Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT cu LIZA si IONUT RAY DALTON - ALL WE GOT

Paul Damixie a cântat "Get Lost", varianta cu heliu, la matinalul ProFM!

rsz_1rsz_paul 2

Melodia are un început demențial, care te va prinde imediat ce o asculți, însă Paul a fost nevoit să o cânte după ce a inhalat în prealabil niște heliu...

Evident că rezultatul a fost unul DEMENȚIAL !

DJ-ul român Paul Damixie a câștigat trofeul pentru cel mai ascultat remix din 2015 în S.U.A, pentru varianta sa la hitul „Hello“, semnat de cântăreaţa britanică Adele.

Top citite
01 smiley
O colaborare inedită: Markus Schulz, Smiley şi Paul Damixie. Remixul "The Dreamers" e ON
02 pauil-damixie-glob-disco
Muzică nouă | JOSE AM & Paul Damixie - "Lonely in the North" (Official Video)
03 paul-damixie-rum&coke
Muzica nouă | Paul Damixie feat. L.A. James - Rum & Coke (Official video)
04 paul-damixie
Muzică nouă | Paul Damixie - "Spanish" (Official video)
05 paul-damixie
Paul Damixie a dat lovitura cu "Get Lost" în Statele Unite
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
paul_damixie
Paul Damixie mixează “Get Lost” pentru prima oară în Spania

Pe 20 iulie, de la ora 22:30, Los 40 aniverseaza 20 de ani de evenimente Playa Pop, pe plaja Lo Pagan, din San Pedro del Pinatar, impreuna cu cei mai iubiti artisti ai momentului. Pe scena evenimentului aniversar va urca si DJ-ul si producatorul roman Paul Damixie.

maxresdefault
#COOL: Smiley - De unde vii la ora asta? [Paul Damixie Remix]

Paul Damixie a remixat piesa lui Smiley, "De unde vii la ora asta?" şi sună perfect!

hqdefault
Paul Damixie - Get Lost [Official video HD]

Paul Damixie e DJ-ul român premiat în SUA pentru super remixul piesei "Hello" a lui Adele şi autorul celei mai hot piese dance de la ProFM, "Get Lost".

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ „Iubitul meu m-a părăsit ca să se întoarcă la fosta lui!” Cum s-a răzbunat o tânără e incredibil: „Ai nevoie de un terapeut bun”
„Iubitul meu m-a părăsit ca să se întoarcă la fosta lui!” Cum s-a răzbunat o tânără e incredibil: „Ai nevoie de un terapeut bun”

„Iubitul meu m-a părăsit ca să se întoarcă la fosta lui!” Cum s-a răzbunat o tânără e incredibil: „Ai nevoie de un terapeut bun”

FILM NOW Fiul lui Nicolas Cage, acuzat că și-a lovit mama. Femeia a fost fotografiată având un ochi vânăt și mai multe răni pe față
Fiul lui Nicolas Cage, acuzat că și-a lovit mama. Femeia a fost fotografiată având un ochi vânăt și mai multe răni pe față

Fiul lui Nicolas Cage, acuzat că și-a lovit mama. Femeia a fost fotografiată având un ochi vânăt și mai multe răni pe față

DIGI WORLD O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
DIGI SPORT Au venit primele oferte: Radu Drăgușin poate pleca de la Tottenham după șase luni! Urmează întâlnirea decisivă
Au venit primele oferte: Radu Drăgușin poate pleca de la Tottenham după șase luni! Urmează întâlnirea decisivă
DIGI FM Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”
Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”