Bucuresti | 102,8FM DAN BALAN - ORIUNDE AI FI (NEW PW)

Alina Eremia, din avion, direct pe o plajă din Malaysia. A pozat în costum de baie, fericită și senină, spre încântarea fanilor

alina eremia (3)
Alina Eremia / Foto: Instagram

Alina Eremia nu vrea să aștepte gerul pentru a pleca din țară și a se bucura de o vacanță într-o destinație călduroasă. Cântăreața de 29 de ani are puțin timp liber, printre spectacole, ședințe foto, sesiuni în studioul de înregistrări și videoclipuri, așa că a ales să plece departe de casă.

Citește și: Alina Eremia, comparată cu soția lui Justin Bieber după ce și-a schimbat look-ul: „Hailey Bieber de România”

alina eremia (4)

Alina Eremia, vacanță în Malaysia / Foto: Instagram

Alina a ales Malaysia pentru vacanța din această toamnă. De cum a ajuns în țara asiatică, după zboruri lungi, bruneta a și ieșit pe plajă. Mai mult, nu și-a ținut prea mult admiratorii în suspans, conștientă că ei vor să afle toate informațiile care o privesc, așa că a făcut câteva poze pe plajă și le-a postat pe Instagram, în dreptul cărora a scris simplu și sugestiv: "Nirvana".

alina eremia (1)

Alina Eremia, vacanță în Malaysia / Foto: Instagram

Într-un costum de baie mov metalizat, solista a pozat fericită, încântată că se poate bucura de paradisul exotic. Mai mult, a găsit un leagăn pe plajă și doar de atât a avut nevoie pentru a realiza niște instantanee care să-i fie pe plac și pe care să le pună pe rețelele sociale. Frumoasă, înaltă și cu un trup bine proporționat, Alina este o apariție și pe scenă, dar și pe plajă.

Citește și: Alina Eremia, surprinsă în ipostaze tandre alături de iubitul ei în Grecia: „Vă stă atât de bine împreună”

Galerie foto

Top citite
01 roxana nemes (2)
Roxana Nemeș, răsfăț în Mykonos. S-a pozat într-un costum de baie alb, în piscina cu vedere la mare
02 selena gomez si benny blanco
Selena Gomez, nemachiată, într-un costum de baie galben, tolănită lângă iubitul ei, pe puntea unui iaht. Strălucește de când iubește
03 Ellie Goulding/ Profimedia
Ellie Goulding, seducătoare într-un costum de baie întreg. Artista a fost surprinsă la bordul unui iaht de lux
04 Bebe Rexha/ Profimedia
Bebe Rexha, surprinsă în timpul unei escapade în Mykonos. Artista și-a etalat formele voluptoase fără rețineri
05 misha
Misha și-a arătat tatuajul colorat de pe coapsă, pe o plajă din Thailanda. A făcut o adevărată ședință foto în costum de baie 
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
mira
Mira, vacanță de vis cu iubitul, în Grecia. S-a relaxat și și-a bucurat fanii cu poze îndrăznețe în costum de baie

Mira a ales o destinație superbă pentru o scurtă vacanță la mijlocul verii. Solista și iubitul ei, Levi, au mers în Santorini. Frumoși, tineri și îndrăgostiți, cei doi se distrează oriunde sunt împreună.

Katy Perry în vacanță în Saint-Tropez alături de Orlando Bloom/ Profimedia
Katy Perry, o nouă apariție pe plaja din St Tropez. Artista și-a etalat silueta în timp ce se distra cu fiica sa, Daisy 

Katy Perry a atras toate privirile în vacanța sa recentă în St-Tropez, unde a fost surprinsă alături de logodnicul său, Orlando Bloom, și fiica lor, Daisy. Cântăreața în vârstă de 39 de ani și actorul britanic de 47 de ani s-au bucurat de o zi relaxantă pe plaja din sudul Franței, unde Katy a impresionat în costumul său de baie mov.

Anitta
Anitta, dans provocator în costum de baie, sub duș, pe un iaht în St. Tropez. A purtat un slip cu drapelul României

Tocmai și-a încheiat turneul în Europa, așa că brazilianca Anitta și-a luat o binemeritată vacanță. A ales St. Tropez pentru distracție pe iaht și pe plajă, alături de o gașcă mare de prieteni. Solista de 31 de ani a plecat de la noi din țară cu un suvenir, după ce a concertat în Costinești, un costum de baie pe al cărui slip apare scrie România și drapelul țării.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere