Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan JUSTIN TIMBERLAKE - SELFISH (NEW PW)

S-a aflat cauza morții lui Dolores O'Riordan, solista trupei The Cranberries. Nu a fost sinucidere

dolors-o'riordan3-goodbye-splash
Date : fri 4.10.13, RTE tv studios, Dublin, Ireland. Pictured appearing on The Late Late Show tonight to chat to Ryan Tubridy were L to r: Dolores O' Riordan of The Cranberries pop group, she's going to be 1 of the judges on The Voice in Ireland. Pics : Mark Doyle 087-2837342, Dublin, Ireland.

Cântăreaţa, care avea 46 de ani, a fost găsită scufundată în cada din baia camerei ei de hotel din Londra. Moartea sa a fost „un accident”, a spus medicul legist. O'Riordan a murit pe 15 ianuarie după ce a băut alcool în exces, au declarat medicii la audierea din Westminster. Corpul ei nu prezenta răni sau dovezi că ar fi încercat să îşi facă rău.

Celebrities Seen Filming The The One Show In London

foto Splash

„Am văzut-o pe doamna O'Riordan scufundată în cadă, cu nasul şi gura sub apă”, a spus Natalie Smart, reprezentant al politiei, care s-a aflat în luna ianuarie la locul incidentului. Potrivit anchetei, în camera de hotel a cântăreţei au fost găsite numeroase sticle - cinci recipiente mici şi o sticlă de şampanie -, dar şi flacoane cu medicamente prescrise de medic.

EXCLUSIVE: Exclusive: The Cranberries Singer Dolores ORiordan Seen Arriving Back At The Clarence Hotel With Ole Koretsky In Dublin

foto Splash

Testele toxicologice au arătat că artista ingerase doar cantitatea prescrisă de medicamente, însă avea 330mg de alcool la 100ml de sânge - ceea ce înseamnă că depăşise de mai mult de patru ori limita legală (de 80mg) pentru condus. Dolores O'Riordan s-a cazat în hotel pe 14 ianuarie. La miezul nopţii, a luat legătura cu serviciul hotelului şi i-a telefonat mamei ei în jurul oreo 03.00. Dimineaţa, la ora 09.16 a fost găsită fără viaţă în baia camerei.

Top citite
01 stefan banica junior si tatal sau, stefan banica
Ce făcea Ștefan Bănică în momentul când tatăl lui a murit: „Meseria noastră este pe cât de frumoasă, pe atât de periculoasă”
02 Freddie Mercury
Freddie Mercury revine pe scenă la 33 de ani de la moartea sa, sub formă de hologramă. Solistul formației Queen a murit la 45 de ani 
03 Taylor Swift
Taylor Swift amână un concert, „devastată” de moartea unei fane în timpul caniculei din Rio de Janeiro
04 1993 - Poetic Justice - Movie Set
Uciderea lui Tupac Shakur: Arestat după 27 de ani, acuzatul Duane Davis a pledat nevinovat
05 nosfe si madalina cretan
Soția regretatului rapper Nosfe este pregătită să o ia de la capăt. Mesajul postat de Mădălina Crețan: „Vreau să mă reîndrăgostesc!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Icelandic Glacial At The 80th Annual Golden Globe Awards
Lisa Marie Presley a murit înainte să-și plătească datoriile. Fiica lui Elvis Presley datorează 3,8 milioane de dolari unei companii

O companie privată de creditare cere acum despăgubiri moștenitorilor Lise Marie Presley, după ce aceasta ar fi împrumutat 3,8 milioane de dolari în 2018, bani pe care nu i-a restituit. Conform documentelor judecătorești făcute publice de Entertainment Tonight, fiica lui Elvis Presley trebuia să plătească integral împrumutul până în martie 2022. 

The Kinks/ Profimedia
Fostul claviaturist al trupei The Kinks, John Gosling, a murit la vârsta de 75 de ani

Trupa The Kinks i-a adus un omagiu fostului lor coleg de trupă, John Gosling, după ce acesta a murit la vârsta de 75 de ani, scrie The Guardian.

Sinead O'Connor și Miley Cyrus/ Captură video
Scrisoarea pe care Sinead O'Connor i-a trimis-o lui Miley Cyrus face vâlvă din nou: „Nu vei fi bine dacă te lași exploatată”

Scrisoarea deschisă pe care Sinead O'Connor i-a trimis-o lui Miley Cyrus în 2013 a devenit din nou virală după anunțul șocant al morții legendei irlandeze. Artista, care a devenit celebră cu piesa „Nothing Compares 2 U”, a avut o carieră ilustră, fără îndoială, însă aceasta a inclus și o serie de controverse, inclusiv cearta cu artista în vârstă de 30 de ani. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”
Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

FILM NOW Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”
Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT FOTO Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
FOTO Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
DIGI FM Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită:
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta"