Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN ARMIN VAN BUUREN - FOREVER (NEW PW)

Andreea Bănică și Kourtney Kardashian au avut rochii de mireasă aproape identice. Ce a descoperit solista noastră

kourtney kardashian si andreea banica
Kourtney Kardashian a avut o rochie de mireasă pe placul Andreei Bănică, mai ales că și ea a purtat una asemănătoare. / Foto: Profimedia-Instagram

Zilele trecute, presa mondenă din toată lumea a stat cu ochii pe nunta opulentă a lui Kourtney Kardashian cu toboșarul Travis Barker, ce a avut loc în Portofino, Italia. Locul de vis, invitații unul și unul și mirii - cu toții au fost priviți din toate unghiurile. Chiar și Andreea Bănică a observat un detaliu care a flatat-o. La 14 ani de la nunta ei cu Lucian Mitrea, s-a bucurat să vadă că rochia de mireasă pe care ea a purtat-o atunci este un model încă la modă, căci Kourtney a mers pe aceeași linie.

Citește și peroz.ro: Kourtney Kardashian și Travis Barker, primele imagini de la nunta impresionantă din Portofino: „Fericiți pentru totdeauna”

Cea mai mare dintre surorile Kardashian a fost o mireasă îndrăzneață. A purtat o rochie mini, mulată, cu decolteu, pe care a acoperit-o în partea de spate cu un voal impresionant. După ce i-a spus "DA" lui Travis Barker, bruneta a schimbat voalul cu unul scurt, care nu a împiedicat-o să defileze în voie pe străzile pietruite din Portofino, la brațul proaspătului ei soț. În timp ce unii au desconsiderat alegerea ei vestimentară, alții au apreciat-o ca fiind curajoasă și modernă. De aceeași părere pare să fi fost și Andreea Bănică.

andreea banica si kourtney kardashian

Andreea Bănică și Kourtney Kardashian, mirese în rochii mini. / Foto: Instagram Andreea Bănică

Citește și: Andreea Bănică, adevărul despre operațiile estetice. Artista le-a răspuns fanilor care au criticat-o: ”Vreau să îmbătrânesc frumos!”

Solista, căsătorită din 2008 cu Lucian Mitrea, a avut la nunta ei un look foarte asemănător. Atunci, Andreea l-a ales pe Cătălin Botezatu să-i creeze rochia mini, cu detaliile din zona decolteului aproape identice. Observând asemănarea cu ținuta lui Kourtney, vedeta noastră a postat câteva imagini edificatoare pe Instagram.

Galerie foto

Foto: Profimedia, Instagram

Top citite
01 nuntă Celine Dion
Celine Dion, săptămâni de tratament din cauza accesoriului de 3 kg purtat în ziua nunții: "Aveam o rană cât un ou în mijlocul frunții"
02 madalina ghenea (4)
Mădălina Ghenea, superbă în rochie de mireasă cu trenă. I-a intrigat pe fani cu pozele din Veneția: "Am spus da"
03 dana marijuana
Dana Marijuana a anulat nunta cu iubitul ei: „E mai bine că s-a întâmplat înainte. E greu totuși să divorțezi!”
04 andreea balan si victor cornea
Andreea Bălan, despre căsătoria cu Victor Cornea. Cum și-ar dori artista să arate nunta: „Aș vrea foarte restrâns”
05 antonia-alex-velea
Antonia, în rochie de mireasă în cel mai nou videoclip, alături de Alex Velea. Fanii au reacționat: „Cea mai frumoasă femeie!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
andreea banica si mama ei
Andreea Bănică, mesaj de dor pentru mama pierdută acum două decenii: "Nu voi uita niciodată că am fost fetița ei cu bucle blonde"

Andreea Bănică și-a pierdut mama acum peste 20 de ani, din cauza unui cancer esofagian, la doi ani de când și tatăl solistei murise. Multe sunt momentele în care Andreea simte lipsa mamei, mai ales de când și ea, la rândul ei, a cunoscut sentimentele aparte ale maternității. În luna martie, când femeile sunt parcă mai apreciate și iubite ca oricând, artista își aduce aminte cu mult dor de cea care i-a dat viață.

Tish Cyrus și Dominic Purcell/ Profimedia
Tish Cyrus ar fi angajat agenți de securitate pentru a o împiedica pe Noah să participe la nunta ei: „Nu și-a dorit-o acolo”

Tish Cyrus s-a căsătorit cu actorul din „Prison Break”, Dominic Purcell, în cadrul unei ceremonii discrete, în august 2023. Fiica ei, Noah Cyrus, a fost absentă în ziua cea mare, pe fondul scandalului că fosta soție a lui Billy Ray Cyrus i-ar fi „furat” partenerul mezinei sale. 

What's UP
What's UP s-a căsătorit în mare secret. De ce i-a anunțat pe invitați cu doar o seară înainte de eveniment: "Credeau că-i iau la mișto"

În 2019, What's UP și soția lui de la acea vreme, Simina, se despărțeau după nouă ani de relație. Artistul a mai bifat și o logodnă, în 2020, dar acum, solistul devenit celebru grație hitului "Taxi" s-a recăsătorit în mare secret. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut că îi livrează mâncare și a împușcat-o
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut că îi livrează mâncare și a împușcat-o
DIGI SPORT FOTO Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!
FOTO Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...