Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA TOP BOY - CLOSER (NEW PW)

Anca Țurcașiu a divorțat acum doi ani și nu duce lipsă de admiratori. Ce face cu cei care întrec măsura și îi dau mesaje nepotrivite

anca turcasiu
Anca Țurcașiu / Foto: Instagram

De doi ani, Anca Țurcașiu este o femeie singură. Aceasta a divorțat de tatăl fiului ei, după un mariaj de mai bine 20 de ani, iar de atunci nu a mai fost surprinsă în compania niciunui bărbat. Cu toate acestea, frumoasa artistă de 52 de ani nu duce lipsă de admiratori. Ba din contră, mesajele și complimentele curg.

După 22 de ani de căsnicie, Anca Țurcașiu și medicul Cristian Georgescu au hotărât să o ia pe drumuri separate. În iulie 2020, artista anunța pe Facebook divorțul care a luat prin surprindere pe toată lumea: "Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo Sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului".

Citește și: Anca Țurcașiu, o soacră mare superbă și elegantă! Fiul ei s-a cununat religios cu partenera lui: “Am avut emoții foarte mari”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Actriță și cântăreață cu un program încărcat, Anca își face timp pentru sufletul ei, dar și pentru aspectul fizic, de care are mare grijă. Face sport și are grijă la alimentație, motive pentru care arată de jumătatea vârstei sale. Zilnic primește mesaje de felicitare pe rețelele sociale, însă nu lipsesc nici cele care îi displac. Pentru bărbații care o abordează nepotrivit are o soluție simplă: dă block.

"Primesc foarte multe mesaje, mai ales pe rețelele de socializare. Unii sunt destul de agresivi, dar am dat destul de multe block-uri la comentarii nepotrivite, dar îți mărturisesc că nici nu stau să le citesc pe toate pentru că sunt foarte foarte multe. Îmi e foarte complicat pentru că ocupă enorm de mult timp. Recunosc că uneori le citesc și le răspund oamenilor care au comentarii pertinente și care mi se adresează într-o anumită modalitate. Dacă există o doză de lipsă de bun simț ca să nu mai zic de obrăznicie, nici nu se pune problema", a dezvăluit Anca Țurcașiu, pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Anca Țurcașiu s-a bucurat ca un copil de valurile mării. Artista arată superb în costum de baie: “Se filmează un nou Miss Litoral?”

Galerie foto

Foto: Instagram, Facebook

Top citite
01 Anca Țurcașiu
Anca Țurcașiu, din nou în ipostaze tandre alături de iubitul ei. Tily Nicolae a reacționat: „Meritați această iubire!”
02 anca turcasiu si iubitul (1)
Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat
03 Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”
04 Kanye West și Bianca Censori
Ieri ziceau că divorțează, azi apar drăgăstoși în public. Până și prietenii s-au săturat de Kanye West și Bianca Censori: "Patetic"
05 Amna / Foto: Facebook
Motivul pentru care Amna este încă singură după divorțul de Cristi Mușat: „Se trăiește mult în compromis”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Anca Țurcașiu/ Foto: Facebook
Boala de care suferă Anca Țurcașiu: „Nu există remediu”. Artista nu mai consumă carne de 34 de ani și a renunțat complet la lactate

Anca Țurcașiu a dezvăluit recent că suferă de o boală autoimună care nu are leac, motiv pentru care a adoptat un stil de viață extrem de sănătos și echilibrat. Vedeta, care nu mai consumă carne de peste trei decenii și a renunțat complet la lactate în ultimii ani, se confruntă cu o afecțiune care afectează glanda tiroidă și care nu poate fi vindecată. 

Anca Țurcașiu
Anca Țurcașiu, imaginile care i-au cucerit pe fani, la câteva zile după ce s-a pozat alături de noul iubit: „Cineva mă iubește mult”

alina sorescu
Alina Sorescu, acuze la adresa fostului soț, cu care se "războiește" pentru fiicele lor: "Încearcă să își fabrice o nouă imagine"

Deși scoate piese și se ocupă de copiii pe care-i învață muzică, gândurile Alinei Sorescu sunt îndreptate tot spre situația ei familială complicată. Au trecut mai bine de doi ani de la despărțirea de Alexandru Ciucu, dar lucrurile nu s-au rezolvat nici acum. Cei doi nu ajung la un numitor comun când vine vorba de fiicele lor.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”
Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

FILM NOW Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film:
Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

DIGI WORLD Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”
Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

DIGI ANIMAL WORLD Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”
Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

DIGI LIFE Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
DIGI SPORT S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
DIGI FM Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan:
Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan: "Nu sunt fiul ei. Nu este normal să mă folosească"
UTV Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit
Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit