Bucuresti | 102,8FM - G-Eazy - All I Wanna Do (Lyrics)

Andra și Elena Gheorghe, dive în rochii elegante, cu crăpături lungi pe picior. Cele două s-au întrecut în senzualitate la un eveniment

andra si elena gheorghe
Elena Gheorghe și Andra, frumoase și talentate / Foto: Instagram

Sunt unele dintre cele mai apreciate artiste de la noi, dar nu sunt numai talentate, ci și foarte frumoase. Este vorba despre Andra și Elena Gheorghe, care s-au întâlnit zilele trecute la un eveniment plin de eleganță. Cele două cântărețe s-au conformat ocaziei și s-au îmbrăcat în rochii lungi până în pământ, dar nu au renunțat la factorul senzualitate.

andra si elena gheorghe colaj

Andra și Elena, sexy și bine dispuse la eveniment. / Foto: Instagram

Andra și Elena Gheorghe au fost vedetele serii la evenimentul desfășurat la Muzeul Național de Artă. Cele două s-au și întâlnit și au schimbat câteva vorbe, iar Ana, sora Elenei, le-a provocat să-și arate picioarele frumoase. "Până aici ... Voci știu că aveți... și încă ce voci! Picioarele la control! Perfecte fetele", a scris Ana Pîrvulescu în dreptul filmulețului postat pe InstaStory.

Citește și: Andra, spectaculoasă într-o rochie roșie ca focul. Cântăreața și-a impresionat fanii: ”Te prinde atât de bine!”

elena gheorghe

Elena Gheorghe și rochia ei sexy. / Foto: Instagram

Elena a fost ceva mai îndrăzneață, căci rareori am văzut-o într-o rochie care să lase atât de multă piele la vedere. Pe lângă decupajele din zona decolteului, ceea ce a uimit a fost crăpătura lungă pe picior, până la șold. Atentă la cum pășește, dar plină de senzualitate, artista a fost o apariție după care multă lume a întors capul.

andra

Andra a ales o rochie elegantă, dar sexy. / Foto: Instagram

Și Andra a ales tot o rochie lungă și neagră, care i-a venit frumos pe corp. Ținuta lăsată pe umeri i-a expus gâtul și decolteul. Nici ea nu a renunțat la crăpătura pe picior, chiar dacă nu a fost la fel de evidentă ca cea a rochiei colegei de breaslă. Andra a și urcat pe scenă, unde și-a cântat cele mai frumoase melodii de dragoste.

Citește și: Are 36 de ani, doi copii și o siluetă de puștoaică. Elena Gheorghe pare la vârsta adolescenței când îmbracă rochii scurte

Galerie foto

Foto: Instagram

Top citite
01 Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel
Elena Gheorghe, dezvăluiri din relația cu soțul ei, după 12 ani de căsnicie: „Sunt lucruri care contează mai mult decât vacanțele”
02 andra
Andra, traumatizată de momentul când mama ei a fost operată de urgență: „Am plâns tot drumul. A fost un hop în viața noastră”
03 andra
Andra, total impresionată de un fan care a călătorit 3 zile pentru a ajunge la concertul ei. Știa și versurile piesei de abia lansate
04 andra
Andra, reacție după ce fanii i-au reproșat că a acumulat câteva kilograme în plus: „Sunt o grăsuță asumată!”
05 Andra și Eva Măruță/ Foto: Instagram
Reacția Andrei după ce fiica ei de 8 ani, Eva Măruță, a fost intens criticată online: „Credeam că sunt pregătită pentru orice”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
'Barbie' film premiere, Los Angeles, California, USA - 09 Jul 2023
Billie Eilish a renunțat la hainele largi. Cântăreața, fabuloasă într-o ținută inedită, cu un decolteu imposibil de ignorat

Billie Eilish, celebra cântăreață în vârstă de 21 de ani, a fost în centrul atenției pe covorul roșu, la cea de-a treia gală organizată de Muzeul Academiei, ce a avut loc duminică seară.

Andra și Florin Piersic
Andra a rămas fără cuvinte când Florin Piersic a urcat pe scena concertului ei din Cluj: "Cătălin, nu mai vreau nimic de Crăciun"

Andra a susținut spectacolul Tradițional 2 în Cluj, pe scena Sălii Polivalente. 10.000 de oameni au mers la concertul îndrăgitei soliste. Pe lângă surprizele muzicale pe care ea le-a pregătit, la rândul ei, și Andra a avut parte de o mare surpriză. Florin Piersic a urcat pe scenă și a lăsat-o fără cuvinte.

Andra/ Foto: Instagram
Andra, reacție după ce a fost acuzată că ar fi stâlcit imnul național, la meciul România - Elveția: "Am cântat varianta oficială”

Andra a cântat imnul național la meciul România - Elveția, iar prestația artistei de pe stadionul național a fost una emoționantă. Vocea Andrei a răsunat impresionat pe acordurile „Deșteaptă-te Române”, însă au existat și oameni care au criticat-o pe artistă, acuzând-o, în mod eronat, că ar fi greșit un vers.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil