Bucuresti | 102,8FM PROFM by night cu VENGER DISTURBED - THE SOUND OF SILENCE (CYRIL REMIX PRO FM EDIT V3)

Ziua Michael Jackson la ProFM!

ziua-michael-jackson-la-profm-1

Vrei sa castigi un super pachet Michael Jackson (CD + DVD)? Asculta ProFM pe data de 29 august 2010 de la 7:00 la 20:00 si stai pe faza!

In momentul in care pe radio DJ-ul din emisie anunta concursul Michael Jackson tu trebuie sa suni la 021 252 26 42 (numar cu tarif normal).

Primul ascultator care suna si intra in direct la ProFM este declarat castigator. In total vom avea 10 castigatori. Fiecare castigator va primi cate un CD si un DVD cu Michael Jackson, "Moonwalker".


Moonwalker - Michael Jackson

O privire unica asupra unui geniu al muzicii.

Stii muzica lui. Ii cunosti miscarile. Acum e momentul sa-l cunosti pe Michael Jackson asa cum nu l-ai mai vazut vreodata in filmul Moonwalker, o aventura muzicala magica ce te va purta pana pe luna si inapoi, alaturi de cel mai cunoscut cantaret al planetei!
Cu adevarat o bijuterie pentru orice colectionar, Moonwalker aduce laolalta cele mai bune videoclipuri ale lui Michael Jackson, filmari rare din primele sale aparitii alaturi de trupa Jackson 5, cat si filmari din concerte si de la Premiile Grammy. Pe acelasi DVD puteti viziona si un film de aventuri scris chiar de Michael Jackson, o privire unica in mintea acestui geniu al muzicii. Fiti atenti la aparitiile surprinzatoare ale unor personalitati ca Joe Pesci, Mick Jagger, Elizabeth Taylor si multi altii!

Contine videoclipurile: Man in the mirror, Retrospective, Leave me alone, Come together, The Moon is walking, Smooth Criminal... si multe altele!


REGULAMENTULPROMOTIEI

"Ziua Michael Jackson laProFM"

Art. 1. Organizatorul si regulamentul oficial al campaniei

Organizatorul campaniei promotionale este S.C. PRO TV S.A. cusediul in Bucuresti, B-dul Pache Protopopescu nr. 109, et. 1 ,sector 2, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr.J40/24578/23.09.1992, avand CUI RO2835636. Campania promotionala seva derula in conformitate cu prezentul regulament care esteobligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezervadreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursulderularii Campaniei, dar nu inainte de a anunta publicul intr-orevista de tiraj important.

Art. 2. Temeiul legal

Prezentul regulament este in conformitate cu Legea 650/2002 pentruaprobarea Ordonantei de Guvern 99/2000 privind comercializareaproduselor si a serviciilor pe piata. Orice eroare in declarareadatelor personale nu atrage raspunderea Organizatorilor. Ca atare,acestia nu au niciun fel de obligatie in cazul furnizarii unor dateeronate care au dus la imposibilitatea transferului in conditiinormale a premiului.

Art. 3. Durata campaniei si aria de desfasurare

Promotia se desfasoara in data de 29 august 2010 la radio ProFM.Promotia va fi organizata si desfasurata pe intreg teritoriulRomaniei.

Art. 4. Marcile si produsele participante

In acest concurs este implicata marca ProFM

Art. 5. Drept de participare

La aceasta promotie pot participa cetatenii romani, cu varsta peste16 ani si cu domiciliul in Romania. Nu pot participa la aceastapromotie angajatii companiilor SC ProTV SA precum si rudele degradul I ale acestora.
Participarea la campania promotionala "Ziua Michael Jackson laProFM" implica acceptarea ca numele, fotografiile si materialelefilmate cu participantii si castigatorii sa poata fi facute publicesi folosite in scop publicitar, fara pretentii de ordinpatrimonial. Pentru identificare, castigatorii vor avea nevoie deun document de identitate, pasaport, buletin de identitate saucarte de identitate.

Art. 6. Mecanismul campaniei

a) Inscrierea si desfasurarea concursului:

Ascultatorii ProFM care doresc sa castige un pachet Michael Jackson(CD + DVD) in data de 29 august 2010, trebuie sa asculte radioProFM in interval orar 7.00 - 20.00 in perioada mentionata la art.3, iar in momentul in care pe radio DJ-ul din emisie anuntaconcursul Michael Jackson sa sune la 021 252 26 42 (numar cu tarifnormal). Primul ascultator care suna si intra in direct la ProFMeste declarat castigator. In total vom avea 10 castigatori. Fiecarecastigator va primi cate un CD si un DVD cu Michael Jackson.

b) Modalitati tehnice de monitorizare:

Toate operatiunile de inscriere in campanie vor fi inregistrateintr-o baza de date care va fi, la cerere, pusa la dispozitiaoricaror autoritati cu competente in domeniu.

Art. 7. Premiile

In cadrul acestei campanii vor fi acordate 10 premii constnad inpachete Michael Jackson (un DVD Moonwoler si un CD cu melodiileartistului Michael Jackson).

Validarea premiului obtinut se face in baza actului deidentitate.
Castigatorii nu au posibilitatea primirii contravalorii in bani sauin alte obiecte a premiului si nici de a cere modificareaparametrilor premiului. Castigatorii pot sa-si revendice si saridice premiul intr-un interval de 2 zile de la data castigariilui.

Art. 8. Desemnarea si anuntarea castigatorului

Primul ascultator care prinde momentul concursurlui si suna indirect la radio ProFM este declarat castigator. Numelecastigatoruilor va fi anuntat de catre realizatorul de programe indirect la radio ProFM.

Art. 9. Regulamentul concursului

Regulamentul Concursului este disponibil spre consultare pe site-ulwww.profm.ro cat si la adresa studioului ProFM din Bucuresti, b-dulPache Protopopescu, nr. 109. Participarea la aceasta campanieimplica obligativitatea respectarii prevederilor prezentuluiRegulament.

Art. 10. Taxe si impozite

Organizatorul campaniei nu este raspunzator de plata altor taxe saua altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acesteafiind in sarcina persoanei castigatoare.

Art. 11. Litigii

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii laconcurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in careaceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate deinstantele judecatoresti romane competente.

Art. 12. Intreruperea concursului

Campania publicitara va putea fi intrerupta doar in caz de fortamajora sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu inainte de aanunta publicul prin intermediul a cel putin o televiziunenationala sau a unui cotidian national.
Prezentul Regulament a fost redactat cu respectarea prevederilorLegii 650/2002 pentru aprobarea Ordonantei de Guvern 99/2000privind comercilizarea produselor si serviciilor pe piata si a fostsemnat in [..] exemplare originale, astazi data autentificarii decatre notarul public.

SC ProTV SA
Prin reprezentant legal


CASTIGATORI

Lupu Daniel Mihai - Bucuresti
Craciun Mihai Ioan - Brasov
Enache Andrei Bogdan - Bucuresti
Neacsa Constantin - Bucuresti
Balosu Marcel - Brasov
NeogoescuCamelia - Tg Mures
Pustan Ioana Codruta - Cluj Napoca
Bordea Adrian - Buzau
Mircea Andrei - Bucuresti