Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER DAVID GUETTA - WHEN WE WERE YOUNG 2

Alina Sorescu a lăsat în urmă despărțirea de soț: "Simt că am renăscut, am mai multă încredere în mine, mă prețuiesc mai mult"

alina sorescu
Alina Sorescu / Foto: Facebook

2022 nu a fost un an ușor pentru Alina Sorescu. Aceasta s-a despărțit de soțul său, Alexandru Ciucu, după un mariaj de aproape 12 ani, și a trebuit să învețe din nou să trăiască fără un partener. Nu i-a fost ușor, dar are încredere că timpul le va rezolva pe toate, mai ales că are susținerea fetițelor sale, a familiei și a prietenilor.

Divorțul dintre cântăreață și designer nu s-a finalizat, fiind mai complicat pentru că la mijloc sunt și cele două fiice minore. Problemele au întărit-o pe Alina și, așa cum spune chiar ea, simte că a descoperit o altă latură a sa.

Citește și: Alina Sorescu a înflorit după despărțirea de soț. Mai elegantă ca oricând, a strălucit într-o rochie mulată, cu umerii goi

"Cred că am început deja să arăt o nouă față a mea. Simt că am renăscut și în anul acesta voi trece direct la fapte. Simt că am mai multă încredere în mine, mă prețuiesc mai mult, sunt mai atentă la primele semnale pe care le simt în legătură cu orice. Am o intuiție foarte bine dezvoltată. E foarte recent totul (n.r. divorțul) și iau lucrurile ușor. Am foarte multe lucruri la care să mă gândesc și îmi umplu fiecare zi – fetițele, activitatea mea artistică. Am o viață plină și sunt recunoscătoare pentru toate lucrurile pe care le trăiesc și le-am consolidat în mulți ani de muncă", a povestit Alina Sorescu în emisiunea lui Teo Trandafir.

Artista a spus deschis că nu s-a gândit vreodată că va ajunge la divorț, însă a acceptat ideea și o consideră o lecție de la Dumnezeu: "Nu mă gândeam că voi ajunge vreodată în situația asta, că mi se va întâmpla mie asta. Dar așa a fost să fie. Încercăm să învățăm din lecțiile pe care ni le dă Dumnezeu", a mai declarat Alina Sorescu.

Citește și: Când s-a despărțit, de fapt, Alina Sorescu de soț și cine a intentat divorțul: “Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp”

Alina Sorescu și soțul ei s-au separat după aproape 12 ani de căsnicie

Alina Sorescu3

Alina Sorescu/ Facebook

După o perioadă în care s-au făcut multe speculații legate de divorțul ei, Alina Sorescu a povestit la tv cum au stat lucrurile. Ea este cea care a depus actele pentru a se despărți legal de tatăl celor două fiice ale sale.

"Suflețelul meu este încrezător că lucrurile se vor așeza, că așa e viața: și cu bune, și cu rele. Nu sunt nici prima, nici ultima. Așa se întâmplă în viață, să trecem și prin momente mai puțin plăcute, dar pe care să ni le asumăm demn și să mergem mai departe cu fruntea sus pentru copii. Ei sunt motorul și motivația. (...) E o perioadă sensibilă pentru că eu am depus actele de divorț. Deocamdată noi vorbim de o ordonanță prin care să fie stabilit domiciliul fetelor până când se va soluționa acest proces. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp. Divorțul nici nu s-a întâmplat încă, e o perioadă lungă. E complicat pentru că e vorba de fete, dar încerc să mă concentrez pe ceea ce am de făcut", a declarat Alina Sorescu la tv. Aceasta a ținut să le mulțumească celor care i-au trimis mii de mesaje de susținere

Citește și: Alina Sorescu, dezvăluiri neașteptate după ce s-a spus că are o relație la scurt timp după divorț: ”Se urmărește o înscenare!”

"De la începutul anului, din februarie (s-au separat- n.r.). Deocamdată este complicat să intru în aceste detalii, încă vorbim de domiciliul fetelor. Lucrurile nu s-au clarificat nici aici. Într-adevăr, eu am câștigat în primă instanță, dar el epuizează toate căile de atac și atunci nu e cazul să vorbim atâta timp cât lucrurile nu s-au clarificat în instanță și, din păcate, situația este departe de a se termina. Nu am de ales decât să-mi văd în continuare de treabă, de munca mea, să cresc fetițele așa cum am făcut-o și până acum. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, nu sunt genul de om care ia decizii peste noapte. Lucrurile s-au întâmplat în timp, acum e o chestiune de organizare, iar acum trebuie să vedem ce și cum. Eu merg înainte", povestea Alina Sorescu în primăvara lui 2022.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Galerie foto

Top citite
01 Alexandru Ciucu și Alina Sorescu
Alexandru Ciucu, reacție după imaginile în care apare alături de altă femeie. Alina Sorescu a răbufnit: „Faptele vorbesc de la sine”
02 Alina Sorescu și Alexandru Ciucu
Alexandru Ciucu, aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu, fotografiat alături de o prezentatoare TV
03 crbl si sotia lui, elena
Noi dezvăluiri despre divorțul dintre CRBL și Elena. Când ar fi apărut ruptura dintre cei doi: „Neînțelegerile au ajuns la o limită!”
04 Drake/ Profimedia
Drake continuă tradiția de a oferi cadouri fanilor. Artistul s-a oferit să-i plătească divorțul unui fan în mijlocul concertului său
05 Oana Radu și Cătălin Dobrescu / Foto: Instagram
Oana Radu continuă mărturisirile despre fostul soț: "Mie mi-a fost foarte mult timp frică de el după ce ne-am despărțit"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
crbl si sotia
Ce spunea CRBL despre soția sa, în urmă cu un an. Artistul nu concepea ideea de divorț: „Sunt dependent de Elena!”

CRBL și soția sa, Elena, au anunțat joi, 4 aprilie, că divorțează, iar vestea i-a surprins pe mulți, mai ales că cei doi păreau să formeze unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz.

Cine este prima soția a lui CRBL
Cine este prima soția a lui CRBL. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 20 de ani, iar acum e la al doilea divorț

CRBL a anunțat joi, 4 aprilie, că el și Elena divorțează după 16 ani de căsnicie. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că acesta nu este primul divorț al celebrului artist. La vârsta de doar 20 de ani, CRBL s-a căsătorit cu Andreea, o tânără din orașul său natal, Pitești. 

crbl si sotia lui, elena
Val de reacții de uimire, după ce CRBL a anunțat divorțul de Elena: "Tocmai spuneai că ea e plasa ta de siguranță"

Pentru CRBL și soția lui, Elena, dragostea a durat aproape 16 ani. După nunta fabuloasă făcută în toamna lui 2008, cei doi au devenit părinții unei fetițe care astăzi e adolescentă și are 13 ani. Au crescut împreună și profesional, și în cuplu, dar iată că Elena și CRBL au anunțat că divorțează, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Val de comentarii acide după ce o mireasă a dezvăluit ce le-a cerut invitaților la nunta ei: „Acest trend trebuie să înceteze!”
Val de comentarii acide după ce o mireasă a dezvăluit ce le-a cerut invitaților la nunta ei: „Acest trend trebuie să înceteze!”

Val de comentarii acide după ce o mireasă a dezvăluit ce le-a cerut invitaților la nunta ei: „Acest trend trebuie să înceteze!”

FILM NOW Antonio Banderas, impecabil pe covorul roșu la brațul lui Nicole Kimpel. Actorul și iubita lui cu 21 ani mai tânără au atras toate privirile
Antonio Banderas, impecabil pe covorul roșu la brațul lui Nicole Kimpel. Actorul și iubita lui cu 21 ani mai tânără au atras toate privirile

Antonio Banderas, impecabil pe covorul roșu la brațul lui Nicole Kimpel. Actorul și iubita lui cu 21 ani mai tânără au atras toate privirile

DIGI WORLD Un artist din Franța a devenit prima persoană care a călătorit într-o mașină zburătoare: „A fost o experiență incredibilă!” Cât costă un astfel de vehicul
Un artist din Franța a devenit prima persoană care a călătorit într-o mașină zburătoare: „A fost o experiență incredibilă!” Cât costă un astfel de vehicul

Un artist din Franța a devenit prima persoană care a călătorit într-o mașină zburătoare: „A fost o experiență incredibilă!” Cât costă un astfel de vehicul

DIGI ANIMAL WORLD Un aligator a adormit sub un avion al Forțelor Aeriene din Florida. Momentul când reptila este evacuată de pe baza armatei americane
Un aligator a adormit sub un avion al Forțelor Aeriene din Florida. Momentul când reptila este evacuată de pe baza armatei americane

Un aligator a adormit sub un avion al Forțelor Aeriene din Florida. Momentul când reptila este evacuată de pe baza armatei americane

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un concurs de frumusețe și s-a calificat pentru Miss Argentina
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un concurs de frumusețe și s-a calificat pentru Miss Argentina
DIGI SPORT Un fotbalist celebru și soția sa, filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii
Un fotbalist celebru și soția sa, filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii
DIGI FM Fiica lui Catherine Zeta-Jones, o copie fidelă a mamei sale la 21 de ani. Carys strălucește în rochia mamei sale de la MTV Movie Awards din 1999
Fiica lui Catherine Zeta-Jones, o copie fidelă a mamei sale la 21 de ani. Carys strălucește în rochia mamei sale de la MTV Movie Awards din 1999