Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan THEO ROSE - NOAPTEA NE FURA IUBIRI (PROFM EDIT)

ANGELICA VASILCOV, in finala competitiei MUSIC MOGUL!

angelica-vasilcov-in-finala-competitiei-music-mogul

Angelica Vasilcov a ajuns in finala concursului Music Mogul, al carui castigator va beneficia de trei piese compuse de producatorul Rodney Jerkins Darkchild, castigator de premii Grammy.

Cover-ul Angelicai la piesa "Superwoman" de la Alicia Keys a propulsat-o printre cele patru finaliste ale concursului de talente Music Mogul, in urma voturilor de pe musicmogul.com.

Angelica si-a castigat locul dintre 341 de inscrisi din toata lumea.

Urmatorul pas pe care moldoveanca il va face este sa zboare la Los Angeles unde va fi ajutata de specialisti ai industriei muzicale din SUA pentru a-si crea un videoclip. Spre deosebire de filmarile urcate de Angelica pe canalul sau de youtube, realizate cu o camera video neprofesionala in sufrageria sa, aceasta va beneficia acum de ajutorul echipei lui Rodney Jerkins Darkchild, ce a produs piese pentru Michael Jackson, Whitney Houston, Jennifer Lopez, Destiny's Child, Toni Braxton, Brandy, Monica, Natasha Bedingfield, Mary J Blige, Ciara, Janet Jackson si a altor artisti R'n'B.

Filmarea din cadrul finalei de pe 18 august la House Of Blues din LA, va fi urcat pe acelasi site care a gazduit prima faza a competitiei, musicmogul.com, unde va putea fi votat de useri timp de 24 de ore.

De un an si jumatate Angelica isi posteaza pe youtube melodiile proprii si coveruri care au fost ascultate si vizionate de peste sase milioane de ori si are un numar de peste 20.000 de abonati pe profilul ei.

Fiti alaturi de Angelica pe 18 august pe musicmogul.com!

VEZI AICI MAI MULTE CLIPURI ALE ANGELICAI!

Top citite
01 cover
PROFM X Buzz House: Drăcea, unul dintre cei 10 influenceri supuși la probe
02 cotofana-tibulaca-amir-ralika-dimineata-blana
Raluka a povestit de ce a plâns în finala Megastar și cum a ajuns să cânte cu Amir, concurent la Vocea României
03 vladimir-putin-conor-mcgregor
Conor McGregor a dat mâna cu Putin, dar iată cum au reacţionat gărzile de corp ale preşedintelui rus
04 Dua-Lipa-recital-kiev
Dua Lipa şi-ar fi petrecut noaptea cu un star al lui Real Madrid, imediat după finala Ligii Campionilor
05 ronaldo-georgina-plaja-ibiza-herader-splash
Cu cine s-a distrat Ronaldo în Ibiza înainte de finala Ligii Campionilor
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
the-humans-eurovision
Eurovision 2018 | Reprezentanţii României au primit o veste dură. "Nu ne oprim aici!"

Performanţa României la ediţia din acest an a Eurovision a fost criticată pe reţelele de socializare în urma eşecului de joi seară, cei mai mulţi reclamând organizatorul, televiziunea publică. Trupa The Humans a publicat un mesaj pe Facebook, precizând că "nu se va opri aici".

eurovision-2012-elena-de-la-mandinga-in-depresie-dupa-semifinala-e-in-stare-de-soc-si-a-plans-toata-noaptea
Eurovision 2012: Elena de la Mandinga, IN DEPRESIE dupa semifinala. E in stare de soc si a plans toata noaptea

In timp ce colegii ei de trupa sarbatoreau calificarea in club, Elena de la Mandinga a stat toata noaptea in camera de hotel si a plans.

mandinga-la-eurovision-2012-marti-22-mai-de-la-ora-22-00-incepe-lupta-pentru-marea-finala-n-o-sa-crezi 1
Mandinga la Eurovision 2012: Romania a trecut de semifinala. Lista primilor 10 finalisti. Care crezi ca sunt sansele noastre in finala? VIDEO

Prima semifinala a concursului Eurovision 2012 a avut loc marti seara, iar Mandinga, reprezentanta Romaniei, a reusit sa treaca cu brio de acest prim test. Pe YouTube, pe canalul oficial Eurovision, favoritele inaintea primei semifinale erau bunicutele din Rusia, piesa lor fiind urmarita de mai mult de 2.000.000 de utilizatori, reprezentanta Ciprului, cu piesa LaLa Love (iti suna cunoscut?!) care a strans peste 1.600.000 de click-uri si cea a Greciei, cu peste 620.000 de vizualizari. Mandinga avea putin peste 600.000 de vizualizari.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil