Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA SEAN PAUL - CALLING ON ME

'Sotii in brate, pentru 1000 de euro' - CONCURS de carat neveste. Inscrie-te ACUM!

sotii-in-brate-pentru-1000-de-euro-concurs-de-carat-neveste-inscrie-te-acum

Iubeste-o barbateste si noi iti dam bani! Ai vrea sa-i oferi cadou sotiei tale 1.000 de euro de 8 martie? Sport.ro si ProFM recomanda noul sport national: caratul nevestei, pentru 1.000 de euro.

Duminica 7 martie, in mall Afi Mega Fun, la ora 16:00, ProFM si Sport.ro sar in ajutorul tau: iti dau 1.000 de euro sa-i oferi cadou nevestei de 8 martie. Trebuie doar s-o tii in brate!

Dovedirea dragostei pentru ea consta in 3 probe in care-i vei arata cum se iubeste barbateste:

1. Te baga-n boala? Bag-o-n cosul de cumparaturi si alearga dupa bani!

2. Pune piciorul in prag? Iti pui manusile de box si... ii cazi la picioare: fa-i unghiile de la picioare cu manusile de box in maini intr-un timp record!

3. Iar la final, cea mai grea dintre toate! Ai dus-o in brate toata viata? Atunci e simplu: ia-o in brate si fugi sa ne iei banii!

Ii arati c-o iubesti barbateste, te distrezi la maximum si scapi de stresul cadoului de 8 martie: iti dam 1.000 de euro. Sara si Vintila te asteapta duminica 7 martie la ora 16:00, in Mall Afi Mega Fun. Asculta-i in fiecare dimineata la ProFM ca sa afli mai multe detalii si, daca vrei sa participi la concurs, trimite un mail la concurs@sport.ro


Regulamentul concursului"Sotii in brate!"

Art. 1 Organizator

PRO TV S.A., cu sediul in Bucuresti, Bd. Pache Protopopescu, nr109, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului nr.J40/24578/1992, avand cod unic de inregistrare 2835636, atributfiscal RO.

Art. 2 Durata actiunii

Actiunea se deruleaza in perioada 27 februarie 2010 ora 00.00 - 4martie 2010 ora 24.00, cu scopul fidelizarii telespectatorilor siascultatorilor postului Sport.ro si Radio Pro FM si cresteriitraficului pe site-urile www.sport.ro si www.profm.ro. PRO TV S.A.isi rezerva dreptul de a modifica datele de incepere si terminare,fara drept de compensare, dar nu inainte de a anunta detaliile pesite-ul www.sport.ro.

Art. 3 Conditiile de participare

Concursul se adreseaz? tuturor telespectatorilor si ascultatorilorpostului Sport.ro si Radio ProFM si vizitatorilor site-urilorwww.sport.ro si www.profm.ro. Nu vor avea drept de participareangajatii MEDIAPRO si ai partenerilor implicati in organizareaacestei actiuni, rudele de grad intai ale acestora, precum sisotul/sotia acestora. Participarea la concurs implica cunoastereasi acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentuluiRegulament. Cei care se inscriu trebuie sa isi lase dateleurmatoare: numar de telefon, adresa, varsta si orice alte detaliipe care participantul le considera relevante.

Art. 4 Protectia datelor personale

Participantii la concurs sunt de acord ca datele lor personale saintre in baza de date a organizatorului si sa fie utilizate decatre organizator pentru actiuni promotionale viitoare (primire deinformatii, stiri, obiecte promotionale, prin posta, telefon,e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare), fara alte obligatiisau plati.

Participantii au dreptul da a solicita organizatorului stergereasau actualizarea datelor personale, in conformitate cu prevederileLegii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire laprelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie aacestor date, precum si a legii 506/2004 privind prelucrareadatelor cu caracter personal si protectia vietii private insectorul comunicatiilor electronice.

Art. 5 Modul de desfasurare a actiunii

Concursul se desfasoara in data de 7 martie 2010 la Afi MallCotroceni la ora 15.00.

Participarea la aceasta campanie se face in cupluri de cate 2, iarinscrierea se va face printr-un mesaj la adresa de e-mailconcurs@sport.ro. Mesajul de inscriere trebuie contina datelepersonale ale ambelor persoane (nume, prenume, varsta, localitateade resedinta). Orice continut incedent, trivial sau sexualexplicit, atrage dupa sine anularea inscrierii cupluluirespectiv.

Inscrierile se va face in perioada 27 februarie 2010 ora 00.00 - 4martie 2010 ora 24.00.

Din toate inregistrarile se vor alege pentru concursul final dindata de 7 martie 2010 ora 15.00, prin tragere la sorti 32 decupluri care vor fi anuntate pe site-urile www.sport.ro siwww.profm.ro in data de 5 martie.

De asemenea, in functie de numarul participantilor, lista poate ficompletata in ziua evenimentului la locatie.

Probele concursului din data de 7 martie 2010 vor fi:
Proba 1 - Concurs de impins caruciorul cu partenerul/ partenera decuplu, pe o distanta de 100m - 2 cate 2, sistem eliminatoriu. Secalifica primele 16 cupluri
Proba 2 - Concurs de pictat unghii cu manusa de box - 2 cate 2,sistem eliminatoriu - 8 castigatori intermediari. Se calificaprimele 8 cupluri, din castigatorii probei 1.
Proba finala - cuplurile calificate din etapele precedente (8, opt)se vor intrece intr-o cursa de carat partenerul/ partenera inbrate, pe traseul prestabilit - 2 cate 2, sistemeliminatoriu.

Castigatorul probelor va primi suma de 1.000 Euro (una mieeuro).

Participantii vor semna o declaratie ca au starea de sanatateadecvata participarii la un astfel de concurs.

Participarea la campania promotionala "Sotii in brate" implicaacceptarea ca numele, fotografiile si materialele filmate realizatecu ocazia campaniei sa poate fi facute publice si folosite in scoppublicitar fara niciun fel de pretentii de ordin moral sipatrimonial.

Pentru inmanarea premiului, cuplu castigator se va prezenta lasediul Pro TV din Bucuresti, in ziua si la ora indicata deOrganizator. Organizatorul nu este responsabil pentru cazarea sautransportul cuplului castigatorilor pentru a-si ridicapremiul.

Art. 6 Desemnarea si anuntarea castigatorilor

Castigatorii vor fi anuntat la locatia evenimentului (Afi MallCotroceni), in urma probelor de mai sus.

Art. 7 Substituirea premiului

Premiul nu va putea fi schimbat cu alte produse ori servicii.

Art. 8 Responsabilitatea

Organizatorul promotiei nu are nici o raspundere si nu va putea fiimplicat in litigii legate de corectitudinea datelor personaletrimise de catre participanti.

Organizatorul va acorda premiul numai acelor cupluri ale caror datesunt trimise la actiunea promotionala, in conformitate cuprevederile prezentului regulament.

Organizatorul nu este responsabil de modul de impartire a premiuluiintre cei doi membri ai cuplului castigator.

Organizatorul nu are obligatia de a purta corespondenta privitoarela solicitarile necastigatoare.

Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectariiprevederilor prezentului regulament.

Art. 9 Publicarea regulamentului

Pentru aducerea la cunostiinta publicului, Regulamentul va fidisponibil gratuit la sediul Organizatorului si pe site-urilewww.sport.ro si www.profm.ro, incepand cu 26 februarie 2009.

Art. 10 Litigii

In cazul unor litigii aparute intre PRO TV si participantii lapromotie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu esteposibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicatein litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantei.