Bucuresti | 102,8FM The Official 40 cu VENGER KRISS KROSS AMSTERDAM - OFF 40 - QUEEN OF MY CASTLE

Voteaza cea mai tare trupa romaneasca la The Global Battle Of The Bands!

voteaza-cea-mai-tare-trupa-romaneasca-la-the-global-battle-of-the-bands

MTV si ProFM te invita sa votezi cea mai tare trupa romaneasca la The Global Battle Of The Bands Romania.

Global Battle Of The Bands este cel mai mare concurs de muzica live din lume, iar acum peste treizeci de trupe romanesti concureaza pentru un loc in finala GBOB, care se desfasoara 26 Februarie 2011 la Kuala Lumpur in Malaesia.

Etapa din Romania se va desfasura pe parcursul a trei zile, doua pentru semifinale si una pentru finala, pe 26, 27 si 28 Noiembrie, intr-un cort incalzit la Arenele Romane din Bucuresti, unde intrarea este gratuita, asa ca poti merge acolo pentru a-ti sustine trupa.

In cazul in care nu reusesti sa ajungi la eveniment, ramai pe MTV.ro pentru a afla care sunt trupele care intra in semifinale si, mai apoi, in finala si pentru a urmari LIVE prestatia lor de la Arenele Romane.

Trupa care castiga competitia din Romania se va lupta apoi pentru titlul de "Best New Band in The World 2010" si un premiu de 100.000 USD.

Daca ai o trupa si vrei sa intri in competitie, inscrie-te aici!

VOTEAZA-TI PREFERATII AICI!

Evenimentul este organizat in Romania de Sfinx Experience si sustinut de Consiliului General al Primariei Municipiului Bucuresti, ARCUB, Centrul Cultural pentru UNESCO Nicolae Balcescu si Primaria Sectorului 4.