Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan SMILEY - CULOAREA TA

Andreea Bălan, mișcări energice de dans, îmbrăcată în cea mai scurtă fustă. Solista de 37 de ani arată ca o puștoaică

andreea balan
Andreea Bălan se menține în formă cu mult dans. / Foto: Instagram

Andreea Bălan are 37 de ani și doi copii, dar pare de 18 ani. Jumătatea blondă a trupei Andre nu este afectată în niciun fel de trecerea timpului, căci chipul i-a rămas la fel, iar silueta este ca trasă prin inel. Pricepută în ale dansului, aceasta a intergrat în concertele sale și show-uri complexe de dans, în care partener îi este Petrișor Ruge. Cântăreața a împărtășit cu fanii ei câteva imagini de la repetiții.

Deși concertele lipsesc cu desăvârșire în ultima perioadă, Andreea Bălan se pregătește continuu pentru a fi gata cu noi momente de dans, motiv pentru care se antrenează chiar la ea acasă. Singură sau alături de partenerul ei, Petrișor, blonda pune în scenă coregrafii complexe, pline de energie.

Citește și: Andreea Bălan, fotografiată în costum de baie, întinsă pe nisip. Apariția vedetei n-a trecut neobservată: ”Cele mai frumoase imagini!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Îmbrăcată într-o fustă foarte scurtă, asimetrică și cu volane, pe care o vedem și în competițiile de dans sportiv, cântăreața le-a arătat și admiratorilor ei câteva dintre mișcările pe care le execută perfect. A completat look-ul cu un top cu vedere la abdomenul lucrat, Andreea reușind să fie comodă, "în temă", dar și sexy.

Citește și: Andreea Bălan, imagine îndrăzneață pusă pe rețelele sociale. Selfie-ul curajos i-a cucerit pe fani: “Ai un corp de invidiat”

În sincron perfect, Andreea și Petrișor au debordat de energie și au demonstrat încă o dată de ce formează un cuplu profesional atât de puternic și de bine închegat. Fanii artistei au fost impresionați și au copleșit-o cu laude: "Talent la superlativ si un sincron perfect"; "Wow, ce energie emanați. Să rămâi mereu la fel de veselă și plină de iubire. Să treci prin toate încercările cu optimism și capul sus. Noi vom fi mereu alături de tine. Team Andreea Bălan forever"; "Sunteți un cuplu frumos! Păcat că doar la dans"; "Sunteți cei mai tari".

Andreea Bălan, secretele siluetei perfecte

„Nu mănânc multe dulciuri și, în general, mănânc de două ori pe zi, un singur fel. Nu mănânc multă pâine, nu mănânc prăjeli și atunci pot să îmi permit o dată la 2-3 zile să mănânc o amandină”, declara vedeta înainte de pandemie, când mărturisea și că nu face sport, ci se menține prin mult dans.

Citește și: Andreea Bălan, despre cele mai grele momente din viața ei: ”Aceste experiențe au fost lecții de viață care m-au transformat!”

Galerie foto

Foto: Instagram

 

Top citite
01 Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani/ Foto: Instagram
Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani. Artista i-a pregătit o petrecere inedită, la care a participat și Victor Cornea
02 Andreea Bălan/ Foto: Instagram
Andreea Bălan a nu putut intra în propria casă: „E trecut de miezul nopții, nu am cheie de la ușă”. Cum a rezolva artista problema
03 Andreea Bălan/ Foto: Instagram
Cum și-a petrecut Andreea Bălan ultima zi în Rio de Janeiro. Artista a profitat din plin de soare: „Swipe ca să vedeți pătrățele”
04 andreea balan si victor cornea
Reacția Andreei Bălan când a fost întrebată de ce poartă numele de familie al lui Victor Cornea: „Uneori sunt soție”
05 andreea balan si iubitul
Reacția Andreei Bălan după ce a fost mustrată că îl distrage pe Victor Cornea de la carieră: „Habar n-aveți”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
andreea balan si victor cornea (2)
Andreea Bălan, drum de 24 de ore pentru a fi alături de iubit. "Cea mai îndepărtată destinație în care am fost. Ne iubim cel mai mult"

În primele zile ale lui 2024, Andreea Bălan s-a îmbarcat de una singură într-o călătorie foarte lungă, pentru a ajunge în cea mai îndepărtată destinație în care a fost vreodată. Solista a plecat într-o vacanță care are un dublu rol, pe lângă acela de a vizita și a se relaxa, blonda a ajuns tocmai în Australia pentru a fi aproape de iubitul ei.

Andreea Bălan și Victor Cornea/ Foto: Instagram
Când a aflat Andreea Bălan că Victor Cornea are un fiu. A fost motivul care a făcut-o să intre într-o relație cu tenismenul

Andreea Bălan și-a găsit fericirea alături de Victor Cornea. După o căsnicie eșuată, din care au rezultat două fete, artista a reușit să iubească din nou, iar tenismenul i-a cucerit inima fără doar și poate. Recent, cântăreața a vorbit despre începutul relație lor, dezvăluind că a aflat de la prima întâlnire despre faptul că Victor este tată. 

andreea balan si victor cornea
Andreea Bălan și Victor Cornea au plecat din țară împreună cu fetițele: „Prima vacanță în 5”. Pe cine a mai luat artista cu ea

Andreea Bălan a profitat de timpul liber pe care ea și iubitul ei, Victor Cornea, îl au și au plecat într-o vacanță în Laponia. Artista și tenismenul nu au plecat singuri, ci alături de fiicele cântăreței, pe care le are din fosta căsnicie cu George Burcea. 

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei.
Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

FILM NOW Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024.
Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT La ce oră se joacă azi meciul Simona Halep - Paula Badosa, din turul 1 de la Miami Open
La ce oră se joacă azi meciul Simona Halep - Paula Badosa, din turul 1 de la Miami Open
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”