Bucuresti | 102,8FM OPEN WeekEnd cu FLORIN GOLDIC JUSTIN TIMBERLAKE - SELFISH (NEW PW)

Adda plănuiește luna și schimbarea de look. După ce în septembrie a avut părul albastru, acum s-a vopsit într-o altă culoare

adda
Adda și-a schimbat iar culoarea părului. / Foto: Facebook

Adda a găsit o manieră inedită de a sta în atenția fanilor și, pe lângă muzica pe care o scoate sau la care lucrează, solista a început să se joace mai mult și la capitolul imagine. A căpătat o nouă încredere în ea, iar asta se vede și la exterior.

Adda a început să pună în practică o găselniță: în fiecare lună își schimbă culoarea părului. Nu doar atât, căci și garderoba ei capătă brusc aceleași nuanțe. Dacă în septembrie și-a vopsit părul albastru și a apărut aproape exclusiv îmbrăcată în piese în nuanțe diverse de albastru, pe sfârșit de octombrie, artista s-a lăsat din nou pe mâna unui hairstylist și a plecat de la salon cu o altă culoare de păr: arămiu. Le-a prezentat noul look fanilor într-un body cu imprimeu animal print, în care maroul este predominant, așa cum vrea să o țină în următoarele săptămâni.

Schimbarea de look a fost întâmpinată pozitiv de admiratori.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Adda, mărturisiri despre o situație bulversantă, observată la concerte: „Mi-a rupt inima!” Ce apel a făcut către adolescente

De ce a decis Adda să joace cartea schimbărilor dese de look

Recent, cântăreața de 31 de ani a și spus de ce a ales să-și facă părul în multe culori, în decursul unui an.

"De ce albastru? De ce așa? De ce orice? Eram la mare, acum câteva săptămâni, și am făcut o poză cu o fetiță de 5-6 ani. În timp ce făceam poza, mama ei i-a spus: “Uite, tanti cântă “Nu plânge, Ana”. Eu, în stilul meu caracteristic și în gluma, i-am răspuns: “Doamnă, sunt maxim MILF. Atât accept. Nu tanti!”. Ea a rămas puțin blocată. Am asigurat-o că nu m-am supărat. Și nu m-am supărat. Sincer. Dar mi-a dat de gândit.

Adică, în România, la 31 de ani, când ai un copil de aproape 7, ești deja pe lista de tanti. Un “tanti” în care ești băgat și din care nu mai ieși că-ți pălește coolnessul. De fapt, ți-l fură de tot acel apelativ. Ca și cum ai fi într-o groapă, fără nicio funie. E o groapă care doar se adâncește. Neah! Refuz! Știu că poate fi o formă de respect. La adresare mă refer. Dar eu nu am cum să mă concep așa. Niciodată. Și nu pentru că sunt artist, persoană publică, bla-bla. Și m-am gândit și cum, la concerte, fete care deja devin femei, îmi spun: “Am crescut cu muzica ta!”. Iar eu le spun că și eu am devenit femeie odată cu muzica mea și aproape odată cu ele. Și m-am gândit cum niciodată nu-i las pe prietenii lui Alex să-mi spună “Sărut mâna”. Pentru că eu mă simt parte din gașca lor. Și mă gândesc și cum, la ședințele cu părinții, sunt doamna Rizea și fac atac de panică când dau cu pieptul de realitatea ce presupune creșterea și educarea copilului meu. Și practic sunt atâtea roluri într-un singur om. Dar în suflet sunt o fată care vrea să facă muzică și să aibă parul albastru pur și simplu pentru că e sfârșitul lui august și vrea să se bucure de asta fără să se gândească la percepții, preconcepții, etichete.

“Tanti” ăla mi-a dat curaj să fac ceea ce îmi doream de mult. Dar nu îndrăzneam. Să fiu cine și cum vreau, pentru sufletul meu! Așa, pur si simplu", a scris Adda pe Facebook, despre decizia ei de a încerca mai mult cu imaginea ei.

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Adda înainte de a deveni mamă: „Medicii mi-au spus că nu am cum să rămân însărcinată natural”

Galerie foto

 

Top citite
01 Lora/ Foto: Instagram
Lora, schimbare radicală look. Artista a renunțat complet la părul blond: „Ești o altă persoană”
02 Fendi : Outside Arrivals - Paris Fashion Week - Haute Couture Fall/Winter 2023/2024.
Camila Cabello a renunțat la părul brunet pentru blond platinat, iar fanii sunt în delir: „Semeni cu Christina Aguilera”
03 adda
Adda, imaginea care a stârnit reacții printre fani: „Să vezi acum ce hate îți iei!” Ce realizare a bifat cântăreața
04 adda
Adda, reacție dură după i s-a reproșat că e „grasă” sau „umflată: „Așa arată o femeie obeză, care nu pune gura pe gluten sau lactate”
05 adda
Adda, după un an și jumătate cu mii de pastile și 80 de injecții: "Plâng ca un copil. Oficial, am terminat tratamentul pentru Lyme"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
adda
Cu ce probleme s-a confruntat Adda înainte de a deveni mamă: „Medicii mi-au spus că nu am cum să rămân însărcinată natural”

Adda și Cătălin Rizea formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. Familia lor a devenit completă atunci când a venit pe lume fiul lor, Alexandru, însă artista a dezvăluit în cadrul unui interviu că vestea că vor deveni părinți i-au luat complet prin surprindere. Adda a mărturisit că s-a confruntat cu multe probleme înainte de a deveni mamă, după ce medicii i-au spus că nu există șanse să rămână însărcinată natural.

Miley Cyrus
Miley Cyrus, schimbarea de look pe care fanii o așteptau de 10 ani. Nu mai e blondă, deși nașa ei, Dolly Parton, nu a fost de acord

Miley Cyrus se întoarce la începuturi. Artista a revenit la părul brunet, după mai bine de 10 ani în care a fost blondă.

adda
Ce a îndemnat-o pe Adda să-și facă o schimbare drastică de look. Și-a vopsit părul albastru: "Nu îndrăzneam să fiu cine și cum vreau"

Schimbările repetate de look fac parte din arsenalul oricărei artiste, dar, uneori, acestea sunt mai curajoase și își exprimă, prin culoarea părului, tunsoare, machiaj sau tatuaje, o altă latură a lor, una mai curajoasă.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep
Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...