Bucuresti | 102,8FM BEBE REXHA - SATELITE

2022 în industria muzicii. Trei nunți spectaculoase, drama lui Celine Dion, recordurile lui Taylor Swift și rezidența lui Adele

muzica 2022
Celine Dion, Adele, Jennifer Lopez. Profimedia/Getty Images

De la show-urile lui Adele în Vegas şi până la nunta celebrei Jennifer Lopez cu Ben Affleck, anul 2022 a fost marcat de o gamă diversă de ştiri din industria divertismentului internațional, care au ajuns să domine primele pagini ale ziarelor din lumea întreagă.

Adele și scandalul Las Vegas

Cântăreaţa Adele şi-a amânat concertele în rezidenţă la Las Vegas cu doar o zi înainte de debutul spectacolelor, anunţând că jumătate din echipa ei de producţie avea COVID-19 şi că pandemia a provocat întârzieri ale lanţurilor de aprovizionare. În cele din urmă, vedeta britanică a început acea serie de concerte după o pauză de 10 luni.

*EXCLUSIVE* Inside Caesar’s Palace where Adele was due to perform

Adele. Profimedia

Britney Spears și Sam Asghari au devenit soț și soție

Britney Spears și Sam Asghari au devenit oficial soț și soție. Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime, în locuința lor din Los Angeles, iar artista a purtat o rochie simplă, semnată Donatella Versace.

Cântăreața și antrenorul de fitness s-au cunoscut în octombire 2016, la filmările videoclipului ei „Slumber Party”. Cei doi au devenit rapid apropiați, iar în 2017 și-au făcut publică relația. Anul trecut, în septembrie, Sam a cerut-o de soție pe Britney.

Madonna on social media

Vedetele care au venit la nunta lui Britney Spears. Profimedia

Kanye West, controverse prin izbucnirile sale pe reţelele sociale

Rapperul Kanye West, cunoscut de ceva vreme şi sub numele de Ye, a stârnit noi controverse prin izbucnirile sale de pe reţelele de socializare, inclusiv prin publicarea unor remarci antisemite, care au cauzat ruperea legăturilor sale cu mai multe companii - o decizie în urma căreia artistul nu se mai regăseşte pe lista Forbes dedicată miliardarilor lumii.

*EXCLUSIVE* *WEB MUST CALL FOR PRICING* Kanye West goes undercover the morning after attending the wedding of Géraldine Guyot and Alexandre Arnault.

Kanye West, în Veneția. Profimedia

Beyonce, Rihanna şi Britney Spears au revenit în industria muzicală graţie unor noi lansări

Beyonce a lansat la finalul lunii iulie noul ei album de studio, „Renaissance”, cel de-al şaptelea din discografia sa, care era aşteptat cu mare nerăbdare de fanii cântăreţei americane.

Noul disc al vedetei pop, în vârstă de 40 de ani, este primul ce apare pe piaţă după o pauză de şase ani. Precedentul album solo al cântăreţei Beyonce, foarte bine primit de criticii de specialitate, s-a intitulat „Lemonade” şi fusese lansat în 2016.

Rihanna a revenit pe covorul roșu, în octombrie, la premiera peliculei „Black Panther: Wakanda Forever”, la cinci luni după ce a născut. Tot anul acesta, artista a lansat și piesa „Lift Me Up” care se regăsește pe coloană sonoră a acestui film.

Britney Spears şi Elton John și-au unit forţele într-un nou cântec. Vedeta pop și superstarul britanic, care au împreună o experienţă de 90 de ani în industria muzicală, au colaborat pentru piesa „Hold Me Closer”, potrivit Interscope Records. Este prima piesă a lui Britney Spears după mulţi ani. Titlul este inspirat de versurile cântecului „Tiny Dancer” a lui Elton, de la începutul anilor 1970.

'Wakanda Forever' premiere, Arrivals, Los Angeles, California, USA - 26 Oct 2022

Rihanna, la premiera 'Wakanda Forever'. Profimedia

Kate Bush, revenire în forță datorită „Stranger Things” 

Kate a ocupat primele locuri în topuri cu piesa „Running Up That Hill”, după ce acest single din 1985 s-a bucurat de o popularitate reînnoită datorită includerii sale pe coloana sonoră a serialului „Stranger Things”.

Seven inch vinyl version of Running Up That Hill by Kate Bush, released in 1985. It charted again in 2022 after featuring in Stranger Things

Running Up That Hill. Kate Bush. Stranger Things. Profimedia

ABBA a revenit pe scenă sub forma unor avataruri

Supergrupul suedez ABBA a revenit pe scenă sub forma unor avataruri ale membrilor săi, denumite „ABBA-taruri”.

ABBA

Trupa ABBA a revenit în forță, după o pauză de 40 de ani. / Foto: Profimedia

Celine Dion, diagnosticată cu sindromul persoanei rigide

Celine Dion a dezvăluit că a fost diagnosticată cu o boală neurologică incurabilă, de care este afectată o persoană dintr-un milion. Sindromul omului înțepenit nu are nicio vindecare, dar artista de 54 de ani și-a promis că va munci pentru ca progresul afecțiunii să fie unul cât mai lent și să se poate întoarce pe scenă.

Sindromul persoanei rigide face mușchii să se încordeze incontrolabil. Afecțiunea îi face pe cei care suferă de această boală ca niște „statui umane”, deoarece blochează corpul în poziții rigide, lăsându-i pe oameni incapabili să mai meargă sau să mai vorbească. Deși nu există vindecare, se poate încetini progresia.

celine dion

Celine Dion suferă de o boală neurologică rară. / Foto: captură video Instagram

Rita Ora s-a căsătorit cu regizorul Taika Waititi

După o relație de un an și câteva luni, Rita Ora și regizorul Taika Waititi, cunoscut mai ales pentru filmele „Thor: Ragnarok” și „Thor: Love and Thunder”, s-au căsătorit în mare secret în vară. Ceremonia a avut loc în Londra.

Cântăreața de 31 de ani și cineastul de 46 au început o legătură amoroasă la scurt timp după ce Rita s-a despărțit de producătorul Romain Gavras. Nu a existat nicio cerere în căsătorie pompoasă, prietenii lor dezvăluind că ambii, aproape simultan, și-au spus unul altuia „vreau să mă căsătoresc cu tine”. Zis și făcut, căci vedetele sunt acum o familie cu acte-n regulă.

Rita Ora și Taika Waititi

Rita Ora și Taika Waititi / Getty Images

Taylor Swift a devenit primul artist din lume care a ocupat primele 10 poziţii în Billboard Hot 100: Sunt complet uluită

La 1 noiembrie, toate piesele din Top 10 american proveneau de pe cel mai recent album al artistei pop-country, „Midnights”, lansat pe 21 octombrie.

Precedentul record a fost deţinut de rapperul canadian Drake, care a ocupat nouă din primele 10 poziţii ale acestui top, timp de o săptămână, în septembrie 2021.

„10 din 10 piese în Hot 100? De pe cel de-al 10-lea album al meu? Sunt complet uluită”, a reacţionat cântăreaţa americană.

 „Anti-Hero”, primul single extras de pe noul ei album, a ocupat primul loc în Billboard Hot 100 şi reprezintă cel de-al nouălea cântec lansat de Taylor Swift care realizează această performanţă.

taylor swift

Taylor Swift a câștigat șase premii la American Music Awards 2022. / Foto: Profimedia

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în fața familiei și a prietenilor, în Georgia, în august. Nunta spectaculoasă a celor doi vine la mai bine de o lună de la prima ceremonie, din Las Vegas. Evenimentul a avut loc în casa de 8 milioane de dolari pe care actorul din „Gone Girl” o deține în Savannah.

Jennifer Lopez a purtat o rochie creată de Ralph Lauren. Pentru a-și spune jurămintele, cei doi au pășit pe un culoar alb, urmați de copiii lor. Popularul podcaster și guru Jay Shetty a oficiat ceremonia.

jennifer lopez si ben affleck nunta

J.Lo a ales o rochie spectaculoasă pentru ziua cea mare. / Foto: Profimedia

2022 este anul în care omenirea le-a spus adio unor artişti de seamă

2022 este anul în care omenirea le-a spus adio unor artişti de seamă, despărţindu-se de artiștii Jerry Lee Lewis, Meat Loaf, Coolio, Taylor Hawkins şi Loretta Lynn, printre alţii.

ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit:
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme  Citește mai
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme Citește mai
DIGI SPORT Cum l-a numit Anamaria Prodan pe Ronald Gavril: impresara nu s-a ferit să spună cum îl strigă pe boxer
Cum l-a numit Anamaria Prodan pe Ronald Gavril: impresara nu s-a ferit să spună cum îl strigă pe boxer
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală