Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT CONNECT-R - LASA-MA SA TE

Start cronometru- Inima de gheață ProFM la ParkLake Shopping Center

cotofana-1

Vocea după-amiezelor de weekend de la ProFM, Sebastian Coțofană, realizator al rubricii Poliția Muzicii din matinalul cu GreeG și Onuc, nu a venit singur la inaugurarea cronometrului. Alături de el au zis << Start cronometru >> și invitații săi, AMI, trupa Maxim- care a sărbătorit cu această ocazie un an de la alăturarea lui Iulian Selea în formula actuală a trupei, Theo Rose, Jean Gavril și Emil Rengle.

Cu toții au marturisit ca nu ar zice nu unui inel cu diamant și pe rând au estimat cam cât timp o să-i ia inimii să se dezghețe.
Întâlnirea la "umbra" inimii de gheață fost nu numai un prilej de admirat inelul cu diamant, dar și un prilej de distracție, Emil Rengle și cu AMI profitând de ocazie pentru a ne arată coregrafii care mai de care mai originale iar băietii de la Maxim sarbatorind, după cum spuneam, 1 an cu Iulian.

Vă reamintim:
Cursa pentru un inel cu diamant de la Kultho a început astăzi la Park Lake Shopping Center. Până pe 14 februarie, toată lumea are timp să dea o fugă până acolo, să se minuneze de inimă și să încerce să ne ia inelul. Baftă!

Detalii AICI