Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE SMILEY - NE VEDEM NOI

Tina Turner, momente dramatice trăite alături de soțul ei. A povestit violențele pe care le-a îndurat

Tina Turner and Ike Turnercirca 1978© 1978 Richard E. Aaron
Tina Turner and Ike Turner circa 1978 © 1978 Richard E. Aaron

Tina a povestit despre cea mai neagră perioada a vieţii sale, cea a mariajului cu Ike Turner. Coșmarul cântăreței a început imedia după căsătoria cu Ike. Acesta era dependent de droguri, iar în momentul când nu-și lua la timp doza devenea extrem de violent.

Exclusive ... Archived photos of Ike and Tina Turner 8/30

foto Hepta

În scurt timp, Tina a realizat că nu poate trăi mereu cu amenințarea bătăilor și i-a spus lui Ike că dorește să se despartă de el. Furia acestuia s-a accentuat și mai mult, și, potrivit unor prieteni ai cuplului, într-o criză de nervi acesta a bătut-o atât de rău pe Tina Turner încât i-a produs o fractură de piramidă nazală. Mai mult, a obligat-o să întrețină relații sexuale cu el imediat după incident. 

Ike And Tina Turner

foto Guliver / Getty Images

Pentru că în urma bătăii Tina Turner a fost desfigurată, ea a avut nevoie de rinoplastie. Situația devenise de nesuportat pentru Tina, iar aceasta, după încă un episod de violență conjugală, a încercat să se sinucidă în 1968. Înaintea unui concert din Los Angeles, artista a înghițit 50 de pastile de Valium. A ajuns la spital unde a fost salvată în ultimul moment. În iulie 1976 după încă o bătaie cruntă, artista a anunțat că divorțează de Ike cu orice preț. Ea a depus actele de divorț pe 27 iulie și a pus capăt unui mariaj de 14 ani. 

Archives - Exclusif - Prix Spécial - Tina et Ike Turner en Allemagne

foto Hepta

Recent, Tina Turner a acordat un interviu publicaţiei Daily Mail, făcând confesiuni devastatoare. Artista a dezvăluit faptul că Ike a dus-o la un show erotic imediat după închierea nunţii. "Oamenii nu-și pot imagina ce fel de bărbat era, unul care-și duce mireasa la un show pornografic live imediat după ceremonia de nuntă”, a spus Tina pentru dailymail.co.uk.

MAI CITEȘTE: Dramele Tinei Turner: diagnostic crunt primit din partea medicilor, după ce a suferit un atac cerebral

Top citite
01 lili sandu (2)
Lili Sandu, despre starea mamei ei, care e de o lună în spital: "Mă bucur că îmi spune că azi a făcut 6 pași, față de 4 făcuți ieri"
02 Cher
Cher, dezvăluiri despre ultima întâlnire cu Tina Turner. Ce i-a spus artista când s-au întâlnit în Elveția
03 lili sandu
Lili Sandu, mesaj dureros de pe patul de spital al mamei ei bolnave: "Știu că rugăciunile mele o vor aduce acasă"
04 CRBL
CRBL, declarații de pe patul de spital, despre accidentul de motocicletă: "Îmi învăț lecțiile. Cu un preț, că așa e în viață"
05 Ed Sheeran a devenit tată încă o dată/ Profimedia
Mai multe persoane au fost transportate la spital în timpul unui concert susţinut de Ed Sheeran în Pittsburgh
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Nevada Childhood Cancer Foundation Britney Spears Campus Grand Opening
Britney Spears, gata să-și spună povestea de viață. Volumul autobiografic "The Woman in Me", "uimitor de emoționant"

Britney Spears pare în sfârşit pregătită să-şi împărtăşească povestea de viaţă. Cartea "The Woman in Me" va fi lansată la 24 octombrie, a anunţat cântăreaţa pe Twitter.

Madonna
Noi dezvăluiri despre Madonna. De ce se tem apropiați: „Nu a acceptat că nu mai are 45 de ani, și-a pus sănătatea în pericol”

Madonna ar fi ajuns să fie internată în spital după ce și-a neglijat sănătatea și s-a suprasolicitat, în încercarea de a concura cu artiste mai tinere, precum Taylor Swift și Pink.

Archives - Exclusif - Prix Spécial - Tina et Ike Turner en Allemagne
Dezvăluiri neașteptate despre fiul Tinei Turner. Ce s-a întâmplat cu el cu trei săptămâni înainte ca mama lui să se stingă din viață

Cu mai puțin de trei săptămâni înainte ca Tina Turner să se stingă din viață, fiul ei, Ike Turner Jr., fiul ei și al lui Ike Turner, a fost arestat în Texas, potrivit Daily Mail.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil