Bucuresti | 102,8FM The Official 40 cu VENGER KYGO - OFF40 - WHATEVER

A trecut printr-un divorț, dar e mai puternică ca niciodată. Alexandra Stan, despre planurile pentru noul an: ”Vreau să-mi iau casă!

Alexandra Stan
Alexandra Stan a vorbit despre planurile ei pe 2022 / Instagram

Anul 2021 a fost unul cu suișuri și coborâșuri pentru Alexandra Stan. Cântăreața a crezut că și-a găsit fericirea, s-a căsătorit, însă câteva luni mai târziu, ea a divorțat. Mai puternică ca niciodată, artista are planuri mari pentru noul an.

În vârstă de 32 de ani, Alexandra Stan a vorbit despre dorințele ei pentru anul ce urmează și a mărturisit că își dorește nu doar să lanseze un album nou, ci și să investească într-o locuință.

Citește și: Alexandra Stan a îmbrăcat cea mai scurtă pereche de pantaloni și și-a făcut un selfie în oglindă. Fanii nu au rămas nepăsători

„Îmi doresc sănătate și să termin anul ăsta haotic. A fost foarte încărcat, cu multe treburi, multe momente, multe trăiri. Sper să fie totul bine și la anul în martie să lansez albumul pe care îl vreau. A fost un an zbuciumat, dar am avut și experiențe frumoase, am avut și 4-5 concerte.

Pentru 2022 am planuri multe. Vreau să îmi iau casă la anul, un apartament dacă îmi ajută Dumnezeu, poate să îmi schimb și mașina, dar mai mult vreau realizări pe plan profesional”, a declarat Alexandra Stan în cadrul unei emisiuni TV.

De ce a divorțat Alexandra Stan

Alexandra Stan a divorțat recent de cel care devenise soțul ei în luna aprilie a acestui an. După o nuntă care a luat prin surprindere pe toată lumea, iată că și despărțirea s-a produs în același ritm. Întrebată de curând, la o emisiune tv, cum îi priește viața de femeie căsătorită, Alexandra a replicat rapid: „Nu mai sunt măritată, n-ai văzut?! Am divorțat. S-au întâmplat multe. Eu sunt pe repede-înainte (fast forward) ca japonezii. Nu mai sunt căsătorită. Sunt divorțată”.

Citește și: Alexandra Stan a îmbrăcat cea mai scurtă pereche de pantaloni și și-a făcut un selfie în oglindă. Fanii nu au rămas nepăsători

“Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaștem mai bine. Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine. Murise Hercules, motanul meu, și mă simțisem așa blocată. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul ăsta. Cumva am încercat amândoi. A fost o perioadă în care știam amândoi că nu e ok, intrasem amândoi într-un punct în care ne certam din orice, adică era toxic ce se întâmpla. Și știam amândoi că nu e ok, dar trăgeam amândoi cu dinții până când am ajuns cumva la concluzia asta împreună. Adică să nu crezi că a fost unul care a zis gata, iar celălalt s-a rugat. A fost o decizie comună”, a povestit cântăreața. 

Galerie foto

Top citite
01 Alexandra Stan și Darcy Troch/ Foto: Instagram
Alexandra Stan, despre relația cu milionarul Darcy Troch. Ce părere are despre o nouă căsătorie: „Nu voi mai accepta niciodată”
02 alexandra stan
Alexandra Stan, imagini virale alături de iubitul ei, milionarul Darcy Troch. Cei doi nu-și mai ascund relația
03 alexandra stan
Alexandra Stan, îndrăgostită lulea de un tânăr belgian. Cine e și cum arată noul iubit afacerist al solistei
04 alexandra stan (9)
După un mariaj încheiat rapid, Alexandra Stan nu se grăbește să-și facă iubit: "Mulți mă văd ca pe un trofeu"
05 alexandra stan
S-a asigurat că toate privirile sunt la ea. Alexandra Stan a făcut furori într-o rochie transparentă chiar din prima zi a anului
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Alexandra Stan
Alexandra Stan, într-o rochie super mulată și generos decupată în zona abdomenului. Solista s-a răsfățat în Doha înainte de Crăciun

Înainte de sărbători, Alexandra Stan a plecat să se relaxeze câteva zile în Doha. Pentru că vremea călduroasă de acolo îi permite, blonda a făcut paradă de ținute care au lăsat la vedere multă piele.

Lidia Buble/ Foto: Instagram
Ce planuri are Lidia Buble pentru noul an. Artista se pregătește de multe schimbări în viața ei: „Îmi place să fac greșeli”

Lidia Buble, una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală din România, a avut un an plin de schimbări, atât în viața personală, cât și în cea profesională. Acum, artista în vârstă de 30 de ani este pregătită să înceapă noul an și susține că a pregătit o mulțime de surprize pentru fanii ei. 

Alexandra Stan/ Foto: Instagram
Cum s-a îmbrăcat Alexandra Stan pe pârtia de schi. Fanii nu s-au oprit din glumit: „Zici că ești Omul-Păianjen”

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, remarcându-se atât prin talentul său, cât și prin stilul nonconformist pe care îl are. Recent, artista a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare, realizate pe o pârtie de schi, iar fanii nu s-au putut abține din comentarii după ce i-au văzut ținuta. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Au aflat că sunt verișori după 10 ani de căsnicie și trei copii împreună. Ce decizie au luat când au văzut rezultatele testului ADN
Au aflat că sunt verișori după 10 ani de căsnicie și trei copii împreună. Ce decizie au luat când au văzut rezultatele testului ADN

Au aflat că sunt verișori după 10 ani de căsnicie și trei copii împreună. Ce decizie au luat când au văzut rezultatele testului ADN

FILM NOW Clint Eastwood, în pragul vârstei de 94 de ani. Fragil, dar senin și zâmbitor, a mers la un eveniment în California pentru a fi alături de buna sa prietenă, Jane Goodall
Clint Eastwood, în pragul vârstei de 94 de ani. Fragil, dar senin și zâmbitor, a mers la un eveniment în California pentru a fi alături de buna sa prietenă, Jane Goodall

Clint Eastwood, în pragul vârstei de 94 de ani. Fragil, dar senin și zâmbitor, a mers la un eveniment în California pentru a fi alături de buna sa prietenă, Jane Goodall

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
DIGI SPORT Ce surpriză! Despărțiți de mai bine de 16 ani, cei doi au apărut din nou împreună:
Ce surpriză! Despărțiți de mai bine de 16 ani, cei doi au apărut din nou împreună: "Am primit multe telefoane!"
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală