Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT VASS- DINA - the love i have for you

Andra a povestit la PROFM de câte ori a cerut-o Cătălin Măruță în căsătorie. "I-am zis că vreau să ne reînnoim jurămintele ca-n filme"

andra
Andra s-a reîntors în Veneția alături de soțul ei, la 15 ani de când a cerut-o în căsătorie. / Foto: Instagram

În urmă cu 15 ani, Andra era cerută în căsătorie de Cătălin Măruță, iar un an mai târziu deveneau soț și soție. Nu mulți știu că prezentatorul tv a cerut-o de soție pe solistă în mai multe rânduri, în locuri diferite, unul mai inedit ca altul. Invitată la Ziua PROFM, artista "a dat din casă".

"Cătălin e foarte romantic. În Veneția mi-a oferit inelul de logodnă. Într-un magazin de mobilă mi-a zis 'ce-ar fi să ne căsătorim?'. Și apoi a fost o cerere la Câmpia Turzii. Am zis 'Da' la fiecare cerere de-a lui. Mi-a plăcut că m-a cerut de mai multe ori. La Veneția i-am zis că vreau să ne reînnoim jurămintele ca-n filme, copiii noștri vor fi de față și va fi ceva important pentru noi pentru că sunt și ei alături și se vor bucura și ei de dragostea noastră", a povestit Andra la 29 de ani de PROFM.

Citește și: Andra, declarație de iubire pentru soțul ei: ”Cu fiecare an alături de tine, viața este mai frumoasă!” Măruță a împlinit 44 de ani

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Andra recunoaște că pandemia și-a pus amprenta asupra siluetei ei

andra

Andra, plină de energie la ziua PROFM. / Foto: PROFM

Sinceră și deschisă, cântăreața a spus că iubește mâncarea și că în ultimii doi ani și-a descoperit veleități de bucătar pe care nu știa că le are. 

"Viața mea acum e despre mâncare. În pandemie mi-am descoperit o latură de bucătar-șef. Fac dulciuri, gogoși, plăcinte, sarmale. Am pus cam 10 kilograme în pandemie, am ajuns la 70. Am dat șase jos, mai am vreo patru, dar ce să zic, încă mai mănânc, îmi place mâncarea", a spus Andra, cu zâmbetul pe buze, în discuția cu Bogdan și Ralu.

Citește și: Andra nu a avut un început ușor de carieră: “Băteam toată țara cu trenul sau cu autocarul”. Cine i-a fost mereu alături

Galerie foto

Foto: PROFM, Instagram

 

 

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Top citite
01 andra
Andra, total impresionată de un fan care a călătorit 3 zile pentru a ajunge la concertul ei. Știa și versurile piesei de abia lansate
02 Vizual_PROFM_Super Girl
PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor
03 andra
Andra, reacție după ce fanii i-au reproșat că a acumulat câteva kilograme în plus: „Sunt o grăsuță asumată!”
04 dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!
05 Andra și Eva Măruță/ Foto: Instagram
Reacția Andrei după ce fiica ei de 8 ani, Eva Măruță, a fost intens criticată online: „Credeam că sunt pregătită pentru orice”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
more than 100
More Then 100 - Cele mai bune piese din 2023 la PROFM

Ai auzit maratonul de hituri la finalul anului 2023. Aici gasesti lista completa cu cele mai bune piese din 2023! 

Andra și Florin Piersic
Andra a rămas fără cuvinte când Florin Piersic a urcat pe scena concertului ei din Cluj: "Cătălin, nu mai vreau nimic de Crăciun"

Andra a susținut spectacolul Tradițional 2 în Cluj, pe scena Sălii Polivalente. 10.000 de oameni au mers la concertul îndrăgitei soliste. Pe lângă surprizele muzicale pe care ea le-a pregătit, la rândul ei, și Andra a avut parte de o mare surpriză. Florin Piersic a urcat pe scenă și a lăsat-o fără cuvinte.

Andra/ Foto: Instagram
Andra, reacție după ce a fost acuzată că ar fi stâlcit imnul național, la meciul România - Elveția: "Am cântat varianta oficială”

Andra a cântat imnul național la meciul România - Elveția, iar prestația artistei de pe stadionul național a fost una emoționantă. Vocea Andrei a răsunat impresionat pe acordurile „Deșteaptă-te Române”, însă au existat și oameni care au criticat-o pe artistă, acuzând-o, în mod eronat, că ar fi greșit un vers.

WTFun
DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Carlas Dreams Nicole Cherry
Carla's Dreams și Nicole Cherry au jucat „Câte știi în 20 de secunde" la „What The Fun”.

Pe Carla's Dreams l-au încurcat articolele de bricolaj: „Eu nu știu ce înseamnă ...”

Partenerii noștri
PE ROZ
"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

FILM NOW A fost deschis testamentul lui Matthew Perry. Cine sunt cei patru beneficiari ai averii actorului din „Friends”
A fost deschis testamentul lui Matthew Perry. Cine sunt cei patru beneficiari ai averii actorului din „Friends”

A fost deschis testamentul lui Matthew Perry. Cine sunt cei patru beneficiari ai averii actorului din „Friends”

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani