Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN YVES LAROCK - RISE UP

Anca Țurcașiu, mesaj neașteptat în ziua în care tatăl ei a împlinit 85 de ani: ”Câtă nevoie avem de dragoste pe Pământ!”

Anca Țurcașiu
Anca Țurcașiu / Instagram

Anca Țurcașiu este activă pe rețelele sociale, nu este niciun secret pentru nimeni, însă artista alege să împărtășească și momente emoționante din viața ei, aducându-i pe fani mai aproape de sufletul ei.

Dacă în urmă cu câteva luni dezvăluia că fiul ei s-a căsătorit, acum, Anca Țurcașiu și-a sărbătorit tatăl, iar în dreptul fotografiilor, artista a scris un mesaj emoționant.

Citește și: Anca Țurcașiu, adevărul despre viața amoroasă după divorț: ”Bărbații sunt timizi, pentru ei sunt Anca Țurcașiu!”

Tatăl artistei și-a sărbătorit ziua de naștere, iar aceasta a profitat de ocazie pentru a-i împărtăși dragostea în mod public, mai ales că este știut faptul că ea și părintele ei au o relație extrem de apropiată, de curând fiind chiar și într-o vacanță în Delta Dunării.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Câtă nevoie avem de dragoste pe Pământ! El e tata, care azi împlinește 85 de ani! Cel care mă iubește cel mai mult! La mulți ani, om drag și bun! Te iubesc nemăsurat!”, a scris Anca Țurcașiu în dreptul fotografiilor în care apare îmbrățișându-și părintele.

Evident, imaginile inedite i-au impresionat pe fani, aceștia reacționând imediat: ”Să-ți trăiască!”, ”La mulți ani, multă sănătate!”, ”La mulți ani cu sănătate!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Citește și: Anca Țurcașiu, trup de topmodel și la 52 de ani! Artista s-a pozat într-o rochie mulată la malul mării, cel mai drag loc pentru ea

Anca Țurcașiu a mers la psiholog după divorț: "Am avut nevoie de sprijin"

Pe lângă faptul că i-a avut alături de cei dragi, care au încurajat-o, Anca Țurcașiu a apelat și la ajutorul unui psiholog. Anca a trecut peste dezamăgire și a reușit să-și reclădească încrederea în ea. Astăzi, poate spune că a iertat și că este liniștită. Mai mult, e gata să dea din nou o șansă iubirii.

"Cred foarte mult în asta și primești foarte mult ajutor. E o nevoie, pentru că tu te vezi din alt unghi, te vezi subiectiv, ori cineva care te vede din afară și cu care stai de vorbă îți deschide ochii către adevăr și realitate, pe care tu nu o poți percepe decât prin prisma emoțiilor pe care le ai în momentul respectiv și e de foarte mare ajutor. Am fost la psiholog după divorț. Am avut nevoie de sprijin", a mai mărturisit vedeta pentru sursa citată. 

Citește și: Anca Țurcașiu, trup de topmodel și la 52 de ani! Artista s-a pozat într-o rochie mulată la malul mării, cel mai drag loc pentru ea

Galerie foto

Top citite
01 stefan banica junior si tatal sau, stefan banica
Ce făcea Ștefan Bănică în momentul când tatăl lui a murit: „Meseria noastră este pe cât de frumoasă, pe atât de periculoasă”
02 Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani/ Foto: Instagram
Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani. Artista i-a pregătit o petrecere inedită, la care a participat și Victor Cornea
03 Ed Sheeran și John Sheeran/ Profimedia
Ed Sheeran i-a făcut un cadou extravagant tatălui său. John a rămas fără cuvinte: „A fost o experiență de neuitat”
04 Kanye West și Bianca Censori/ Profimedia
Tatăl Biancăi Censori, deranjat de comportamentul lui Kanye West. Leo Censori nu vrea să-și vadă fata ca pe un „trofeu dezbrăcat”
05 Paula Seling, despre întâlnirea cu fiica ei
Paula Seling, mesaj emoționant dedicat fiicei ei, care tocmai a împlinit zece ani: „Îți mulțumim că ne-ai ales să îți fim părinți”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Edward Sanda și Cleopatra Stratan
Cleoaptra Stratan, mesaj emoționant pentru Edward Sanda, la împlinirea a patru ani de relație: „Tu ești fericirea mea”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au împlinit patru ani de relație, iar artista a făcut public un mesaj emoționant, prin care și-a declarat dragostea față de partenerul ei.

Phil Collins
Phil Collins, urare de la iubita lui fiică, de ziua lui. Actrița Lily Collins: "Te iubesc până în vârful celui mai înalt munte"

Britanicul Phil Collins a împlinit 73 de ani, iar fiica lui, actrița Lily Collins, l-a sărbătorit cu o poză postată pe Instagram, din copilăria ei. 

Anca Țurcașiu
Anca Țurcașiu, "sirena" de pe plaja din Mauritius. Se relaxează în costum de baie, se bronzează și se bucură de viață

Anca Țurcașiu e mare iubitoare de vacanțe exotice, așa că la începutul acestui an a mai bifat o nouă destinație. Alături de o gașcă mare de prietene, artista a plecat în Mauritius.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Nicole Kidman, dezvăluiri rare despre căsnicia cu Keith Urban: „Sunt atât de norocoasă!” Cei doi sunt căsătoriți de 19 ani
Nicole Kidman, dezvăluiri rare despre căsnicia cu Keith Urban: „Sunt atât de norocoasă!” Cei doi sunt căsătoriți de 19 ani

Nicole Kidman, dezvăluiri rare despre căsnicia cu Keith Urban: „Sunt atât de norocoasă!” Cei doi sunt căsătoriți de 19 ani

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
DIGI SPORT Ion Țiriac și-a adus
Ion Țiriac și-a adus "Perla Coroanei" în țară: "E ceva unic!" Primele imagini și cât a plătit omul de afaceri
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală