Bucuresti | 102,8FM THE URS - TARAMUL INTERZIS

Ana Baniciu, cu abdomenul la vedere într-un top foarte scurt. Artista are mare grijă de silueta sa

ana baniciu
Ana Baniciu, vacanță cu surprize în Positano / Foto: Instagram

Ana Baniciu nu ratează niciun moment pentru a-și pune în evidență silueta de invidiat, mai ales că are cu ce se mândri. Artista în vârstă de 29 de ani și-a expus abdomenul plat cu ajutorul unui top foarte scurt, iar fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii a postării de pe contul său de Instagram. 

În cea mai recentă fotografie, Ana și-a arătat atuurile fără inhibiții, purtând un top crem foarte scurt și o pereche de pantaloni albi lejeri. Abdomenul său, lucrat intens în sala de fitness, a fost pus în evidență, demonstrând încă o dată că frumoasa artistă are mare grijă de silueta sa. Mai mult, vedeta și-a completat look-ul cu o pălărie gri, care a fost în contrast cu buclele sale blonde. 

Citește și: Ana Baniciu și-a arătat silueta perfectă într-un costum de baie minuscul. Blonda a ales un model simplu, care a pus-o în evidență

„Am venit cu soarele”, a scris Ana Baniciu la descrierea fotografia postate pe contul de Instagram. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Postarea a strâns mii de aprecieri și zeci de comentarii, fanii fiind uimiți de felul în care arată artista: „Arăți impecabil”/ „Ador abdomenul tău”/ „Se vede că faci sală”/ „Ești superbă, Ana”. 

Ana Baniciu, cerută de soție în toamna lui 2021

Încet-încet, Ana Baniciu se pregătește de unul dintre cele mai importante momente ale vieții sale: acela al întemeierii unei familii. Frumoasa blondă a fost cerută în căsătorie în septembrie 2021 de către iubitul său, Edy Kovacs. Nu oriunde, ci în fermecătorul Positano.

Citește și: Ana Baniciu și-a arătat silueta de invidiat într-un costum de baie îndrăzneț. Fanii artistei au reacționat imediat

„Ce să zic… sunt norocoasă și binecuvântată! Edy a apărut în viața mea în momentul în care chiar nu credeam că am să mă mărit vreodată și iată… sunt logodită. Te iubesc, Edy, îți iubesc familia, toți ai mei te iubesc și îți sunt familie! Tot ce îmi doresc acum este fericire, nu doar în momente… fericire constantă, să râdem zilnic împreună, să nu uităm să ne iubim și respectăm, să creștem împreună și să avem o viață așa cum am visat! Sunt foarte fericită… sincer vă zic”, a scris Ana în dreptul unei poze în care poartă mândră inelul de logodnă.

Galerie foto

Top citite
01 Mariah Carey
Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete
02 Lidia Buble/ Foto: Instagram
Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”
03 delia
Cum ar arăta Delia dacă ar fi bărbat. Artista s-a jucat cu inteligența artificială și a creat isterie în online: „Ai înnebunit de tot”
04 andra
Andra, traumatizată de momentul când mama ei a fost operată de urgență: „Am plâns tot drumul. A fost un hop în viața noastră”
05 irina rimes
Ce reacție a avut fostul iubit al Irinei Rimes când a auzit piesa „Nu știi tu să fii bărbat”: „M-am supărat foarte tare”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
stefan banica junior si tatal sau, stefan banica
Ce făcea Ștefan Bănică în momentul când tatăl lui a murit: „Meseria noastră este pe cât de frumoasă, pe atât de periculoasă”

Ștefan Bănică, care este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, a dezvăluit recent că a trecut printr-un moment foarte greu atunci când a fost nevoit să urce pe scenă exact în momentul când tatăl lui a murit. Oricât de dureros și de greu ar fi, nu e ceva neobișnuit în familia artistului. Același lucru l-au trăit atât Ștefan Bănică Sr., cât și tatăl său, bunicul artistului. 

delia
Delia, în centrul atenției după ce s-a afișat cu o geacă din rafie. Fanii au taxat-o imediat: „A zis mamaie să îi aduci plasele înapoi”

Delia se află din nou în centrul atenției după ce a postat pe rețelele de socializare fotografii în care apare îmbrăcată în haine făcute din rafie. Ținuta excentrică, creată parcă din pungi vechi din rafie, a stârnit numeroase ironii, iar fanii au taxat-o imediat.

dan bittman
Ce spune Dan Bittman despre căsătorie. Artistul vrea să se așeze la casa lui: „Nu aș vrea să las vreo fată tânără văduvă”

Dan Bittman, care va împlini curând vârsta de 62 de ani, a dezvăluit recent că își dorește să se așeze la casa lui. După despărțirea de Liliana Ștefan, mama copiilor lui, artistul mărturisește că „vrea pe cineva care să-l înțeleagă”.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil