Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM THE WEEKND - IN YOUR EYES

Alex Velea și Antonia și-au ales deja nașii pentru nuntă. Ce spune artistul despre marele eveniment: „Vreau ca Antonia să fie relaxată”

alex velea si antonia
Alex Velea și Antonia / Foto: Instagram

Alex Velea și Antonia formează un cuplu de mai bine de 10 ani. Cei doi au împreună doi băieți și se pot mândri cu familia perfectă. Cu toate acestea, nu s-au căsătorit până acum, deși artistul a cerut-o în căsătorie pe frumoasa cântăreață. 

Sunt un exemplu pe multe cupluri, Alex fiind extrem de grijuliu și atent cu logodnica lui. Arăta cu fiecare ocazie că este foarte îndrăgostit și o respectă foarte mult. Își dorește să o ducă în fața altarului și să-și oficializeze relația și în fața lui Dumnezeu, însă mereu au intervenit ceva în planurile lor. Deși se gândesc la căsătorie, cei doi au apucat să-și aleagă doar nașii de nuntă. 

„A fost perioada asta cu pandemia. Acum toamna asta ne doream iarăși să ne concentrăm pe treaba asta, nu am apucat să ne găsim o locație mișto. Nu știm nici pe cine o să invităm, știm doar cine or să fie nașii. (…) Lucian de la Global și Bianca. Suntem prieteni de-o viață, ei sunt și căsătoriți. Nu știu și cu lista asta, avem foarte mulți prieteni. Dacă ar fi să o facem așa intim. Am face-o noi cu părinții, cu nașii și cu încă două trei familii. Mie mi-ar plăcea ca Antonia să fie foarte relaxată și fericită, să nu fie stresată”, a spus Alex Velea, potrivit spynews.ro.

Citește și: Fotografia care a cucerit internetul. Cu cine au plecat Antonia și Alex Velea în vacanță: „Șatra lu’ papuc”

Nu ar prima căsătorie nici pentru Antonia, nici pentru Alex Velea. Artista a avut o căsnicie cu Vicenzo Castellano, omul de afaceri cu care are o fetiță pe nume Maya, iar cântărețul a fost căsătorit cu Ana și au divorțat în anul 2014.

De ce nu și-au botezat Antonia și Alex Velea băieții nici până acum

După ce solista a reușit să termine toate procedurile cu divorțul de fostul soț, lucrurile par a se așeza pe un făgaș normal și pentru Antonia și Alex Velea. Artistul a cerut-o deja de soție pe frumoasa vedetă, așa că se pregătesc să devină o familie și în acte. De asemenea, cei doi băieți ai lor vor fi botezați, căci deși au șase și patru ani, Dominic și Achim nu au putut primi până acum Taina Botezului numele de familie al tatălui lor.

Complicata procedură de divorț prin care a trecut Antonia, care a durat ani întregi, a fost o piatră de moară greu de dus de cântăreață. Din cauză că legile italiene nu i-au permis o despărțire legală ușoară, chiar dacă separarea se produsese de multă vreme, aceasta nu s-a putut căsători și nici nu și-a putut trece fiii pe numele lui Alex Velea.

Citește și: Antonia și Alex Velea și-au surprins fanii cu o nouă piesă. Cei doi au lansat o melodie catchy cu ritmuri de reggaeton

„A fost groaznic când copiii nu purtau numele lui Alex. Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi pentru că aveau alt numele. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat, că nu vreau să-i botez. Cum să crezi așa ceva… tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la zero cu nunta cu Alex. Să iau numele lui și copiii la fel. E fix treaba mea ce fac. Pot să o fac în privat. Sunt niște lucruri care țin de viața mea personală. M-am săturat să dau explicații. E presiune mare. Sunt momente când nu mai pot”, a declarat Antonia plângând.

Galerie foto

Top citite
01 nuntă Celine Dion
Celine Dion, săptămâni de tratament din cauza accesoriului de 3 kg purtat în ziua nunții: "Aveam o rană cât un ou în mijlocul frunții"
02 antonia (3)
Antonia și Alex Velea, escapadă în Dubai. Solista a lucrat la bronzul ciocolatiu, pe marginea piscinei, într-un costum de baie auriu
03 dana marijuana
Dana Marijuana a anulat nunta cu iubitul ei: „E mai bine că s-a întâmplat înainte. E greu totuși să divorțezi!”
04 andreea balan si victor cornea
Andreea Bălan, despre căsătoria cu Victor Cornea. Cum și-ar dori artista să arate nunta: „Aș vrea foarte restrâns”
05 antonia-alex-velea
Antonia, în rochie de mireasă în cel mai nou videoclip, alături de Alex Velea. Fanii au reacționat: „Cea mai frumoasă femeie!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, comparată cu Selena Gomez pe rețelele de socializare. Cum au reacționat fanii la cele mai recente fotografii

Antonia a uimit din nou cu o serie de fotografii publicate pe contul său de Instagram. Artista în vârstă de 34 de ani a realizat o ședință foto provocatoare, în ciuda faptului că a recunoscut că nu este mulțumită de silueta sa. 

Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, provocatoare într-un top alb, decoltat. Artista a pozat senzual pe covor, în ciuda criticilor primite de la fani

Antonia nu pune la suflet criticile primite de la urmăritorii din mediul online. Artista știe că nu poate să fie pe placul tuturor, astfel că se fotografiază și postează tot ceea ce își dorește, în ciuda comentariilor negative primite pe contul său de Instagram. 

Antonia și Alex Velea/ Foto: Instagram
Antonia și Alex Velea și-au cumpărat un apartament pe litoralul românesc: „Ne-am îndeplinit un vis”. Sunt vecini cu Inna și Selly

Antonia și Alex Velea au decis să investească în imobiliare și și-au achiziționat un apartament de lux pe litoralul românesc. Vestea a fost dată chiar de cântăreața în vârstă de 34 de ani, care și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că ea și partenerul ei dețin o nouă locuință la mare. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT Ce a spus Anamaria Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a fost pus sub urmărire penală și s-a numit ”victimă”
Ce a spus Anamaria Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a fost pus sub urmărire penală și s-a numit ”victimă”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...