Bucuresti | 102,8FM The Official 40 cu VENGER ARIANA GRANDE - SIDE TO SIDE

Tara, tara dam parai se intoarce la ProFM ! Esti gata sa faci bani?

tara-tara-dam-parai-se-intoarce-la-profm-esti-gata-sa-faci-bani-1

ProFM prezinta: Tara tara dam parai. Sezonul 2! Concursul care iti inverzeste portofelul rapid si sigur revine la ProFM. De aceasta data, cu artistii momentului ca invitati speciali. Puya, Guess Who, Keo, Anya, Andra, Crbl, Florin de la HiQ, Andreea Balan, Zoli de la Sistem, Dj Sava si Alexandra Stan sunt doar cateva dintre vedetele care iti aduc zilnic minimum 100 de parai pe ora la ProFM!

Intra si tu in concursul care face toti paraii! Inscrie-te ACUM cu un SMS la 1872 (nr cu tarif normal) cu numele complet si localitatea in care ne asculti sau completand online formularul de concurs.

Asculta ProFM in fiecare zi, minut de minut, secunda de secunda! Pune-ti si prietenii sa fie pe faza. La momentul concursului dj-ul ProFM va alege aleator numele unui participant la concurs si il va rosti pe radio. Daca tu esti cel "strigat" ON AIR, ai la dispozitie 10 minute pentru a afla indiciul, si anume, artistul care a dat premiul ora respectiva. Cand esti sunat, da raspunsul corect si fa-te cu paraii: minimum 100 de parai pe ora! In caz ca dai rateu, ceea ce nu ne dorim, suma se reporteaza pentru concursul din urmatoarea ora.

Tara, tara, dam parai! Asculta ProFM!


REGULAMENTUL PROMOTIEI


"ProFM prezinta: tara tara dam parai!" editia a 2-a

Art. 1. Organizatorul si regulamentul oficial al campaniei

Organizatorul campaniei promotionale este S.C. PRO TV S.A. cusediul in Bucuresti, B-dul Pache Protopopescu nr. 109, et. 1 ,sector 2, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr.J40/24578/23.09.1992, avand CUI RO2835636. Campania promotionala seva derula in conformitate cu prezentul regulament care esteobligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezervadreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursulderularii Campaniei.

Art. 2. Temeiul legal

Prezentul regulament este in conformitate cu Legea 650/2002 pentruaprobarea Ordonantei de Guvern 99/2000 privind comercializareaproduselor si a serviciilor pe piata. Orice eroare in declarareadatelor personale nu atrage raspunderea Organizatorilor. Ca atare,acestia nu au niciun fel de obligatie in cazul furnizarii unor dateeronate care au dus la imposibilitatea transferului in conditiinormale a premiului.

Art. 3. Durata campaniei si aria de desfasurare

Promotia se desfasoara in perioada 15 februarie - 31 martie 2011,de luni pana vineri, in intervalul orar 08.00 - 18.00, cate 10concursuri pe zi , pe radio ProFM. Promotia va fi organizata sidesfasurata in toata tara.

Art. 4. Marcile si produsele participante

In acest concurs este implicata marca ProFM.

Art. 5. Drept de participare

La aceasta promotie pot participa cetatenii romani, cu domiciliulin Romania, cu varsta peste 18 ani.

Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiei SC ProTVSA precum si rudele de gradul I ale acestora.

Participarea la campania promotionala "ProFM prezinta: tara taradam parai!" implica acceptarea ca numele, fotografiile simaterialele filmate cu participantii si castigatorii sa poata fifacute publice si folosite in scop publicitar, fara pretentii deordin patrimonial.

Pentru identificare, castigatorii vor avea nevoie de un document deidentitate, pasaport, buletin de identitate sau carte deidentitate.

Art. 6. Mecanismul campaniei

a) Inscrierea si desfasurarea concursului:

Pentru a se inscrie in promotie, ascultatorii trebuie sa trimitaSMS la nr 1872 (nr cu tarif normal) cu numele lor complet silocalitatea in care ne asculta sau sa acceseze siteul www.profm.rosi sa completeze un formular de inscriere. Toate sms-urile primitein cadrul campaniei si toate inscrierile de pe siteul profm.ro,pagina campaniei, vor fi citite si validate de catre secretariatulProFM.

Dupa inscrierea in promotie participantii trebuie sa asculte ProFMde luni pana vineri, in intervalul orar 08.00 - 18.00. La fiecaremoment al concursului (1 data pe ora) un artist va spune o replicain care se prezinta (isi pune numele de scena) si in care anuntacare este premiul orei. Numele artistului mentionat in replicareprezinta indiciul orei respective.

Dupa difuzarea replicii sau inainte de aceasta, dj-ul ProFM dinemisie alege aleator un nume din baza de date a promotiei (dintresms-urile valide si inscrierile valide de pe www.profm.ro) si-l varosti pe post.

In cazul in care respectivul participant nu asculta ProFM inmomentul in care numele lui a fos spus pe radio, are la dispozitiemaximum 10 minute pentru a afla indiciul si anume artistul care dapremiul in ora respective - poate fi anuntat de oricare dintreprietenii sai care au fost atenti la indiciu.

In maximum 10 minute de la difuzarea replicii, DJ-ul Pro FM dinemsie il suna in direct pe participantul anuntat pe radio si ilintreaba care este indiciul orei (artistul mentionat in replicaorei). Daca acesta raspunde corect, castiga 100 de dolari. In cazcontrar suma se reporteaza pentru urmatorul concurs. Sumelenecastigate la ultimul concurs din zilele de vineri, se reporteazapentru primul concurs din ziua de luni.

Numele castigatorilor va fi afisat pe siteul www.profm.ro inmaximum 7 zile de la data anuntarii lor pe radio.

b) Modalitati tehnice de monitorizare:

Toate operatiunile de inscriere in campanie vor fi inregistrateintr-o baza de date care va fi, la cerere, pusa la dispozitiaoricaror autoritati cu competente in domeniu.

Art. 7. Premiile

In cadrul acestei campanii vor fi acordate premii in valoare totalade 33.000 USD, un premiu reprezentand 100 USD, exceptie facandconcursurile in care se pot castiga si sumele reportate.

Premiile din cadrul campaniei va fi acordate in lei la cursuloficial BNR leu - USD din ziua castigarii lui si vor fi exprimatein valoare neta.

Validarea premiului obtinut se face in baza actului deidentitate.

Castigatorii nu au posibilitatea de a cere modificarea parametrilorpremiului. Castigatorii pot sa-si revendice si sa ridice premiulintr-un interval in maxim 30 zile de la data castigarii lui.

Art. 8. Desemnarea si anuntarea castigatorului

La momentul concursului DJ-ul ProFM din emisie alege aleator dinbaza de date a campaniei formtata din sms-uri valide si inscrierilevalide de pe siteul profm un nume pe care il rosteste pe post,urmat de un apel telefonic catre persoana aleasa pentru a verificadaca acesta cunoaste indiciul orei. Daca acesta raspunde corecteste declarata castigatoare si primeste din partea ProFM suma pusain joc (100 USD).

Fiecare participant are dreptul la un singur premiu. Prin urmare,daca este selectat din nou din baza de date, va fi inlocuit.

Organizatorul se obliga sa faca public numele castigatorilor pewww.profm.ro in maximum 2 zile de la data anuntarii lor peradio.

Art. 9. Regulamentul concursului

Regulamentul Concursului este disponibil spre consultare, in modgratuit pe pagina de concurs din cadrul site-ului www.profm.ro.Participarea la aceasta campanie implica obligativitatearespectarii prevederilor prezentului Regulament.

Pe perioada de desfasurare a promotiei, ascultatorii pot suna lalinia de telefon dedicata promotiei: 021-252.26.42 (linietelefonica cu tarif normal) pentru a afla mai multe amanunte inlegatura cu promotia (regulament de participare, premii, modalitatede acordare a premiilor, precum si pentru sugestii sau eventualeplangeri). Programul de functionare al liniei telefonice este deLuni pana Vineri intre orele 07:00 - 18:00.

Art. 10. Taxe si impozite

Organizatorul campaniei este raspunzator de plata taxelor legate depremiile oferite.

Art. 11. Litigii

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii laconcurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in careaceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate deinstantele judecatoresti romane competente.

Art. 12. Intreruperea concursului

Campania publicitara va putea fi intrerupta doar in caz de fortamajora sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu inainte de aanunta publicul prin intermediul a cel putin o televiziunenationala sau a unui cotidian national.

Prezentul Regulament a fost redactat cu respectarea prevederilorLegii 650/2002 pentru aprobarea Ordonantei de Guvern 99/2000privind comercilizarea produselor si serviciilor pe piata si a fostsemnat in [..] exemplare originale, astazi data autentificarii decatre notarul public.SC ProTV SA

Prin reprezentant legal


CASTIGATORI

Vladu Daniela
Halastaoan Mircea
Matei Marius
Ghius Mihaela
Perete Daniela
Grigorica Ion
Istoc Ionut Nicolae
Dinu Nina
Diaconu Razvan Stefan
Dobre Elena Irina
Stoleru Sabin
Andrei Adrian
Nicoara Valentina
Avram Daniel
Mihoc Andreea Luminita
Udrescu Ramona
Anton Valentina Madalina
Baragan Mihaela
Dolca Tudor
Dumitru Gabriel
Merdariu Tatiana Delia
Muresan Mircea Petru
Moldovan Ovidiu Gheorghe
Botezatu Razvan Gabriel
Iosif Alfred
Olaru Iarmila
Lazar Marian Catalin
Vilcan Loredana
Sandu Adrian
Neacsa Verginia
Voica Aurel
Stroia Monica Laura
Onofrei Stefan
Tuta Adrian Cosmin
Diculescu Elena Cristina
Radulescu Andrei Emilian
Pletescu Mihaela
Stanciu Ionel
GORUN CONSTANTIN
BRAN VASILE CLAUDIU
GROZEA ANDREEA
ROSIA FELICIA ALINA
URSACHE CRISTIAN
NEPOTU LAURA
STANCU IULIANA
BANU ION
BUSUIOC BOGDAN
PAHOMI VASILE
TANASE ALINA GEORGIANA
ROSU CARMEN IOANA
RADU IONEL SEBASTIAN
IVASCU GEORGIANA CLARITA
STEFAN FLORIN VALENTIN
SERBAN MIRELA
LUCAN CRISTIAN-CONSTANTIN
LAZAR ANA MARIA-AURELIA
DORA ADRIANA IONELA
APOSTOL DIANA LIVIA
CHERA PETRE
BALAN GABRIEL
COJOCARU ALEXANDRU
DIMIAN CRISTIAN FLORIN
PRODAN ADRIAN
IOSIF IULIANA
DRAGHICI JANINA VASILICA
PASCU ADRIANA GABRIELA
MAZILU ADRIAN
PANDREA AURELIAN MIRCEA
NEAGU DUMITRU VIOREL
GRIGORE FLORENTINA GHEORGHINA
COMBRU CONSTANTIN FLORIN
HAMPU LAURENTIU ION
BUCATARU COSTEL FLORIN
POP RARES PAUL
CIOANA CONSTANTIN
FLORESCU GHEORGHE
GHERMAN MARCELA
TOMA GABRIEL
CIOBANU AURELIAN
TATAR ALEXANDRU
BOLD OCTAVIAN
VASILACHE VALENTIN
STOIAN LAURENTIU
RALEA CORNELIA
DINU DOREL
BONDOC MARIAN MADALIN
MAIER PETRICA
SPIREA NICOLAE IOAN
PORCILESCU LAURA
BORA ANISOARA
AVRAM IONUT ALIN
MELINTE JAN CONSTANTIN
ROPOTAN GINA
BACIU SILVICA
OFRIM DANIEL IOAN
NICULESCU MARIUS
GHENES LIVIA LOREDANA
ALEXANDRU VICTORIA
CRISAN ELENA MARIA
DOBRE MARIA
CRETU IOANA ALEXANDRA
BOGDAN IOAN
DINA MARIA
RISTEA SIMONA
TURCANU ANNA MARIA
DEHELEAN CIPRIAN
CAPROS MIHAIL MARIUS
DAMASCHIN NICULINA
POPA OLTEANU VIOREL OVIDIU
PUIU EMILIA ANDREEA
CRISTEA ELENA
MACIUCA FANEL
ANISIE ADRIAN ILIE
MIU ALINA IONELA
HATMAGHE LOREDANA VALENTINA
JURMA ADRIAN
COSMA GABRIELA IULIANA
GROZAVU COSMIN
SOARE ADRIAN DOREL
CIOBANU CORNEL
SABAU GABRIEL IOAN
MOROIANU VIRGINIA
ENACHE IOANA
TOADER LUCICA
BIANU RODICA
MARIN VENUS IONUT
VARGAU ELISABETA
GABOR ADELA
PRIBEAGU FLORIN COSTEL
MOJILIAN NICOLETA
ANDREI DORU LUCIAN
SCARLAT NICOLAE
HANES ANDREI
LEUCA RAUL LUCIAN
MAN IOAN MARIUS
GHEORGHE ADRIANA
ANGHEL MIHAELA LAVINIA
MORARA ANCUTA MINODORA
MANU ALEXANDRA
DEACONU ION
BOJNEAC LUCIAN
BASESCU DANIEL
STEFANEANU CONSTANTIN TRAIAN
DURA CRISTIAN
GOIA ILEANA FELICIA
DINCA ANISOARA
DRAGU ANGELICA VERGINICA
ADAM GEORGE
POPOVICI GHEORGHE
MARTALOGU MARIAN
DANILA ANA MADALINA
ZAHARIA EFTIMIE MARIAN
MOLDOVAN FLORINA MARCELA
PARNUS GHEORGHE
COSMATCHI MARIUS MIHAI
JULINSCHI NICULAI FLORIN
DUTA MARIA
MUSEI FLORIN MARIUS
TUDOR TEODORA
DRAGOMIR ANDREEA
CIUCANU MIHAI
GAVA ALINA
PALADE CRISTIAN
ROSCAN MARIAN
PASCU DANIEL IONUT
ACASADNDREI CLAUDIU LUCIAN
ANGHEL MARIAN
TARARACHE PANAIT NICOLA
CALOTA COSMIN
BADEA DANIELA NICOLETA
ONOFREI REMUS GEORGE
MOCANU DANIEL
CRAI RADU
HOSU VIRGIL BOGDAN
PRICOP STEFAN ALEXANDRU
VATAFU IOANA
RADU ILEANA MIRELA
CIOBANU IOANA MARIA
BARTOLICI CRISTIAN
BOGDAN ELENA
GHEORGHE VASILE
SUTU DANIEL LUCRETIU
MUSTEA MARIA
ILIE ELENA
ZAMFIR ADRIANA
TOFAN DIANA
NATEA MIHAI
ENE ELENA GABRIELA
STANOIU SIMONA IONICA
GRECU MIRELA
CURCA VASILICA
CARMACIU VALENTIN MARIN
CRETU MARIAN ROBERT
PERTEA FLORICA
DAN NICOLAE ION
STIR ION
TANASE ANA MARIA ELENA
TIMOFTE RADU CONSTANTIN