Bucuresti | 102,8FM PROFM by night cu VENGER THE MOTANS - INAPOI IN VIITOR

Anamaria Prodan, electrizantă alături de fiul ei, Luca, în Dubai. Cât de bine arată impresara la 48 de ani

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan / Instagram

Anamaria Prodan este recunoscută pentru stilul de viață extravagant pe care-l duce, iar aceasta nu ezistă să-și surprindă fanii de pe rețelele sociale, unde face publice imagini inedite din Dubai, acolo unde trăiește.

Mereu activă pe rețelele sociale, impresara, care se mândrește cu un trup perfect la 48 de ani, a făcut publică o imagine inedită, în care apare în compania fiul ei, Luca.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Anamaria Prodan, apariție în costum de baie în vacanța din Arabia Saudită. Impresara are o siluetă de invidiat

În imaginea respectivă, ea apare în fața unui restaurant, alături de fiul ei, Luca. Îmbrăcată în pantaloni evazați, lungi până la podea, impresara și-a completat ținuta cu o cămașă lejeră, dar și cu o geantă mică.

De asemenea, fanii n-au putut să nu remarce cât de mare este fiul ei, Luca, care a ales să poarte un outfit all black, format din blugi, tricou și bocanci înalți.

Anamaria Prodan a slăbit 17 kilograme în urmă cu câțiva ani

Deși în prezent arată extrem de bine, impresara nu a avut întotdeauna această siluetă de model. În urma cu câțiva ani Anamaria Prodan a slăbit 17 kilograme, iar apoi a reușit să se mențină și să se tonifieze. Vedeta a dezvăluit într-o emisiune ce face atunci când are nevoie să dea jos câteva kilograme rapid.

Citeşte şi: Mădălina Ghenea, ședință foto incendiară în costum de baie. Fanii au rămas impresionați: "Ești o adevărată zeiță"

“Eu dacă îmi doresc ceva nu-mi stă nimic în cale! Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider'”, a spus Anamaria Prodan.

Galerie foto

Top citite
01 anda adam inundatii dubai
Anda Adam a filmat de la etajul 28 furtuna din Dubai și străzile inundate pe care oamenii și-au abandonat mașinile de lux
02 The 2022 Met Gala Celebrating "In America: An Anthology of Fashion" - Arrivals
Gwen Stefani, siluetă de puștoaică într-o salopetă ultra mulată, la 54 de ani. Ce spune despre „miracolul” care i-a repornit viața
03 antonia (3)
Antonia și Alex Velea, escapadă în Dubai. Solista a lucrat la bronzul ciocolatiu, pe marginea piscinei, într-un costum de baie auriu
04 Katherine Jackson și copiii lui Michael Jackson/ Profimedia
Fiul cel mic al lui Michael Jackson, în război cu bunica sa. Blanket nu o lasă pe Katherine să folosească fondurile imobiliare 
05 Inna/ Foto: Instagram
Cum s-a afișat Inna în Palazzo Versace din Dubai. Artista a pozat provocator pe așternuturile albe ale hotelului de lux 
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Radu și Ștefan Bănică
Radu Ștefan Bănică, despre momentul când a participat la primul eveniment cu tatăl lui. Andra a crezut că e un asistent

Radu Ștefan Bănică, care e băiatul cel mare al cântărețului Ștefan Bănică jr., îi calcă acum pe urme tatălui său celebru. Tânărul în vârstă de 22 de ani este actor și cântăreț, însă a stat departe de lumina reflectoarelor până a vârsta de 18 ani. El a povestit în cadrul unei emisiuni TV cum a fost prima dată când a participat la primul eveniment cu tatăl lui, mărturisind că nu l-a recunoscut nimeni.

Shara și Chaz Bono/ Profimedia
Lovitură pentru Cher. Artista nu a fost invitată la nunta fiului său: „Vor o ceremonie simplă, fără teatrul ei ieftin” 

Cher se confruntă cu o criză de familie, după ce s-a aflat că artistei i-a fost interzis să apară la nunta fiului său, Chaz Bono. Cântăreața nu-și va putea vedea fiul mergând spre altar împreună cu partenera lui, Shara Blue Mathes.

cher
Cher a cerut tutela fiului ei cel mic: „E incapabil să-și gestioneze propriile resurse financiare”

Cântăreaţa şi actriţa Cher a cerut să-i fie acordată tutela pentru fiul ei cel mic, de teamă că acesta nu poate să-şi gestioneze banii, potrivit unor informaţii, scrie skynews.com.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ 61 de ani? Demi Moore le face
61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

FILM NOW Keanu Reeves rămâne „cel mai simpatic tip de la Hollywood”. Reacția fantastică a starului când un puști îl „bombardează” cu tot felul de curiozități, în aeroport
Keanu Reeves rămâne „cel mai simpatic tip de la Hollywood”. Reacția fantastică a starului când un puști îl „bombardează” cu tot felul de curiozități, în aeroport

Keanu Reeves rămâne „cel mai simpatic tip de la Hollywood”. Reacția fantastică a starului când un puști îl „bombardează” cu tot felul de curiozități, în aeroport

DIGI WORLD Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
DIGI SPORT Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”
Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”