Bucuresti | 102,8FM MALUMA - 2018 - EL PRESTAMO

Vacantzatziki PROFM

vacantzatziki-profm-rdquo

Cine se trezeste de dimineata cu ProFM ajunge in … Grecia, pentru ca incepand de luni 25 iunie,  cine asculta Alarma ProFM in timpul saptamanii, de luni pana vineri, intre 07.00 si 08.00 poate castiga o vacanta, pentru doua persoane, de 7 zile in Grecia.

Toata vara bagam mare la vacante!

Prinde momentul concursului si doar atunci trimite prin sms la 1872 parola auzita la radio.
Cine o scrie corect si e ales (un ascultor ii va ajuta pe Sara si Nicolai sa desemneze castigatorul)  primeste o frumusete de Vacantzatziki cu transport, cazare si mult soare.... In Grecia!

ProFM baga mare … la vacante. Una pe zi. In fiecare zi.

De luni pana vineri. Toata vara. Legalize Joy.Regulament


“Vacantzatziki PROFM”Art. 1. Organizatorul si regulamentul oficial al campaniei

Organizatorul campaniei promotionale este S.C. PRO TV S.A. cu sediul in Bucuresti, B-dul Pache Protopopescu nr. 109, et. 1 , sector 2, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/24578/23.09.1992, avand CUI RO2835636. Campania promotionala se va derula in conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toti participantii.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derularii Campaniei.

Art. 2. Temeiul legal

Prezentul regulament este in conformitate cu Legea 650/2002 pentru aprobarea Ordonantei de Guvern 99/2000 privind comercializarea produselor si a serviciilor pe piata.
Orice eroare in declararea datelor personale nu atrage raspunderea Organizatorilor. Ca atare, acestia nu au niciun fel de obligatie in cazul furnizarii unor date eronate care au dus la imposibilitatea transferului in conditii normale a premiului.

Art. 3. Durata campaniei si aria de desfasurare

Perioada de promovare se desfasoara intre 18 iunie si 24 august.
Concursul se desfasoara pe radio ProFM si pe site-ul www.profm.ro in perioada 25 iunie –24 august, in fiecare saptamana de luni pana vineri, intre orele 07:00-08:00, in cadrul emisiunii Alarma PROFM.
Promotia va fi organizata si desfasurata in toata tara.

Art. 4. Marcile si produsele participante

In acest concurs sunt implicate marcile  “ProFM” si “Agentia de turism Europa Travel” – apartinand S.C. TOTAL IMAGE MEDIA S.R.L.

Art. 5. Drept de participare

La aceasta promotie pot participa cetatenii romani, cu domiciliul in Romania, cu varsta peste 18 ani.
Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiilor:  SC ProTV SA , S.C. TOTAL IMAGE MEDIA S.R.L. – Agentia de turism Europa Travel,  precum si rudele de gradul I ale acestora.
Participarea la campania promotionala "Vacantzatziki PROFM" implica acceptarea ca numele, fotografiile si materialele filmate cu participantii si castigatorii sa poata fi facute publice si folosite in scop publicitar, fara pretentii de ordin patrimonial.
Pentru identificare, castigatorii vor avea nevoie de un document de identitate, pasaport, buletin de identitate sau carte de identitate.

Art. 6. Protectia datelor personale

Prin inscrierea in cadrul concursului "Vacantzatziki PROFM", orice participant isi exprima acordul ca toate datele cu caracter personal sa fie incluse in baza de date a S.C. PRO TV S.A, persoana juridica inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, sub numarul 17155. Scopul prelucrarii datelor este "reclama, marketing si publicitate".
S.C. PRO TV S.A prelucreaza datele personale ale participantilor in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii, precum si pentru a informa in legatura cu alte produse, servicii, evenimente, etc. (telefon, SMS, e-mail, posta, etc).
Conform dispozitiilor art.20 alin.(1) din Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. PROTV S.A. are obligatia de a aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.
Datele cu caracter personal prelucrate in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii sunt destinate utilizarii de catre S.C.PRO TV S.A si vor fi comunicate numai partenerilor contractuali ai operatorului cu care acesta colaboreaza in vederea organizarii concursului si publicului larg prin afisarea listei castigatorilor premiilor acordate in cadrul concursului. La incheierea operatiunilor de prelucrare a datelor in scopul organizarii acestui concurs, S.C. PRO TV S.A. nu va transfera aceste date unui alt operator. Comunicarea acestor date partenerilor contractuali se realizeaza numai in scopul informarii lor in privinta derularii concursului si desemnarii castigatorilor. S.C. PRO TV S.A nu raspunde pentru eventuala utilizare neautorizata a datelor cu caracter personal de catre partenerii sai.
Conform Legii 667/2001, participantii au urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi participantii trebuie sa inainteze S.C. PRO TV S.A. o cerere scrisa, datata si semnata, pe care sa o depuna la sediul din Bulevardul Pache Protopopescu nr. 109, sector 2, Bucuresti.
Daca unele date furnizate sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Art. 7. Mecanismul campaniei

a)    Desfasurarea concursului si desemnarea castigatorului:
Concursul se desfasoara pe radio ProFM si pe site-ul www.profm.ro in perioada 25 iunie –24 august 2012, in fiecare saptamana de luni pana vineri, intre orele 07:00-08:00, in cadrul emisiunii Alarma PROFM. La momentul concursului, ascultatorii PROFM trebuie sa trimita prin SMS la 1872, raspunsul la o intrebare simpla legata de PROFM, parola zilei. Dj-ii PROFM, Sara si Nicolai, vor ruga un ascultator sa sune la 0212522642 si sa aleaga un nr. de SMS, intre primul si ultimul inscris pana in acel moment. PROFM va lua legatura in direct cu persoana care s-a inscris la concurs cu numarul de SMS care coincide cu numarul ales de ascultatorul PROFM.
b)Modalitati tehnice de monitorizare:

Toate operatiunile de inscriere in campanie se vor inregistra intr-o baza de date si vor fi puse, la cerere, la dispozitia autoritatilor competente in domeniu.

c) Fraudarea concursului:

ProFM isi rezerva dreptul de a suspenda si de a sterge inregistrarea oricarui utilizator suspectat ca a incercat sa fraudeze concursul.

Art.8.    Premiile

In cadrul acestei campanii se vor da 65 premii reprezentand 65 excursii in Grecia. Un premiu consta intr-un sejur de 6 nopti pentru 2 persoane, in camera dubla si transport cu autocarul. Valoarea totala a premiilor este de 39000 lei, inclusiv tva.
Oricare participant poate fi desemnat castigator la concursul „Vacantzatziki PROFM”. Se poate castiga o singura data, un singur premiu.
Premiul este oferit de societatea partenera SC. TOTAL IMAGE MEDIA S.R.L. si nu este transmisibil.
Validarea premiilor se face in baza actului de identitate.
Castigatorii nu au posibilitatea de a cere modificarea parametrilor premiului.

Art. 9. Anuntarea castigatorilor

Castigatorii vor fi anuntati la radio ProFM, in direct in cadrul emisiunilor  “Alarma PROFM”.
Art. 10. Regulamentul concursului

Regulamentul Concursului este disponibil spre consultare, in mod gratuit, pe pagina de concurs din cadrul site-ului www.profm.ro. Participarea la aceasta campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.
Pe perioada de desfasurare a promotiei, ascultatorii pot suna la linia de telefon dedicata promotiei: 021-252.26.42 (linie telefonica cu tarif normal) pentru a afla mai multe amanunte in legatura cu promotia (regulament de participare, premii, modalitate de acordare a premiilor, precum si pentru sugestii sau eventuale plangeri). Programul de functionare al liniei telefonice este de Luni pana Vineri intre orele 07:00 - 18:00.
Orice modificare a prezentului Regulament va fi facuta publica pe www.profm.ro.

Art. 11. Taxe si impozite
Partenerului acestei campanii, SC. TOTAL IMAGE MEDIA S.R.L. ii revine in exclusivitate obligatia de a calcula, retine la sursa si vira catre bugetul de stat cota de 16 % aplicata asupra venitului net realizat din acordarea premiilor in campania "Vacantzatziki PROFM" in conformitate cu disp. art.77 al.1 din din Legea nr.571/2003 privind Codul Fiscal al Romaniei.

Art. 12. Litigii

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti din raza teritoriala a sediului social al Organizatorului.

Art. 13. Intreruperea concursului

Campania publicitara va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului, dar nu inainte de a anunta publicul, cu cel putin 24 ore inainte despre intrerupere  prin intermediul a cel putin o televiziune nationala sau a unui cotidian national.
Prezentul Regulament a fost redactat cu respectarea prevederilor Legii 650/2002 pentru aprobarea Ordonantei de Guvern 99/2000 privind comercilizarea produselor si a serviciilor pe piata.

SC ProTV SA
Prin reprezentant legal
ACT ADITIONAL NR. 1
La  regulamentul campaniei „Vacantzatziki PROFM!”


In conformitate cu dispozitiile art. 1 al regulamentului campaniei „Vacantzatziki PROFM!” incepand cu data de 31 iulie 2012 se modifica urmatoarele prevederi ale Regulamentului, dupa cum urmeaza:

Se modifica Art. 7., litera a, al regulamentului astfel:

Art. 7. Mecanismul campaniei

a)    Desfasurarea concursului si desemnarea castigatorului:

Concursul se desfasoara pe radio ProFM si pe site-ul www.profm.ro in perioada 25 iunie –24 august 2012, in fiecare saptamana de luni pana vineri, intre orele 07:00-08:00, in cadrul emisiunii Alarma PROFM. In intervalul orar 07.00-08.00 se va anunta pe post un cuvant sau o propozitie denumita ‘parola zilei’. Ulterior, la momentul concursului, ascultatorii PROFM vor fi anuntati sa trimita prin SMS la 1872 (nr cu tarif normal)  ‘parola zilei’.  Pentru selectarea castigatorului Dj-ii PROFM, Sara si Nicolai, vor ruga un ascultator sa sune la 0212522642 si sa aleaga un nr. de SMS, intre primul si ultimul inscris pana in acel moment. Sms-ul corespunzator in ordinea inscrierilor va fi declarat castigator daca a trimis in mod corect parola zilei.  In cazul in care nu a trimis parola corecta se va relua in aceeasi zi procesul de selectie si se va alege un alt castigator. Castigatorii vor fi contactati telefonic in direct de catre realizatorii programului.


Se modifica Art 8., alineatul 1, al regulamentului astfel:

Art.8.    Premiile

In cadrul acestei campanii se vor da 45 premii reprezentand 45 excursii in Grecia si in Turcia. Un premiu consta intr-un sejur de 6 nopti pentru 2 persoane, in camera dubla si transport cu autocarul. Valoarea totala a premiilor este de 27000 lei, inclusiv tva.Prezentul Act aditional a fost redactat si semnat azi, 31.07.2012 si face parte integranta din Regulamentul campaniei „Vacantzatziki PROFM!”