Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA TOP BOY - CLOSER (NEW PW)

E Vacantzatziki la ProFM! Matinalii au învăţat să danseze cu Mihalis & Ansamblul Ellas

sirtaki-onuc-profm-mihallis-ellas

De la atâtea vizite, mulţi dintre noi au împrumutat obiceiurile de la greci. Muzica grecească se aude de mulţi ani în România, iar la dansurile lor, chiar începem să ne pricepem. Totuşi, dacă vrei să impresionezi pe la party-uri, nunţi, botezuri, atunci ai nevoie să înveţi de la cei mai buni.

Aşa şi-au spus şi matinalii de la ProFM, GreeG şi Onuc. Marţi dimineaţă, 18 iulie, invitaţi au fost Mihalis & Ansamblul Ellas.

Toată lumea a auzit de Sirtaki, dar nu toţi ştiu să danseze ca grecii. 

Mihalis & Ansamblul Ellas ne-au oferit un exemplu de cum se dansează.

S-a băgat la joc şi Marius Onuc. Ce-a ieşit... Dă-i un play!

Dacă te bate gândul de o vacanţă gratuită în Grecia, în această vară, nu uita, ProFM te trimite în Vacantzatziki.

Top citite
01 antonia alex velea familie
Copiii Antoniei și ai lui Alex Velea calcă pe urmele părinților lor celebri: „Dominic și Akim sunt amândoi pasionați de muzică”
02 Anca Țurcașiu
Anca Țurcașiu, imaginile care i-au cucerit pe fani, la câteva zile după ce s-a pozat alături de noul iubit: „Cineva mă iubește mult”
03 anca turcasiu (1)
Anca Țurcașiu, vacanță în Grecia cu noul iubit. Tolăniți pe nisip, îmbrățișați, au deja planuri mari: "Vom călători mult"
04 Andreea Bănică
Andreea Bănică și-a expus corpul voluptos și natural, într-un costum de baie roșu. Cu șosete și adidași în picioare, a făcut pe modelul
05 mira
Mira, vacanță de vis cu iubitul, în Grecia. S-a relaxat și și-a bucurat fanii cu poze îndrăznețe în costum de baie
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Celebrity Selfies
Kelly Osbourne dezvăluie că regretă că a renunțat la cariera muzicală: „Mă întreb cum ar fi arătat viața mea dacă nu m-aș fi oprit!”

Kelly Osbourne, vedeta de la Hollywood în vârstă de 39 de ani, a făcut mărturisiri inedite în cadrul celui mai recent podcast al familiei ei, mărturisind că regretă că a renunțat la cariera muzicală.

lidia buble
Lidia Buble, ipostaze senzuale printre așternuturi și într-un costum de baie roșu, într-un hotel de 2500 de euro pe noapte

După ce a lansat piesa "Buzele tale" și s-a ocupat de promovarea ei, Lidia Buble a plecat într-o vacanță. A început vara în forță, așa că avea nevoie și de relaxare. Cel mai probabil alături de iubitul ei, solista de 31 de ani a ajuns într-un hotel luxos din Grecia.

antonia
Antonia, în costum de baie în Grecia, într-o escapadă fără Alex Velea. Pozată pe iaht și în timp ce "se împrietenește" cu marea

Antonia a plecat într-o scurtă vacanță, în care a îmbinat utilul cu plăcutul. Nu au însoțit-o nici copiii, nici Alex Velea, căci nu a fost o escapadă de familie. Solista de 35 de ani a plecat, la invitația unei companii, într-o excursie inedită alături de o gașcă de influenceri.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”
Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

FILM NOW Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film:
Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

DIGI WORLD Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”
Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

DIGI ANIMAL WORLD Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”
Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

DIGI LIFE Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
DIGI SPORT S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
DIGI FM Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan:
Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan: "Nu sunt fiul ei. Nu este normal să mă folosească"
UTV Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit
Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit