Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan THEO ROSE - NOAPTEA NE FURA IUBIRI (PROFM EDIT)

În adolescență arătau ca niște tocilari, dar acum sunt adevărate staruri. Iată cât de mult s-au schimbat

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 95
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 95

Dacă privești imaginile cu ei din adolescență sau din primele roluri nu te-ai fi gândit niciodată că vor ajunge atât de cunoscuți. Unii dintre ei arătau ca niște tocilari, asta nu înseamnă ceva rău, doar că schimbările în cazul lor sunt cu adevărat spectaculoase.

Patrick Dempsey

Patrick a devenit cu adevărat cunoscut după apariția în serialul de mare succes - Anatomia lui Grey. El l-a interpretat până în 2005 pe medicul Derek Shepherd. Înainte de acest rol care i-a adus celebritatea, Patrick a jucat în comedioare romantice precum Can't Buy Me Love (1987) și Loverboy (1989).

Robert Downey Jr.

Așa arăta Robert Downey Jr în adolescență, iar nimeni nu credea că va ajunge un superstar al filmelor de acțiune și nu numai. A făcut un rol senzațional în Chaplin (1992), dar până atunci jucase deja în numeroase filme printre care Johnny Be Good (1988) și Air America (1990). A debutat în actorie la vârsta de 5 ani în pelicula Pound. Acum toți îl știu din succese precum Iron Man și franciza Avengers.

Courteney Cox

Courteney a fost remarcată după apariția în videoclipul piesei "Dancing in the Dark" - Bruce Springsteen, apărut în 1984. Zece ani mai târziu a debutat în serialul de comedie Friends, iar de atunci nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Sarah Jessica Parker

Dacă privești imagini cu Sarah din adolescență ai putea spune că putea juca fără probleme în serialul "Betty cea urâtă". Totuși, imaginea ei s-a potrivit cu seria de televiziune Square Pegs (1982-1983). 15 ani mai târziu, Sarah Jessica Parker a dat lovitura după apariția în serialul "Sex in the City".

Britney Spears

Britney Spears a debutat în seria TV, Mickey Mouse Club, unde i-a avut colegi de show pe Christina Aguilera, Justin Timberlake și Ryan Gosling. Toți aveau să ajungă celebri mai târziu. După terminarea seriei Mickey Mouse Club, Britney a debutat în muzică cu superhitul "Baby one more time". Restul este istorie.

 

Top citite
01
Top 10 celebrități care au scris cântece pentru copiii lor
02 dean-morgan-javier-bardem
Celebrități care seamănă perfect deși nu au nicio legătură de rudenie
03 shia-labeouf-surpriza-bun
Reacţiile vedetelor în momentul când își întâlnesc idolii din copilărie sau adolescență | VIDEO
04 Freddie Mercury ultimele fotografii cu el în viața
Ultimele fotografii surprinse cu celebrităţi înainte să moară sau să fie ucise
05 staruri-game-of-thrones
Ce fac starurile din Game of Thrones în pauza dintre filmări! Cum au fost surprinşi de fani în Irlanda
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
slena-gomez-header
Selena Gomez face curăţenie pe Instragram! Cine se află în spatele a sute de unfollow-uri

Selena Gomez trece prin schimbări majore în viaţa sa. De când este din nou iubita lui Justin Bieber, cântăreaţa este din ce în ce mai preocupată să ţină această relaţie departe de ochii curioşilor.

craig-david-copilarie-acum-header
Cum arătau în adolescenţă starurile de astăzi! Câte poţi recunoaşte?

Te-ai putea gândi că marile vedete de astăzi, care arată impecabil, au fost frumoase de mici. Te-ai înşela amarnic, asta pentru că diferenţele sunt majore. De altfel, pe unele nu le-ai mai recunoaşte dacă nu ţi-am spune cine sunt.

bill-kaulitz-tokio-hotel-header
Cum arătau starurile din muzică în anii 2000 şi cum arată acum

Ani de zile ne-au influenţat urechile şi nu numai cu muzica lor. Trupele şi artiştii care au făcut istorie în ultimii 25 de ani s-au schimbat enorm, atât muzical, dar mai ales fizic.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil