Bucuresti | 102,8FM TRAVIE MCCOY - BILLIONAIRE

Ana Baniciu, declarații după s-a întors din Tel Aviv, unde a fost prinsă când a început războiul: „Nu s-a menționat la televizor”

Ana Baniciu/ Foto: Instagram
Ana Baniciu/ Foto: Instagram

Ana Baniciu a trecut prin momente de spaimă la sfârșitul săptămânii trecute, căci se afla în Tel Aviv în momentul în care Israelul a fost atacat dinspre Fâșia Gaza. A revenit în țară, iar acum a făcut noi declarații.

Într-o serie de Insta Stories, ea a vorbit despre cum a reușit să ajungă acasă în siguranță și le-a mulțumit fanilor pentru mesajele de susținere.

”Am ieșit astăzi în oraș, ieri nu am putut să fac asta, pentru că suntem zăpăciți de cap. Vreau să vă mulțumesc celor care ne-ați scris, cred că nu am primit atâtea mesaje niciodată. Mă bucur că românii reacționează bine la astfel de momente dificile, dar mai am ceva de lămurit, căci am primit multe apeluri în legătură cu zborul nostru, ceva ce nu s-a menționat la televizor”, a spus ea.

Ana Baniciu, declarații după ce a fost prinsă în Israel

Ana Baniciu, declarații după ce a fost prinsă în Israel / Credit foto: Captură video Instagram

Totodată, cântăreața a mărturisit că a fost nevoită să plătească niște bani ca să revină acasă în siguranță.

”Zborul nostru, de la Tel Aviv la București, costă. Așadar, s-a menționat la televizor că puteți suna la Ambasadă, la Consultat, fiți atenți și la TAROM, la mesajele pe care le postează pe rețelele sociale, pe site-urile lor. Noi am văzut pe Facebook atunci că TAROM organizează o cursă. Înțeleg că mai este o cursă mâine seară. Înțeleg că sunt mai puține porți pe care cei de la consulat le găsesc, de asta sunt atât de puține zboruri. Dar ce e de precizat este că aceste zboruri costă. Noi am plătit 350 de euro de persoană, în jur de 3500 de lei pentru amândoi. Nu sunt gratis”, a mai spus ea.

Ana Baniciu și Raluka au trecut prin momente de spaimă

Ana Baniciu și proaspătul ei soț, dar și buna ei prietenă, Raluka, sunt și ele în Tel Aviv. Au închiriat un apartament mare și plănuiau să meargă la concertul Bruno Mars din 7 octombrie, care a fost anulat din cauza stării de conflict din țară. Gașca ar fi trebuit să ajungă și în Ierusalim, dar orice ieșire a fost anulată. 

Fetele au reușit să plece din Israel la bordul uneia dintre cele două curse TAROM operate în noaptea de sâmbătă spre duminică. Iată ce povesteau sâmbătă, cât încă erau în Tel Aviv și nu aveau niciun indiciu că ar putea pleca.

"Ne-am trezit cu sirenele peste tot și de trei ore auzim bombe non-stop. Să apreciați că sunteți în liniște. Noi suntem în Tel Aviv. Ne-am trezit dimineață cu o sirenă pe strada noastră, care ne anunța să mergem rapid în buncăre. Nu am apucat să ajungem până când am auzit explozia din zona noastră. Nu știm dacă racheta a explodat în aer sau pe pământ. Este pustiu pe stradă. Am încercat să ieșim să luăm ceva de mâncare, dar a pornit iar sirena. Ne-a deschis cineva de la un bloc și am intrat în buncăr la ei. De acolo auzeam explozii. Nu o să mai ieșim de aici curând. Avem bilet de întoarcere luni, nu știm dacă aeroporturile sunt închise. În seara asta era concert Bruno Mars și eram entuziasmați. Bruno Mars a anunțat că nu mai ține concertul. E chiar război în adevăratul sens al cuvântului. Din păcate nu mai mergem în Ierusalim. Nu contează asta, contează să fim în siguranță", a povestit Ana Baniciu.

Citește și: Ana Baniciu și Edy Kovacs au făcut cununia civilă. Primele imagini ca proaspăt căsătoriți și momentul amuzant de la Starea Civilă

Raluka a surprins chiar pe seară, după ore de liniște, momentele în care sirenele au început din nou să sune. 

"O energie foarte ciudată în Tel Aviv. Sunt 3-4 oameni pe stradă, care probabil merg și ei spre case. Elicoptere peste tot, Poliția e peste tot încontinuu. În Tel Aviv, deocamdată e ok. E panică, oamenii nu sunt pe străzi. Toată lumea e în case, e o atmosferă foarte ciudată. Suntem bine și așteptăm să ajungem acasă. (...) A sunat din nou sirena, am intrat în buncăr, am numărat vreo 7-8 bubuituri, explozii. Este cel mai îngrozitor sentiment pe care poți să-l ai. Din fericire, totul a explodat în aer", spunea Raluka înainte de lăsarea serii. Nu mult a trecut și sirenele au început din nou să se audă, lumea să meargă în buncăre și să se audă explozii.

Galerie foto

Top citite
01 ana baniciu si sotul ei
Motivul pentru care Ana Baniciu nu a dezvăluit numele bebelușului: „Înțeleg că nu e bine”. Artista va naște peste 10 săptămâni
02 ana baniciu (2)
Ce nume vrea Ana Baniciu să-i pună bebelușului ei: „Mie îmi place foarte mult”. Artista este însărcinată în cinci luni
03 mircea baniciu si ana baniciu
Cum a reacționat tatăl Anei Baniciu după ce a aflat că fiica lui îi va dărui un nepot: „Are o singură dorință”
04 ana baniciu si sotul ei
Motivul pentru care Ana Baniciu și soțul ei s-au mutat într-o casă veche de 100 de ani: „Cresc costurile foarte mult”
05 ana baniciu si sotul ei
Gestul de suflet făcut de Ana Baniciu la nunta ei pentru mama pierdută prea devreme. "Trăiesc cu gândul că e alături de mine"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
raluka
Raluka, despre clipele de spaimă trăite în Israel: "Am numărat vreo 8 explozii extrem de puternice. Atunci m-am panicat cu adevărat"

Ana Baniciu, proaspătul ei soț, Edy, dar și buna ei prietenă, Raluka, erau în Israel în ziua în care țara a fost atacată de Hamas. Cu gând de plajă și distracție, dorindu-și să meargă la concertul pe care Bruno Mars îl avea programat în Tel Aviv, gașca solistelor s-a găsit într-o situație limită.

ruby, raluka, ana baniciu
Ruby, Raluka și Ana Baniciu, prinse în Israel în ziua în care a început războiul: "A sunat din nou sirena, am intrat în buncăr"

Ruby e în Israel zilele acestea, unde a plecat în vacanță. Dacă zilele trecute se bucura de concertul lui Bruno Mars, pe care americanul l-a susținut în Tel Aviv, sâmbătă, 7 octombrie, cântăreața s-a văzut într-o situație complicată, care a speriat-o serios. În Israel s-a tras cu rachete dinspre Fâșia Gaza, iar israelieni au ripostat. Raluka, alături de Ana Baniciu și de proaspătul ei soț, Edy, sunt și ei în Tel Aviv.

nunta ana baniciu
Ana Baniciu, superbă în rochie de mireasă, condusă la altar de tatăl ei. Cununie religioasă pe malul lacului, petrecere cu vedete

La două săptămâni de la cununia civilă, Ana Baniciu și Edy Kovacs au făcut și cununia religioasă. Au ales să facă asta pe malul lacului, în ciuda vântului care a bătut cu putere, dar care nu le-a stricat nicicum dispoziția și fericirea. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa
Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa

Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa

FILM NOW Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni.
Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni. "De ce arată de parcă are 35 de ani?" - au reacționat imediat fanii

Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni. "De ce arată de parcă are 35 de ani?" - au reacționat imediat fanii

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
DIGI SPORT ”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”
”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”
DIGI FM Cum ar vota bucureștenii dacă săptămâna viitoare și-ar alege primarul general. Cetățenii par deciși
Cum ar vota bucureștenii dacă săptămâna viitoare și-ar alege primarul general. Cetățenii par deciși