Bucuresti | 102,8FM MINELLI - BUG A BOO (NEW PW)

Andreea Bănică, ploaie de comentarii după ce s-a filmat cu sutienul la vedere, în oglinda din baie: "Wonder Woman"

andreea bănică
Andreea Bănică / Foto: Facebook

Andreea Bănică a stârnit din nou rumoare pe rețelele sociale, după ce a publicat un clip de câteva secunde. Filmulețul făcut cu telefonul mobil o arată pe cântăreață într-un costum bleumarin și un sutien roz pudră.

Blonda de 44 de ani debordează de senzualitate și, sigură pe ea fiind, nu se teme să se afișeze în ipostaze sexy. Așa a procedat și zilele trecute când, inspirată de ținuta ei cu accente bărbătești, pe care a combinat-o cu o piesă pur feminină, un sutien roz din dantelă, dar și de melodia pe care o asculta, "Take a Bow" (Madonna), Andreea s-a filmat în oglinda din baie.

Citește și: Andreea Bănică și rochia scurtă din latex, cu decolteu abisal, care i-a adus critici pe internet: “Nu sunt măicuță”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Comentariile s-au adunat în timp record. Unii au lăudat-o pentru frumusețe și pentru că se simte confortabil în propria piele. Multe femei au întrebat-o chiar de unde și-a achiziționat sutienul, piesa de rezistență a ținutei. "Wonder Woman"; "Doamne, ce femeie frumoasă și cu sex-appeal"; "Nu există nimic mai rar și mai frumos ca o femeie care este pur și simplu ea însăși, confortabilă cu ea însăși în imperfecțiunea-i perfectă"; "Cât curaj". Au existat, însă, și critici din partea celor care au considerat postarea făcută în oglinda din baie mult prea îndrăzneață: "Dacă ești atât de pasionată să-ți arați părțile corpului oarecum dezgolite, de ce nu apari pe site-urile de profil?".

Are sau nu Andreea Bănică operații estetice?

andreea banica

Andreea Bănică s-a filmat cu sutienul la vedere. / Foto: Instagram

De-a lungul timpului, despre toate vedetele s-au făcut speculații cu privire la operațiile estetice, iar Andreea Bănică nu a scăpat de ele. Iată ce a povestit aceasta despre subiectul intervențiilor de înfrumusețare, pe rețelele sociale.

Citește și: Andreea Bănică, lăudată de fani pentru cum arată într-un costum de baie întreg: “Domnișoară, parcă aveți 18 ani”

"Singura operație pe care o am este septoplastie (operație de deviație de sept -n.r.) pentru problemele pe care le aveam cu respirația. Nu am operații estetice. Merg la tratamente pentru a-mi întreține pielea, tenul, fața, pentru că îmi doresc să îmbătrânesc frumos. Nu înțeleg frustrările și problemele lor. Consider că aceste femei care stau pe astfel de pagini și care comentează e clar că au ceva probleme din trecut sau prezent și au strâns de-a lungul timpului niște frustrări. Fetelor, trebuie să apelați la specialiști ca vă ajute să ieșiți din problemele voastre. Luați exemplu bun! Nu mergeți la doctor doar când vă doare ceva. Mergeți și verificați pielea, tenul și alegeți ce este mai bun pentru voi. Faceți ceea ce vă place cel mai mult și veți fi fericite! Doar voi vă puteți ajuta", a spus Andreea.

Galerie foto

 

Top citite
01 andreea banica si mama ei
Andreea Bănică, mesaj de dor pentru mama pierdută acum două decenii: "Nu voi uita niciodată că am fost fetița ei cu bucle blonde"
02 andreea banica (1)
Andreea Bănică, relaxare totală în costum de baie, pe plajele din Thailanda: "Într-o altă viață am trăit pe o insulă pustie"
03 Andreea Banica
Andreea Bănică, motivul pentru care folosește filtre de înfrumusețare pe Instagram: „Nu duceam gunoiul nemachiată”
04 Andreea Bănică
Andreea Bănică se mândrește cu corpul neatins de bisturiu. Blonda de 45 de ani a pozat în costum de baie, în mijlocul iernii, la munte
05 andreea bănică
Andreea Bănică, despre experiențele traumatizante prin care a trecut din cauza tatălui alcoolic: „Auzeam cum ne înjură”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
andreea banica si fata ei
Andreea Bănică, decisă să-i arate fiicei sale cât de greu se câștigă banii. Cum a implicat-o în afacerea de la mare a familiei

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, au construit un hotel de patru stele la mare, pe plaja din Eforie Nord, loc atât de drag lor. Anul acesta au avut un sezon foarte bun și au decis să o implice și pe fiica lor de 14 ani, Sofia. Nu oricum, ci au angajat-o part-time.

andreea banica si sotul ei
Ce cadou a primit Andreea Bănică de la soțul ei, Lucian Mitrea. Surpriza a costat 5.000 de euro

Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în perioada liceului și sunt căsătoriți din anul 2008. Au împreună doi copii, pe Sofia în vârstă de 14 ani și pe Noah în vârstă de 6 ani, de care sunt foarte mândri, și, chiar dacă sunt de trei decenii împreună, aceștia nu au renunțat la gesturile romantice și micile surprize. 

Andreea Bănică, apariție inedită
Andreea Bănică, trup de zeiță la malul mării, în costum de baie. Cântăreața e într-o formă fizică de invidiat la 45 de ani

Andreea Bănică are 45 de ani și se mândrește cu o siluetă de invidiat, pe care nu ratează ocazia de a și-o etala. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj
Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală