Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT MILEY CYRUS - FLOWERS

Chris Martin și Dakota Johnson s-au despărțit

iHeartRadio Music Awards - Show
Chris Martin, 2017, iHeartRadio Music Awards. Getty Images

Solistul Coldplay (42 ani) le-ar fi mărturisit prietenilor că este din nou singur, după ce relația lui cu Dakota (29 ani) s-a încheiat luna trecută.

O persoană din anturajul lui Chris Martin a declarat pentru The Sun: 'Se discuta de logodnă, dar acum el spune că au pornit pe drumuri separate, iar asta a surprins pe toată lumea. Chris și Dakota erau mereu fericiți, asta a fost impresia pe care au lăsat-o tuturor'.

Se pare că motivul care a dus la ruptură ar fi acela că actrița din Fifty Shades of Grey nu era pregătită să aibă copii.  Cei doi ar fi purtat discuții aprinse cu privire la întemeierea unei familii împreună.

Un apropiat al cuplului a declarat celor de la Sunday Express că Dakota și Chris nu mai puteau continua relația pentru că efectiv nu reușeau să se pună de acord când venea vorba de acest subiect. 

'Chris a fost foarte clar, i-a spus că vrea copii cât mai repede, însă pentru Dakota cariera este mult mai importantă, este momentul ei de glorie la Hollywood, astfel că nu a putut să-i dea răspunsul pe care el își dorea să-l audă, cel puțin nu acum'.

MailOnline i-a contactat pe reprezentanții celor doi pentru comentarii.

Chris și Dakota au apărut ultima oară împreună, în public, în noiembrie 2018. 

În urmă cu două luni, o sursă declara pentru People: 'Chris locuiește în Malibu, iar Dakotei îi place să petreacă mult timp acolo. Rar ies să ia cina cu prietenii, cel mai des aceștia vin acasă la ei. Le place să meargă la plajă și să se plimbe. Se bucură amândoi de o viață liniștită, e pe placul lor. Iar lucrurile devin tot mai serioase pentru ei'

Despre relația cu Chris, singura declarație dată de Dakota a fost pentru revista Tatler, aceasta spunând doar atât: că este 'foarte fericită' .

În decembrie, prietenii lor știau că urmează logodna, o sursă declarând atunci pentru US Weekly: 'Chris este atât de îndrăgostit'.

People scria anul acesta că Dakota și-a petrecut Ziua Recunoștintei cu Martin și fosta sa soție, Gwyneth Paltrow, alături de cei doi copii ai acestora, Apple (14 ani) și Moses (12 ani).

Cele două se înțelegeau excelent, Paltrow și Johnson apărând împreună într-o fotografie, în aprilie, la cină, alături de fotograful Derek Blasberg.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mai mult, Dakota își petrecea mult timp cu copiii artistului.

***NO USE W/O PRIOR AGREEMENT - CALL FOR PRICING***Dakota Johnson and Apple Martin go to grab some ice coffee and drinks in Malibu.

FIA PREMIUM Exclu! ******NO USE W/O PRIOR AGREEMENT - CALL FOR PRICING*** Dakota Johnson and Apple Martin go to grab some ice coffee and drinks in Malibu...05/04/19 ***NO USE W/O PRIOR AGREEMENT - CALL FOR PRICING*** PREMIUM Exclusive Pix by FIA Pictures 310.770.3612 TM Sales@ForceInAction.com TM@ForceInAction.com All Rights Reserved

Chris și Gwyneth au fost căsătoriți 10 ani. S-au despărțit în 2014.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Top citite
01 Suspiria Red Carpet Arrivals - 75th Venice Film Festival
Dakota Johnson, în cea mai scurtă salopetă, la picnic. Cum au surprins-o paparazzii alături de Chris Martin și fiul acestuia
02 Fifty Shades Freed (2018) - filmstill
Dakota Johnson si Chris Martin sunt din nou împreună. Scene hot cu cei doi, pe o plajă din Hamptons
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

FILM NOW Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”
Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani