Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE MASKED WOLF - ASTRONAUT IN THE OCEAN

PROFM NON-STOP se apropie!

profm nonstop

Cei mai tari oameni de online și artiști din România intră în competiția momentului

 

La PROFM sărbătorim 30 de ani în 30 de zile. De pe 15 aprilie suntem într-un party continuu și până pe 15 mai, artiști și trupe îndrăgite ne calcă pragul și vin on-air să ne sărbătorească. Aniversarea PROFM depășește granițele din on-air și vine cu o mulțime de provocări și momente speciale, atât pentru ascultători, cât și pentru echipa care face totul posibil.

Pe lângă concertele aniversare pe care le-ați auzit până acum la PROFM, am pregătit și o competiție care să ducă distracția din radio și în online. Și ce loc e mai potrivit pentru distracție și challenge-uri? Tik Tok PROFM ROMÂNIA, bineînțeles!

Ne-am pus pe treabă și am lansat conceptul NON-STOP PROFM. Gazdele evenimentului sunt DJ-ii noștri pe care îi vezi des pe Tik Tok, Miruna Rumina și Gabriel Fereșteanu.

 

Miruna și Fere au pus totul la punct și vor și blocați în radio pentru 30 de ore. Fere ne-a spus că este o nebunie care nu s-a mai făcut și că „Sperăm să rezistăm peste 30 de ore fără somn, eu și Miruna Rumina, colega și prietena mea. De-a lungul celor 30 de ani de când scrie istorie, PROFM a fost mereu open și cu idei care nu s-au mai făcut, așa ca ne-a venit randul și nouă, celor mai noi, să ducem tradiția asta mai departe.”.

În concurs, însă, Fere și Miruna vor fi adversari. Și pentru Miruna e un moment extrem de important să-și aducă experiența din online pe radio: „M-am bucurat foarte mult când am văzut că oamenii de pe Tik Tok rezonează cu activitatea mea de pe radio,  așa că am zis să duc live-urile mele săptămânale la următorul nivel. Să facem un challange din asta. Mai ales că PROFM a făcut 30 de ani, e momentul perfect!”. 

Totul se va vedea și se va auzi LIVE pe Tik Tok, iar update-urile vor fi prezente și on-air de vineri, 5 mai, începând cu orele 22:00, imediat după Garsoniera lui Fereșteanu. Nu ne oprim până duminică, ora 12:00, atunci când aflăm cine a făcut față cel mai bine provocărilor.

Alături de DJ-ii de la PROFM vor fi 16 influenceri Tik Tok famous, gata să dea ce au mai bun în întrecere. Li se vor alătura și Azaleea Necula și Răzvan Danciu.

Îi vei vedea live pe Georgiana Drumen, Sabin Streza, Lorena Vișan, Louis Florea, Cristina Almășan, Iustin Chiroiu, Ana Gum, Andreea Suciu, Flavia Barbu, Vlad Gaspar, Eduard Sebastian, Claudia Preduca, Marius Mlly, Mario Roșu și ai noștri Miruna Rumina și Gabriel Fereșteanu, gazdele evenimentului. Competiția se va desfășura între două echipe, una a Mirunei, cealaltă lui Fere.

Pe măsură ce trec orele din challenge, prin radio vor trece și artiști. Vineri seară ne face o vizită Roxen. Sâmbătă vor trece pe la radio Olivia Addams, Andia, WRS, Alexia Astelian, Emilian, Liviu Teodorescu, Erika Isaac și Adi Istrate, iar duminică, pe finalul celor 30 de ore, va veni Alina Eremia să ne dea din energia ei.

 

Pe la noi vin și matinalii, Drăcea, Ralu și Bogdan să ne facă zilele mai funny, pentru că fun-ul din What The Fun chiar e pe bune! Muzica nu lipsește nici ea!

Din challenge în challenge, pe măsură ce orele trec și influencerii sunt eliminați din competiție, ne vom apropia cu pași repezi de final. Finalul este cel care ne va spune ce influencer rezistă cel mai bine la provocările DJ-ilor de la PROFM, la nopți nedormite și la tot ce înseamnă PROFM NON-STOP.

Vei vedea de vineri până duminică ce înseamnă un super party day & night în studiourile PROFM. Vom face challenge-uri și Tik Tok-uri, vom sta de vorbă cu artiștii tăi preferați și vom da share cu voi la toate momentele on-air, pe PROFM și în LIVE-ul non-stop de pe Tik Tok.

PROFM împlinește 30 de ani și îi sărbătorește în stil mare, timp de 30 de zile. În cea de-a 20-a zi a aniversării, aducem PROFM NON-STOP, un eveniment în care vom fi LIVE pe Tik Tok și on-air pe PROFM pentru 30 de ore. Hai pe PROFM NON-STOP!

 

 

 

Top citite
01 Cat Janice a murit
Cat Janice, cântăreața devenită virală pe TikTok, a murit la 31 de ani. Tânăra era bolnavă de cancer și lasă în urmă un băiețel
02 live venger si miruna
Erika Isac: "Iorga e genul de persoană care sau te place, sau..."
03 cover
PROFM X Buzz House: Drăcea, unul dintre cei 10 influenceri supuși la probe
04 postare 1080x1080 garsoniera profm SIBIU v2
Garsoniera PROFM ajunge în Liquid Club din Sibiu
05 Kris Kross Amsterdam, SERA, Conor Maynard - Stay (Never Leave) (1)
Kris Kross Amsterdam vine cu Stay (Never Leave), piesa lansată alături de Sera și C
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
theo rose si madalina ghenea (1)
Theo Rose a făcut deliciul internauților cu un clip în care apare lângă un panou cu Mădălina Ghenea: "Deprimant să dai cu ochii de ea"

A născut în urmă cu doar câteva săptămâni, dar Theo Rose s-a grăbit să se întoarcă la muncă. Se simte bine, iar micuțul Sasha Ioan, proaspăt botezat, este îngrijit perfect de tatăl lui, Anghel Damian, dar și de bunici, atunci când mămica lipsește de acasă. Într-un moment amuzant, proaspăt ajunsă la filmări, Theo Rose dă cu ochii de un panou care arată o Mădălina Ghenea superbă și senzuală, în mărime naturală.

antonia
Antonia, dans în costum de baie la malul mării. Și-a expus bronzul ciocolatiu și abdomenul cu pătrățele

De puțin timp, Antonia a lansat piesa "Ping Pong". Așa cum se întâmplă cu melodiile catchy, s-a propagat rapid și în filmulețe pe TikTok și Instagram. Cine poate fi cel mai bun promotor al cântecului dacă nu chiar cea căreia îi aparține?! Așa că Antonia și-a pus farmecul la înaintare.

WSJ Innovator Awards, Arrivals, New York, USA - 02 Nov 2022
Hailey Bieber, după ce a folosit filtrul viral pe TikTok, care îmbătrânește: „Arăt exact ca bunica!” Imaginea i-a cucerit pe fani

Hailey Bieber se numără printre vedetele care au acceptat provocarea de a încerca trendul de pe TikTok, acel filtru de îmbătrânire, la scurt timp după ce Kylie Jenner și-a uimit fanii cu rezultatele ei.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”
Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

FILM NOW Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”
Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT FOTO Un nou cuplu celebru. După un an de speculații, a anunțat relația și “internetul a explodat”
FOTO Un nou cuplu celebru. După un an de speculații, a anunțat relația și “internetul a explodat”
DIGI FM Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită:
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta"