Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT JUSTIN WELLINGTON - IKO IKO

Fiica regretatului Paul Walker a împlinit 20 de ani. Iată cum arată acum Meadow

meadow-walker-fiica-paul-walker-instagram

Paul Walker a lăsat în urmă o fetiță, care în 2013 la moartea sa, avea 15 ani. Este vorba de Meadow Rain pe care o avea din relația cu Rebecca Soteros. Meadow a locuit alături de mama sa în Hawaii până la 13 ani. În 2011 s-a mutat cu tatăl său, Paul Walker, în California. În acel moment, actorul era despărțit de Rebecca și avea o relație cu Jasmine Pilchard-Gosnell.

Meadow a împlinit 20 de ani pe 4 noiembrie și este total schimbată față de acum cinci ani când posta fotografii alături de tatăl său. 

Meadow are o prezență activă în evenimentele caritabile. Ea donează în permanență mâncare și îmbrăcăminte persoanelor fără adăpost. De asemenea, se ocupă de fundația tatălui său Youth Leadership Award & Scholarship. Ea îi plătește taxele scolare lui Shelby O’Neil.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Meadow a recunoscut că este fan Justin Bieber și că urmărește frecvent reality show-ul "Keeping with the Kardashians". 

Paul Walker a murit la 30 noiembrie 2013, într-un tragic accident de maşină. Actorul din "Fast and Furios" a ars de viu, după maşina condusă de prietenul său, Roger Rodas, s-a izbit de un copac şi a luat foc. Actorul avea 40 de ani.

MAI CITEȘTE: Dezvăluiri emoţionante despre ultimele clipe din viaţa lui Paul Walker, făcute de mama actorului

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Top citite
01 Andreea, fiica lui Nick de la N&D/ Foto: Instagram
Cum arată fiica lui Nick de la N&D. Are 17 ani, iar artistul i-a cunoscut deja iubitul: „A crescut prea repede”
02 misha si connect-r
Motivul pentru care Misha nu i-ar ierta infidelitatea lui Connect-R, la șase ani de la divorț: „Mă vede că m-am schimbat, sunt alt om”
03 Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani/ Foto: Instagram
Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani. Artista i-a pregătit o petrecere inedită, la care a participat și Victor Cornea
04 Paula Seling, despre întâlnirea cu fiica ei
Paula Seling, mesaj emoționant dedicat fiicei ei, care tocmai a împlinit zece ani: „Îți mulțumim că ne-ai ales să îți fim părinți”
05 Edward Sanda și Cleopatra Stratan
Cleoaptra Stratan, mesaj emoționant pentru Edward Sanda, la împlinirea a patru ani de relație: „Tu ești fericirea mea”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
North West în noul videoclip al lui Kanye West/ Profimedia
North West, vedetă în noul videoclip al lui Kanye West. Puștoaica de doar 10 ani a făcut furori cu versurile sale

North West a demonstrat că a moștenit talentul tatălui său celebru, făcându-și debutul în industria muzicală în cadrul celui mai recent videoclip lansat de Kanye West. Puștoaica de doar 10 ani și-a cântat versurile cu patos și a cucerit publicul din mediul online. 

Phil Collins
Phil Collins, urare de la iubita lui fiică, de ziua lui. Actrița Lily Collins: "Te iubesc până în vârful celui mai înalt munte"

Britanicul Phil Collins a împlinit 73 de ani, iar fiica lui, actrița Lily Collins, l-a sărbătorit cu o poză postată pe Instagram, din copilăria ei. 

Snoop Dogg și fiica lui, Cori Broadus/ Profimedia
Fiica lui Snoop Dogg a suferit un accident vascular cerebral sever la doar 24 de ani: „Ce am făcut să merit asta?”

Fiica rapperului Snoop Dogg, Cori Broadus, în vârstă de 24 de ani, le-a dezvăluit fanilor săi de pe Instagram că a suferit un accident vascular cerebral grav. Ea se afla pe patul de spital în timp ce le povestea celor 650.000 de urmăritori cum a fost întreaga experiență traumatizantă. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale
O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

FILM NOW
"Toți din echipă se temeau de Johnny Depp". Regizoarea „Jeanne du Barry” spune că a fost „dificil” să filmeze cu starul

"Toți din echipă se temeau de Johnny Depp". Regizoarea „Jeanne du Barry” spune că a fost „dificil” să filmeze cu starul

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
DIGI SPORT Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
DIGI FM E însărcinată! Actrița din
E însărcinată! Actrița din "Las Fierbinți" a îmbrăcat o salopetă mulată pentru a-și arăta burtica proeminentă