Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT FARRUKO - PEPAS

SE CAUTA UN GREU! Tu esti noul superstar din Local Kombat!

se-cauta-un-greu-tu-esti-noul-superstar-din-local-kombat

Dai cu pumnul ca Morosanu? Lovesti cu piciorul ca Iftimoaie? Sport.ro si ProFM te fac mare! Inscrie-te la concurs@sport.ro pentru un contract Local Kombat. Vino sambata si duminica viitoare in Mall Afi Mega Fun Cotroceni si da lovitura cu Sara si Vintila!

Sport.ro si ProFM au demarat o megaselectie nationala pentru a descoperi noile superstaruri din Local Kombat. Batem tara-n lung si-n lat, mergem cu DJ-ii Sara si Vintila in 4 orase: Bucuresti (17-18 aprilie, in mall Afi Mega Fun), Iasi (24-25 aprilie, in Iulius Mall), Sibiu (1-2 mai) si Timisoara (8-9 mai, in Iulius Mall) pentru a-i strange pe cei mai buni grei din Romania.

Vino sambata si duminica in Mall Afi Mega Fun Cotroceni, arata-ne ca esti tare ca piatra, ca ai forta-n brate si ca faci fata in ring. Cei mai puternici doi bucuresteni se califica in finala, alaturi de cei mai buni doi luptatori din celelalte 3 orase. In total 8 grei care se califica in marea finala "Se cauta un greu", o super-gala Kombat.ro pe 13 mai, in care se vor lupta si Catalin Zmarandescu si Ionut Iftimoaie. Cei 8 finalisti vor lupta pentru bani si glorie in 4 meciuri, iar cei 4 invingatori ai celor 4 lupte vor primi drept premiu un contract Local Kombat si vor deveni luptatori profesionisti.

Daca ai peste 90 de kilograme si nu ai participat niciodata la o gala Local Kombat sau Kombat.ro, inscrie-te cu un e-mail la adresa concurs@sport.ro si poti deveni noul Morosanu sau Iftimoaie.


Regulamentul concursului"Se cauta un greu"

Art. 1 Organizator

PRO TV S.A., cu sediul in Bucuresti, Bd. Pache Protopopescu, nr109, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului nr.J40/24578/1992, avand cod unic de inregistrare 2835636, atributfiscal RO.

Art. 2 Durata actiunii

Actiunea se deruleaza in perioada 10 aprilie 2010 - 8 mai 2010, cuscopul fidelizarii telespectatorilor postului Sport.ro si aascultatorilor postului de radio Pro FM si a cresterii traficuluipe site-urile www.sport.ro si www.profm.ro . PRO TV S.A. isirezerva dreptul de a modifica datele de incepere si terminare, faradrept de compensare, dar nu inainte de a anunta detaliile pesite-ul www.sport.ro.

Art. 3 Conditiile de participare

Concursul se adreseaz? telespectatorilor postului Sport.ro si aascultatorilor postului de radio Pro FM cat si a vizitatorilorsite-urilor www.sport.ro si www.profm.ro, barbati cu greutatea depeste 90 de kilograme, care nu au practicat si nu practica in modprofesionist sporturi de contact.
Nu vor avea drept de participare angajatii MEDIAPRO si aipartenerilor implicati in organizarea acestei actiuni, rudele degrad intai ale acestora, precum si sotul/sotia acestora.Participarea la concurs implica cunoasterea si acceptareaintegrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament. Cei carese inscriu trebuie sa isi lase datele urmatoare: numar de telefon,adresa, varsta si orice alte detalii pe care participantul leconsidera relevante.

Art. 4 Protectia datelor personale

Participantii la concurs sunt de acord ca datele lor personale saintre in baza de date a organizatorului si sa fie utilizate decatre organizator pentru actiuni promotionale viitoare (primire deinformatii, stiri, obiecte promotionale, prin posta, telefon,e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare), fara alte obligatiisau plati.

Participantii au dreptul da a solicita organizatorului stergereasau actualizarea datelor personale, in conformitate cu prevederileLegii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire laprelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie aacestor date, precum si a legii 506/2004 privind prelucrareadatelor cu caracter personal si protectia vietii private insectorul comunicatiilor electronice.

Art. 5 Modul de desfasurare a actiunii

Concursul se desfasoara in 4 etape/ gale, in 4 orase din tara, dupaurmatorul program:
1. Bucuresti: 17 - 18 aprilie 2010, in AFI Mega Fun
2. Iasi: 24 - 25 aprilie 2010, in Iulius Mall
3. Sibiu: 01 - 02 mai 2010,
4. Timisoara: 08 - 09 mai 2010, in Iulius Mall
5. FINALA , in cadrul galei Kombat.ro - joi 13 mai 2010, ora21.30

Participantii pot fi barbati, cu greutatea de peste 90 dekilograme, fara sa fi facut sporturi de contact de performanta, iarinscrierea se va face printr-un mesaj la adresa de e-mailconcurs@sport.ro. Mesajul trebuie contina datele personale complete(nume, prenume, varsta, localitatea de resedinta, greutatea).Mesajele trebuie sa fie decente, fara caracter trivial si faracontinut sexual.

Inscrierile se vor face in perioada 10 aprilie ora 00.00 - 8 mai,ora 24.00 pe perioade in functie de localitatea de desfasurare aetapelor
1. Pentru Bucuresti pana la data de 15 aprilie 2010 ora 24.00
2. Pentru Iasi pana la data de 22 aprilie 2010 ora 24.00
3. Pentru Sibiu pana la data de 29 aprilie 2010 ora 24.00,
4. Pentru Timisoara pana la data de 05 mai 2010 ora 24.00

Toate inregistrarile vor fi studiate de redactorii sport Pro TV siSport.ro, iar participantii vor fi anuntati la TV in cadrulstirilor sportive de la Pro TV si Sport.ro si pe site-ulwww.sport.ro in ziua urmatoare a ultimei zile a fiecarei perioademai sus mentionata.

Concurentii vor veni in cele 4 orase, in locatiile mentionate maisus sau care vor fi anuntate ulterior atat la TV pe postulSport.ro, cat si la radio Pro FM si site-ul www.sport.ro.

Probele din cadrul galelor/ etapelor de calificare vor constain:
1) Lovirea cu pumnul intr-o minge dintr-o masinarie mecanica debox.
2) O lupta intr-un ring amenjat, contra unui adversar ales de catreorganizator, in care trebuie sa-si dovedeasca abilitatile deluptator.
Probele se vor desfasura cate 2 persoane in paralel

Cei 8 castigatori se vor califica in marea finala "Se cauta ungreu", gala "Kombat.ro", in care vor lupta intrei ei in 4 meciuri,stabilite de catre organizator si anuntate in data galei, lalocatie

Cei 4 castigatori ai celor 4 meciuri vor primi ca premiu cate uncontract de luptator profesionist Local Kombat.

Acceptarea premiului asa cum este oferit de organizator presupuneca participantul este de acord ca, in cazul in care organizatoruldoreste sa realizeze materiale video, foto sau audio de promovare,sa participe la sedintele propuse de acesta, stabilite de comunacord.
Astfel, materialele realizate vor deveni devina proprietateaorganizatorului si sa poata fi folosite de acesta in scopuripublicitare fara nici un fel de pretentii de ordin patrimonial dinpartea castigatorului.

Pentru premiu, fiecare castigator va semna o intelegere cuorganizatorul, dupa ce va fi informat, in detaliu, de ziua si orarespectiva. Organizatorul nu este responsabil pentru cazarea sautransportul castigatorilor pentru a participa la gale sau pentrusemnarea acordului.

Art. 6 Desemnarea si anuntarea castigatorilor

Castigatorii vor fi anuntat la locatia evenimentului, in urmaprobelor de mai sus.

Art. 7 Substituirea premiului

Premiul nu va putea fi schimbat cu alte produse ori servicii.

Art. 8 Responsabilitatea

Organizatorul promotiei nu are nicio raspundere si nu va putea fiimplicat in litigii legate de corectitudinea datelor personaletrimise de catre participanti.

Organizatorul va acorda dreptul de participare numai acelorpersoane ale caror date sunt trimise la actiunea promotionala, inconformitate cu prevederile prezentului regulament.

Organizatorul isi rezerva dreptul a elimina din concurs toatemesajele indecente sau cu caracter sexual explicit.

Organizatorul nu are obligatia de a purta corespondenta privitoarela solicitarile necastigatoare.

Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectariiprevederilor prezentului regulament.


Art. 9 Publicarea regulamentului

Pentru aducerea la cunostiinta publicului, Regulamentul va fidisponibil gratuit la sediul Organizatorului si pe site-urilewww.sport.ro si www.profm.ro, incepand cu 10 aprilie 2010.

Art. 10 Litigii

In cazul unor litigii aparute intre PRO TV si participantii lapromotie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu esteposibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicatein litigiu vor inainta litigiul spre solutiona