Bucuresti | 102,8FM RAY DALTON - ALL WE GOT

Adrian Tutu: Cred ca acum sunt si fete care ma plac doar pentru ca am 120.000 de euro in cont!

adrian-tutu-cred-ca-acum-sunt-si-fete-care-ma-plac-doar-pentru-ca-am-120-000-de-euro-in-cont

Adrian Tutu, castigatorul de la Romanii au talent, nu constientizeaza nici acum ca a fost desemnat cel mai talentat roman si ca este mai bogat cu 120.000 de euro. Perfecte.ro a stat de vorba cu Adrian despre planurile lui de viitor, hobby-uri, pasiuni si... fete.

"Viata mea s-a schimbat brusc in bine, sunt fericit ca am ajuns aici si le multumesc tuturor ca au fost alaturi de mine. Deocamdata, de cand am castigat, nu prea am iesit prea mult pe strada, dar am primit foarte multe mesaje, foarte multe telefoane si lumea este incantata de aparitia mea", a spus Adrian Tutu pentru Perfecte.ro.

Adrian Tutu este constient ca fetele s-ar putea sa il placa pe interes de acum inainte, avand in vedere ca a devenit celebru si are si 120.000 de euro in cont.

"Sincer, eu inca nici nu constientizez ca am 120.000 de euro, sunt fericit ca am castigat un concurs si nu ma consider cel mai talentat roman, pentru ca sunt multi altii si ii asteptam la preselectii. Dar cred ca sunt unele fete care ma plac pentru ca am 120.000 de euro", spune Adrian.

Vezi materialul video in care Adrian Tutu vorbeste despre hobby-urile si pasiunile sale, dar si despre ce gen de fete ii plac pe www.perfecte.ro.

Top citite
01 DSC02813
Băuturi de fiță, la Dimineața Blană: Valentin Luca ne-a răsfățat cu 2 cocktailuri speciale
02 ana
Ana Maria Pantaze a câștigat finala Românii au talent
03 talent
Moment de Golden Buzz! Un puşti de 8 ani a facut show total la "Românii au Talent"
04 smiley1
Smiley s-a pozat cu un cerșetor pe străzile Madridului, iar mesajul bărbatului sigur te va face să râzi
05 lorelai
MOMENT EMOȚIONANT! Lorelai Moșneguțu, fetița fără mâini care cântă la pian
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
ipostaza-in-care-andra-a-impresionat-pe-toata-lumea-cum-a-fost-surprinsa-vedeta-la-preselectiile-romanii 1
Ipostaza in care Andra a impresionat pe toata lumea. Cum a fost surprinsa vedeta la preselectiile Romanii au talent - FOTO

Aflata in turneu pentru preselectiile de la "Romanii au talent", Andra a ajuns si la Cluj, unde a impreionat publicul prin naturalete si frumusete.

valentin-dinu-si-a-refacut-viata-dupa-divort-cum-arata-sotia-fostului-concurent-de-la-romanii-au-talent
Valentin Dinu si-a refacut viata dupa divort. Cum arata sotia fostului concurent de la "Romanii au talent" - FOTO

Valentin Dinu, fost finalist la “Romanii au talent” in primul sezon, s-a recasatorit in week-end, dupa ce anul trecut a divortat de prima sotie.

caravana-romanii-au-talent-in-cifre-sute-de-ore-de-filmare-si-mii-de-kilometri-pentru-un-show-total
Formula noua a juriului de la "Romanii au talent". Cum ti se par noii jurati? Vezi FOTO

Blockbuster-ul entertainment-ului romanesc se intoarce la ProTV si pe Voyo.ro vineri, 15 februarie, de la 20:30. Intr-o noua formula. :P

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ 61 de ani? Demi Moore le face
61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

FILM NOW Keanu Reeves rămâne „cel mai simpatic tip de la Hollywood”. Reacția fantastică a starului când un puști îl „bombardează” cu tot felul de curiozități, în aeroport
Keanu Reeves rămâne „cel mai simpatic tip de la Hollywood”. Reacția fantastică a starului când un puști îl „bombardează” cu tot felul de curiozități, în aeroport

Keanu Reeves rămâne „cel mai simpatic tip de la Hollywood”. Reacția fantastică a starului când un puști îl „bombardează” cu tot felul de curiozități, în aeroport

DIGI WORLD Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
DIGI SPORT Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”
Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”