Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT JUSTIN TIMBERLAKE - SELFISH (NEW PW)

Alexandra Stan, mărturisiri emoționante: ”N-am depășit total complexul fetei de la țară. Parcă mai am noroi pe pantofi”

Alexandra Stan
Alexandra Stan spune că n-a depășit complexul ”fetei de la țară”

Alexandra Stan are 31 de ani și este una dintre cele mai de succes artiste din România, multe dintre piesele ei depășind granițele țării. Acum, însă, în cadrul unei emisiuni TV, artista a dezvăluit că a reușit să-și construiască o carieră solidă prin muncă.

”Nu există un secret anume, cred că am fost binecuvântată de mică. Și eu, și părinții mei ne rugăm mult. Bunica îmi spunea că voi fi cântăreață. Secretul? Multă muncă, nu doar talent înnăscut și har de la Dumnezeu”, a mărturisit artista.

Citește și: Loredana Groza, din nou în centrul atenției. Cât de bine arată cântăreața în vârstă de 50 de ani în colanți

Aceasta a dezvăluit, însă, că toată perioada copilăriei a fost marcată de plecările tatălui ei, care lucra pe vapor.

”Am plâns mult după tata. Și-acum, când mă gândesc, o mai fac. Au fost multe momente grele. Sora mea e căsătorită cu Alex, navigator, lucrează pe vapor, iar copiii lor suferă enorm. A trebuit să facem o intervenție pe video, copiii plângeau și sufereau mult. Pentru mine, tata a fost întotdeauna un erou! Când se întorcea știa să ne bucurăm, ne făcea toate poftele. Era greu, fiindcă nu puteam comunica, ne suna o dată la câteva luni.”, a mai mărturisit artista, care a dezvăluit, de asemenea, că bărbatul s-a îmbolnăvit când ea avea doar 16 ani. Atunci, familia a fost nevoită să vândă casa cu vedere la plajă și să se mute în comuna Valu lui Traian, unde puștoaica a fost nevoită să se angajeze chelneriță și se trezea la ora 5.00 dimineața, ca să facă naveta la școală, potrivit Libertatea.ro. 

Citește și: Lidia Buble, într-o fustă super scurtă. Cântăreața a făcut furori pe rețelele sociale: ”Ce picioare frumoase ai!”

„Cred că l-am urât pe tata… Deși e mult spus ură. Tata a avut o perioadă, după boală, când a fost copleșit de tot ceea ce se întâmpla. Nu a știut să gestioneze situația, voia să ne protejeze pe noi, pe mama. Tata, nedorind să ne streseze, a luat niște decizii iraționale, niște împrumuturi, au venit ca o avalanșă”, a mărturisit Alexandra, care a recunoscută, de asemenea, că uneori e copleșită de problemele pe care le-a trăit: ”Să știi că n-am depășit total complexul fetei de la țară! Și nu e un lucru rău. Uneori, simt că n-am acea bunăstare, acel vector al siguranței, deși nu-mi lipsește nimic. Dumnezeu mă iubește mult, banii circulă, dar, uneori, mai simt. Da, parcă mai am noroi pe pantofi. Uite, când vorbesc cu un bărbat care are bani, mă simt mai săracă, sunt lucruri care te marchează”, a spus ea.

Cum a devenit cunoscută Alexandra Stan

Alexandra Stan este o solistă vocală și compozitoare din România. A lansat single-ul „Lollipop (Param Pam Pam)” spre finalul anului 2009. Melodia a avut un impact în România la începutul anului 2010, urcând în topurile radiourilor și ajungând până pe locul 18 în Romanian Top 100.

Citeşte şi: Se spune despre ei că formează cel mai sexy cuplu din showbiz, iar acum vor deveni părinți. Cum au dat vestea pe Instagram

Al doilea single, „Mr. Saxobeat”, s-a bucurat de un succes internațional enorm, devenind un hit. S-a vândut în aproape 1.000.000 de exemplare în mai puțin de un an, ajungând în top 5 în peste 20 de țări, cum ar fi Noua Zeelandă, Marea Britanie și în top 30 în Australia, Canada și Statele Unite. Solista a lansat albumul de debut în august 2011, numit Saxobeats. Acesta a fost un succes comercial, clasându-se în Top 40 al albumelor în țări precum Germania, Finlanda sau Elveția, în Japonia ajungând în Top 20. Următoarele single-uri sunt „Get Back (ASAP)” și „1.000.000”.

În anul 2015, artista este ofertată de Walt Disney Pictures să interpreteze rolul lui Inger, în cea de-a doua parte a peliculei de succes Atlantida: Întoarcerea lui Milo.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Galerie foto

Top citite
01 alexandra stan
Alexandra Stan, imagini virale alături de iubitul ei, milionarul Darcy Troch. Cei doi nu-și mai ascund relația
02 Gina Pistol
Femeia care a crescut-o pe Gina Pistol, după ce vedeta a fost abandonată de mama ei, a rupt tăcerea: „A lăsat-o la mine și a plecat”
03 alexandra stan
Alexandra Stan, îndrăgostită lulea de un tânăr belgian. Cine e și cum arată noul iubit afacerist al solistei
04 alexandra stan (9)
După un mariaj încheiat rapid, Alexandra Stan nu se grăbește să-și facă iubit: "Mulți mă văd ca pe un trofeu"
05 alexandra stan
S-a asigurat că toate privirile sunt la ea. Alexandra Stan a făcut furori într-o rochie transparentă chiar din prima zi a anului
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Alexandra Stan
Alexandra Stan, într-o rochie super mulată și generos decupată în zona abdomenului. Solista s-a răsfățat în Doha înainte de Crăciun

Înainte de sărbători, Alexandra Stan a plecat să se relaxeze câteva zile în Doha. Pentru că vremea călduroasă de acolo îi permite, blonda a făcut paradă de ținute care au lăsat la vedere multă piele.

andreea bănică
Andreea Bănică, despre experiențele traumatizante prin care a trecut din cauza tatălui alcoolic: „Auzeam cum ne înjură”

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală din România și, deși este mereu cu zâmbetul pe buze, cântăreața în vârstă de 45 de ani ascunde o mulțime de traume din copilărie, cauzate de tatăl să alcoolic. 

Alexandra Stan/ Foto: Instagram
Cum s-a îmbrăcat Alexandra Stan pe pârtia de schi. Fanii nu s-au oprit din glumit: „Zici că ești Omul-Păianjen”

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, remarcându-se atât prin talentul său, cât și prin stilul nonconformist pe care îl are. Recent, artista a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare, realizate pe o pârtie de schi, iar fanii nu s-au putut abține din comentarii după ce i-au văzut ținuta. 

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

FILM NOW A fost deschis testamentul lui Matthew Perry. Cine sunt cei patru beneficiari ai averii actorului din „Friends”
A fost deschis testamentul lui Matthew Perry. Cine sunt cei patru beneficiari ai averii actorului din „Friends”

A fost deschis testamentul lui Matthew Perry. Cine sunt cei patru beneficiari ai averii actorului din „Friends”

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani