Bucuresti | 102,8FM COI LERAY - PLAYERS

Dezvăluire în premieră: Florin Ristei va fi cel de-al patrulea jurat X Factor

RISTEI JURAT X FACTOR

În premieră la Dimineața Blană, Florin Ristei a anunțat că va fi cel de-al patrulea jurat al emisiunii X Factor.

El va face achipă alături de Loredana Groza, Delia și Ștefan Bănică.

„Probabil o să fie una dintre cele mai bune ediții de până acum”, a spus Ristei.

Artistul a câștigat cel de-al treilea sezon al show-ului „X Factor”, în urmă cu 7 ani. Iar acum e tare entuziasmat să fie de partea juraților și spune că își dorește să se implice 100%. 

„Nu o să mă feresc să-i zic unuia că nu cântă bine. Dar m-am gândit că trebuie să fiu și puțin empatic  cu povestea concurentului” , a adăugat Florin Ristei.

Vezi AICI tot momentul.

Top citite
01 loredana groza (4)
În colanți mulați și un tricou pe care l-a ridicat pentru a-și arăta abdomenul, Loredana pare o puștoaică. Nu chiulește de la sală
02 loredana groza
Loredana Groza, greu de recunoscut într-o poză despre care fanii au zis că e făcută cu inteligență artificială. Cum a răspuns diva
03 Loredana Groza
Vârsta, doar un număr pentru ea. Loredana Groza, trup de zeiță într-o rochie mulată, cu decupaje, la 53 de ani: „Cea mai frumoasă!”
04 Loredana Groza
Loredana Groza, imaginile care i-au adus critici acide: „Operațiile au schimbat-o, parcă e altă femeie!”
05 Loredana Groza, vacanță în India
Loredana Groza, imaginile care i-au cucerit pe fani. Cu cine s-a întâlnit în India: „Bravo, sunteți superbe!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Loredana Groza/ Foto: Instagram
Ținuta în care a apărut Loredana Groza pe pârtie. Artista a strălucit ca un diamant: „Numai tu puteai să apari așa”

Loredana Groza, una dintre cele mai iubite și influente artiste din România, a bifat deja prima vacanță pe anul acesta, bucurându-se de câteva zile la munte. Ca de fiecare dată, celebra cântăreață îi ține la curent pe fanii săi și postează numeroase fotografii în care arată cum s-a distrat în vacanță, dar mai ales cum s-a îmbrăcat, fiind cunoscută pentru stilul său aparte. 

Loredana Groza și fiica ei/ Foto: Instagram
Loredana Groza și fiica ei, fotografie inedită de Crăciun. Fanii, uimiți de asemănarea celor două: „E ca Lori la 14 ani”

Loredana Groza și fiica ei, Elena, în vârstă 24 de ani, au fost protagonistele unei ședințe foto inedite de Crăciun. Fanii au fost impresionați de apariția cântăreței în vârstă de 53 de ani, susținând că cele două seamănă ca două picături de apă. 

loredana groza (1)
Loredana Groza, primele declarații despre divorțul de Andrei Boncea: „Mulți mi-au zis că sunt nebună!”

Despre divorțul dintre Loredana Groza și Andrei Boncea, bărbatul cu care a fost căsătorită timp de 20 de ani, s-a vorbit mult de-a lungul timpului, însă artista nu a făcut nicio declarație. Până acum, însă, căci în prag de Crăciun, ea și-a deschis sufletul.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”
Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
DIGI SPORT FOTO Ilie Năstase a apărut de mână cu ”cea mai frumoasă femeie din lume”: ”I-a luat trei ani”
FOTO Ilie Năstase a apărut de mână cu ”cea mai frumoasă femeie din lume”: ”I-a luat trei ani”
DIGI FM
"Aveam urme că m-a strâns de gât. Eu nu îl recunosc, nu de el m-am îndrăgostit". Cristina Cioran, despre calvarul pe care l-a trăit cu fostul iubit