și DJ Beia. Cu muzică live, cu momente special pregătite pentru a ne aminti de toate dățile când PROFM a avut curajul să fie primul în ceva, cu vibe de sărbătoare, pe 15 aprilie strigăm cu toții „La mulți ani, PROFM!".

Galerie foto


„Nu mai am răbdare până luni, o să fie o zi plină de surprize! Eu vă aștept în Garsoniera PROFM în care ne întâlnim cu David Deejay, Dony și Cristina Spătar. Totul va fi transmis live pe TikTok și abia aștept să fim împreună să scriem încă o pagină din povestea PROFM, o poveste care ne implică pe toți și de care toți suntem atașați. Am emoții, dar sunt convins că va fi cu zâmbete și știu că avem o gașcă mare care ne face primii în toate! Să petrecem!", le transmite Gabriel Fereșteanu ascultătorilor.

 

„Începând cu ora 12:00, împreună cu Ionuț vom vorbi despre cea mai cunoscută piesă în limba română la nivel mondial, alături de Radu Șîrbe (ex-Zone). «Dragostea din tei» s-a lansat la PROFM acum 21 de ani. Este una dintre cele mai iubite piese în limba română din toată lumea, iar tu vei afla detalii nestiute despre fenomenul «Dragostea din tei». Prima dată la PROFM se va auzi și Victor Oroș, pustiul de 12 ani din Brașov care a câștigat premiul I la concursul național Space Society Settlement Contest 2024 organizat de NASA în SUA, pentru că PROFM este primul care își dorește să sprijine și să aplaudele reușitele tuturor, indiferent de vârstă", adaugă Liza Sabău.

Sărbătorim on-air, de dimineață până seara, și cele mai importante momente ajung și în online. Cine e cu noi strigă „La mulți ani, PROFM!".

ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Catherine Deneuve, șic și la 80 de ani. Apariție elegantă la Cannes 2024, unde și-a arătat tatuajul de pe picior și și-a însoțit fiica
Catherine Deneuve, șic și la 80 de ani. Apariție elegantă la Cannes 2024, unde și-a arătat tatuajul de pe picior și și-a însoțit fiica

Catherine Deneuve, șic și la 80 de ani. Apariție elegantă la Cannes 2024, unde și-a arătat tatuajul de pe picior și și-a însoțit fiica

FILM NOW Cum arată azi, la 74 de ani, Kramer din
Cum arată azi, la 74 de ani, Kramer din "Seinfeld". Ce spune despre scandalul care i-a încheiat cariera în urmă cu 18 ani: "Lucrez cu lumina și întunericul din mine"

Cum arată azi, la 74 de ani, Kramer din "Seinfeld". Ce spune despre scandalul care i-a încheiat cariera în urmă cu 18 ani: "Lucrez cu lumina și întunericul din mine"

DIGI WORLD Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori:
Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori: "Ar putea fi o formă gravă de cancer de piele"

Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori: "Ar putea fi o formă gravă de cancer de piele"

DIGI ANIMAL WORLD Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”
Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”

Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”

DIGI LIFE O femeie a câştigat un premiu de 1 milion de dolari la loto de două ori în 10 săptămâni
O femeie a câştigat un premiu de 1 milion de dolari la loto de două ori în 10 săptămâni
DIGI24 O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev timp de un an
O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev timp de un an
DIGI SPORT A venit
A venit "nota de plată" pentru revista care a publicat un interviu fals cu Michael Schumacher
DIGI FM De ce aparatele drug test dau erori și ce trebuie să faci. Polițistul Valer Kovacs explică
De ce aparatele drug test dau erori și ce trebuie să faci. Polițistul Valer Kovacs explică
UTV Hailie Jade Scott, fiica lui Eminem, s-a casatorit. Vezi primele imagini de la nunta
Hailie Jade Scott, fiica lui Eminem, s-a casatorit. Vezi primele imagini de la nunta