Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan MANUEL RIVA - STRANGERS TO LOVERS

Andreea Bănică, selfie în oglindă, într-o rochie foarte scurtă și decoltată. "Mâna sus cine nu își face poze în baie"

Andreea Bănică
Andreea Bănică / Foto: Facebook

Andreea Bănică este o femeie sigură pe ea. Cel puțin asta demonstrează experiența ei de viață și felul în care se prezintă în public. Cântăreața nu ezită să pozeze în ipostaze pline de senzualitate, chiar dacă o parte dintre prietenii virtuali o critică. După ce a apărut într-o rochie din latex cu un decolteu abisal, care a generat o adevărată "furtună" de comentarii, blonda a pozat din nou într-o altă ținută care lasă la vedere multă piele.

"Să ridice mâna sus cine nu își face poze în baie", a scris Andreea în dreptul unui selfie în care apare într-o rochie roșie și strălucitoare, foarte scurtă și cu un decolteu care a furat toți ochii.

Citește și: Cum arată Andreea Bănică fără machiaj. Fanii artistei au fost de-a dreptul uimiți: „Superbă! Asta vreau să văd, nu filtre”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mamă a doi copii, Andreea Bănică se laudă cu un corp natural și voluptos, pe care-l pune în valoare în ținute care-i vin mănușă. 

Citește și: Andreea Bănică, lăudată de fani pentru cum arată într-un costum de baie întreg: “Domnișoară, parcă aveți 18 ani”

Are sau nu Andreea Bănică operații estetice?

andreea banica

Andreea Bănică și rochia super HOT / Foto: Instagram

De-a lungul timpului, despre toate vedetele s-au făcut speculații cu privire la operațiile estetice, iar Andreea Bănică nu a scăpat de ele. Iată ce a povestit aceasta despre subiectul intervențiilor de înfrumusețare, pe rețelele sociale.

Citește și: Andreea Bănică, ca o puștoaică la vârsta de 44 de ani. S-a pozat în oglindă, într-o rochie foarte scurtă

"Singura operație pe care o am este septoplastie (operație de deviație de sept -n.r.) pentru problemele pe care le aveam cu respirația. Nu am operații estetice. Merg la tratamente pentru a-mi întreține pielea, tenul, fața, pentru că îmi doresc să îmbătrânesc frumos. Nu înțeleg frustrările și problemele lor. Consider că aceste femei care stau pe astfel de pagini și care comentează e clar că au ceva probleme din trecut sau prezent și au strâns de-a lungul timpului niște frustrări. Fetelor, trebuie să apelați la specialiști ca vă ajute să ieșiți din problemele voastre. Luați exemplu bun! Nu mergeți la doctor doar când vă doare ceva. Mergeți și verificați pielea, tenul și alegeți ce este mai bun pentru voi. Faceți ceea ce vă place cel mai mult și veți fi fericite! Doar voi vă puteți ajuta", a spus Andreea.

Galerie foto

Top citite
01 Mira
Mira, într-o rochie cu decolteu amețitor, decupată până la abdomen. A prins mai mult curaj: "Anul acesta este clar anul schimbărilor"
02 andreea banica si mama ei
Andreea Bănică, mesaj de dor pentru mama pierdută acum două decenii: "Nu voi uita niciodată că am fost fetița ei cu bucle blonde"
03 Dua Lipa
Dua Lipa, într-o rochie roșie cu corset, la fel de scurtă ca jacheta pe care a avut-o deasupra. Solista și-a arătat picioarele de model
04 andreea banica (1)
Andreea Bănică, relaxare totală în costum de baie, pe plajele din Thailanda: "Într-o altă viață am trăit pe o insulă pustie"
05 Paris Jackson, la premiile Grammy 2024 (6)
Paris, fiica lui Michael Jackson, trup de zeiță într-o rochie super scurtă. Tânăra de 25 de ani și-a etalat picioarele lungi și subțiri
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Andreea Banica
Andreea Bănică, motivul pentru care folosește filtre de înfrumusețare pe Instagram: „Nu duceam gunoiul nemachiată”

Cunoscută pentru cariera sa muzicală de succes, Andreea Bănică se bucură de o mare popularitate în țara noastră și are o comunitate uriașă de fani, mai ales pe platformele de socializare. Fiind extrem de activă online, artista a dezvăluit recent motivul pentru care utilizează filtrele de înfrumusețare pe Instagram.

Andreea Bănică
Andreea Bănică se mândrește cu corpul neatins de bisturiu. Blonda de 45 de ani a pozat în costum de baie, în mijlocul iernii, la munte

Andreea Bănică a profitat de o escapadă cu familia și a făcut câteva poze care i-au dat gata pe admiratorii ei. Cântăreața în vârstă de 45 de ani nu a ajuns la acest început de an în vreo destinație exotică, așa cum au făcut multe dintre colegele ei de breaslă, ci a preferat să se relaxeze la noi în țară.

Lili Sandu
Lili Sandu, în rochie mini, strânsă pe trup, a trecut cu brio examenul seducției. Vedeta de 44 de ani se mândrește cu picioare perfecte

Lili Sandu e într-o formă fizică excelentă, iar asta se vede cu ochiul liber. Frumoasa șatenă cu zâmbet cuceritor și-a arătat picioarele interminabile în cadrul unei ședințe foto care a pus-o în valoare.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”
Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

FILM NOW Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”
Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT
"Bijuteria" de 44 de milioane € de la Cluj-Napoca, transformată în mall. FOTO Noul proiect spectaculos
DIGI FM Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită:
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta"