Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan ZERB - MWAKI

O iubire imposibilă! Înainte de a recunoaște că e homosexual, Freddie Mercury a iubit la nebunie o femeie

freddie-mercury-mary-austin-marea iubire

Printre subiectele abordate în film se află și viața personală a legendarului vocalist, Freddie Mercury. Mai precis, controversele legate de sexualitatea sa. În ciuda faptului că Freddie a recunoscut că este homosexual, puțini știu că marea sa iubire a fost o femeie. Este vorba de Mary Austin, cea care i-a rămas și cea mai bună prietenă până la moartea artistului în 1991.

Freddie Mercury a cunoscut-o pe Mary prin intermediul colegului său de trupă, Brian May. De fapt, Brian de abia o cunoscuse, dar a simțit nevoia să i-o prezinte lui Freddie. Între el și Mary s-a aprins imediat scânteia, lucru observat și de Brian, care a decis să se dea la o parte. S-a întâmplat la începutul anului 1970. După câteva luni, cei doi s-au mutat împreună, iar apropiații lor spuneau atunci să sunt făcuți unul pentru celălalt. Totuși, Freddie se simțea atras de bărbați, lucru pe care i l-a ascuns la început lui Mary. 

Solistul trupei Queen a început o relație cu un producător de la Elektra Records. Pentru că lucrurile evoluau rapid, Freddie a decis să-i spună lui Mary că este bisexual. În filmul "Bohemian Rhapsody", Mary a rememorat discuția intimă pe care a avut-o cu Mercury. "Nu voi uita niciodată acel moment. Țin minte că i-am spus <<Nu, Freddie, nu cred că ești bisexual. Cred că ești gay!>>".

Cei doi s-au despărțit din postura de iubiți, dar au continuat să rămână foarte buni prieteni. Mercury a spus adesea despre Austin că a fost singurul prieten adevărat. Într-un interviu din 1985, Mercury a declarat: "Toate iubirile mele m-au întrebat de ce nu o pot înlocui pe Mary Austin, dar este pur și simplu imposibil. Singurul prieten pe care îl am este Mary, și nu vreau pe altcineva. Pentru mine, ea a fost precum o nevastă. Pentru mine a fost precum o căsătorie. Credem unul în celălalt, este destul pentru mine. Nu aș putea să mă îndrăgostesc de un barbat așa cum am iubit-o pe Mary". Vocalistul trupei Queen a scris numeroase melodii despre Austin cea mai notabilă fiind "Love of my life". 

Mary a fost și printre primele persoane care au aflat de diagnosticul lui Mercury și i-a fost alături în ultimii ani, îngrijindu-l până în ultimele clipăe ale vieții. Freddie Mercury a murit pe 24 noiembrie 1991, la doar o zi după ce a recunoscut că are SIDA. Prin testament, Freddie i-a lăsat moștenire lui Mary o superbă vilă situată în Kensington, unu dintre cele mai luxoase cartiere din Londra, și care azi valorează aproximativ 25 de milioane de lire sterline.

MAI CITEȘTE: Dezvăluiri cumplite despre ultimele zile din viaţa lui Freddie Mercury

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Top citite
01 Freddie Mercury
Freddie Mercury revine pe scenă la 33 de ani de la moartea sa, sub formă de hologramă. Solistul formației Queen a murit la 45 de ani 
02 Rihanna
Rihanna, extrem de fericită după ce a adus pe lume al doilea copil: „Și-a găsit un nou sens în viață!”
03 Freddie Mercury
Un cântec al trupei Queen, „pierdut” de mulţi ani, va fi lansat în 2022: Am descoperit o mică nestemată cu vocea lui Freddie Mercury
04 Anna Lesko
Cum stă cu dragostea Anna Lesko, după despărțirea de tatăl fiului ei: "Vreau implicare, vreau să știu că sunt prioritate"
05 Avril Lavigne
O mai ții minte pe Avril Lavigne? Cântăreața are 37 de ani acum și a trecut deja prin două divorțuri: ”Nu e simplu să ai o relație!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Lady Gaga si Michael Polansky 1
Pe cine iubește cel mai mult Lady Gaga. Iubitul artistei este în concurs cu cei doi câini ai vedetei

Lady Gaga este foarte atașată de iubitul și câinii ei. Artista a mărturisit de curând că ei sunt cele mai importante ființe din viața ei. 

Adele
Adele este îndrăgostită până peste cap de iubitul ei! Artista a recunoscut că este pentru prima dată când iubește cu adevărat

Adele este îndrăgostită până peste cap de iubitul ei, Rich Paul. Cântăreața a declarat că nu a mai iubit niciodată așa cum o face acum și este foarte fericită. 

Queen Concert
Brian May, dezvăluiri inedite despre regretatul Freddie Mercury: Avea o latură retrasă, era marcat de o timiditate uriașă

La aniversarea de 50 de ani a trupei Queen, Brian May a făcut câteva dezvăluiri inedite despre regretatul Freddie Mercury.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ O tânără a cheltuit 10.000 de lire sterline ca să arate precum o pisică: „Nu m-am simțit niciodată mai bine în propria mea piele”
O tânără a cheltuit 10.000 de lire sterline ca să arate precum o pisică: „Nu m-am simțit niciodată mai bine în propria mea piele”

O tânără a cheltuit 10.000 de lire sterline ca să arate precum o pisică: „Nu m-am simțit niciodată mai bine în propria mea piele”

FILM NOW Tallulah, fiica lui Bruce Willis, a fost diagnosticată cu autism la aproape 30 de ani: „Mi-a schimbat viața!”
Tallulah, fiica lui Bruce Willis, a fost diagnosticată cu autism la aproape 30 de ani: „Mi-a schimbat viața!”

Tallulah, fiica lui Bruce Willis, a fost diagnosticată cu autism la aproape 30 de ani: „Mi-a schimbat viața!”

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”